Sari la conținut

O tânără îşi caută iubit pe Facebook. Anunţul ei a devenit viral pe internet

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Asta pare mai abordabilă

https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26167921_1971215286461190_1976266737645178103_n.jpg?oh=47c620f8f02c0695d9385029a238e39c&oe=5AB97AE1

Doar dacă se dă unul la ea si acela e un prieten de-al tău, iar apoi mergeți toți trei in camera de hotel. Mie mi-a rămas pe cervel o iesire in oras unde am simtit o atracție foarte faină sa sar pe doi deodată...dar mi-a fost jenă de unul dintre cei doi si teama pentru că erau amândoi super buni. Daca nu mă mai saturam, ce le făceam...ii făceam pe amândoi amantii mei că deja eram cu unul dintre cei doi de vreo câțiva ani? Dar nu-i timpul pierdut...ca noul an vine cu vesti bune!
  • Like 3
  • Minus 17
  • Oras:milky way
  • Oras:milky way
Postat

Doar dacă se dă unul la ea si acela e un prieten de-al tău, iar apoi mergeți toți trei in camera de hotel. Mie mi-a rămas pe cervel o iesire in oras unde am simtit o atracție foarte faină sa sar pe doi deodată...dar mi-a fost jenă de unul dintre cei doi si teama pentru că erau amândoi super buni. Daca nu mă mai saturam, ce le făceam...ii făceam pe amândoi amantii mei că deja eram cu unul dintre cei doi de vreo câțiva ani? Dar nu-i timpul pierdut...ca noul an vine cu vesti bune!

Ți-ai pus dinții?

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Buucresti
  • Oras:Buucresti
Postat

Pana la urma asa e: fiecare dintre noi cauta sa fie fericit.

Nu numai oamenii de aici au sarit in capul ei. A fost pusa stirea pe tot felul de bloguri. Oamenii au sarit pe capul ei asa cum au sarit si in capul tipului cu celbrul citat "toate fetele s-apeleze la mine". Femeia e mai culta decat individul cu pricina dar pana la urma e o situatie similara.

Sincer nici eu nu trebuia sa deschid topicul pe care l-am deschis si sa pun problema in felul in care am facut-o.

Daca ai fi citit ai fi stiut.

Ea, fata cu doctorat,

el durere de ficat.

Ea, cu perspective-n viata,

el, mahmur de dimineata.

Ea, cu idealuri mari,

el, in spate sa il cari.

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

E cam urata pt. gusturile barbatilor frumosi - alfa - la care aspira marea majoritate a femeilor din ziua de azi.

Spera si ea...cu share-ul ala sa-l vada pe print... printre multimea de "sub-oameni"

• Oras:Prin Bucuresti
  • Oras:Prin Bucuresti
Postat

Ea, fata cu doctorat,

el durere de ficat.

Ea, cu perspective-n viata,

el, mahmur de dimineata.

Ea, cu idealuri mari,

el, in spate sa il cari.

Foarte tare poiezioara, n-am mai citit-o de mult.

Imi pare rau in cazul in care crezi ca mi se aplica.

E cam urata pt. gusturile barbatilor frumosi - alfa - la care aspira marea majoritate a femeilor din ziua de azi.

Spera si ea...cu share-ul ala sa-l vada pe print... printre multimea de "sub-oameni"

Asta e, e si normal sa se intample asa.

Si stai linistit ca va fi din ce in ce mai greu pentru "sub-oameni" (din astia ca de mine).

O sa tot vedeti iulicelaci de acum incolo. Nu neaparat pe forum.

Pe PROTV incepe un nou sezon din "Ma-nsoara Mama". :laugh2

O sa fie tragicomic peste vreo 10-12 ani. :laugh2

Cand vor incepe sa apara si la noi articole cu femei de 40 de ani care se intreaba "Unde au disparut toti barbatii buni ?" :no2

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4754914/Where-good-men-gone.html

"have all struggled to find similarly aged men who measure up to their dating expectations" :slap2

Pentru ca barbatii alfa exact asta vor: Doamne de 50 de ani cu pretentii pana la cer. :laugh2

• Oras:pe pamant
  • Oras:pe pamant
Postat

stau si ma gandesc scuza ma,dar tipa mai e si badarana,nu spui cuiva ca nu te simti atrasa de el,asta e o jignire...

are cam multa incredere in ea pentru cum arata, incredere vecina cu grandomania.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu am citit ce a scris, concluzia din poza:

Muuuulte tigle lipsa, agresiva, increzuta, extrem de multa ura si frustrare...

O poza face cat mii de cuvinte. Eu nu ieseam cu ea ca-ti da si cu ceva in cap cand dormi...  :laugh2

• Administrator
Reputație: 114593
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Seamana putin cu Roz

e mai frumoasa decat rozkendra, dar si ea o sa ajunga sa posteze asemenea anunturi pe internet

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...