lewsyllv Reputație: 42 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Deja plănuiesc sa aducă forță de muncă din străinătate ;)Degeaba, strainii nu misca economia, nu product multa valuare adaugata, trimit banii in tarile lor de origine, si romania nu e atractiva din punct de vedere al culturii si salariului si nivelului de trai, si monezei slabe ca sa aduci de exempu 1 million, de exemplu acum sunt vro 25.000 care lucreaza, e un nimic, Polonia a absorbit vre-un million de ucraineni, si tot au probleme mari si ei, ca sa nu mai zic ca ai nevoie de romani care sa ii aduca. Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Decembrie 17, 2017 UE nu ne da afară, decât dacă ieșim noi. Ca sa ieșim noi, trebuie referendum pentru Roexit, ceea ce înseamnă că ne sinucidem :)Ăștia pot forța lucrurile, da. România va fi sancționată de UE, ceea ce înseamnă eșec răsunător pentru ei ca politicieni. Pentru ca, da, ponoasele le tragem noi, dar votul e tot la noi... Până și cel mai mare prost va vedea unde ne duc astia ;) Da, e la noi, doar ca urmatoarele alegeri o sa fie organizate de expertii in furat voturi. O sa numere in asa fel incat sa fie cum trebuie, doar au experienta deja 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Da, e la noi, doar ca urmatoarele alegeri o sa fie organizate de expertii in furat voturi. O sa numere in asa fel incat sa fie cum trebuie, doar au experienta dejaDa :)De aceea, soluția antifurt rămâne mersul la vot. Acolo stampilat pe două căsuțe, ceea ce face votul nul.Frauda se face atunci când lumea nu se prezintă la vot. Ceea ce înseamnă că au de unde sa fabrice un anumit număr de voturi. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Da, e la noi, doar ca urmatoarele alegeri o sa fie organizate de expertii in furat voturi. O sa numere in asa fel incat sa fie cum trebuie, doar au experienta dejaCred ca o solutie ar fi implementarea votului electronic, pentru a se elimina turismul electoral.Daca s-ar fi dorit s-ar fi implementat... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Cum va decurge o percheziție după viitorul Cod Penal :-Alo, bună ziua, de la poliție vă sunăm, deranjăm?-Nu, spuneți vă rog!-Știți...sunteți cercetat pentru trafic de droguri...-Da, știu, am fost anunțat încă de când m-a reclamat bulangiul ăla. Abia aștept să audiați toți martorii, vreau să asist și eu la audieri, să-i văd și eu care sunt ăia, să le trimit niște bezele în timp ce declară...da-le-aș...-Noi v-am sunat să vă spunem că am dori să facem o percheziție domiciliară. Bănuim că vă așteptați la asta. Mâine sunteți acasă?- Păi după ce am fost anunțat că se face o investigație, normal că mă așteptam să vină mascații, că doar nu-l așteptam pe Moș Gerilă cu renii. Totuși, mâine am ceva treabă, nu puteți să ajungeți poimâine?-Bine, atunci venim poimâine.-De fapt veniți răspoimâine, că mai am câteva lucrușoare de aruncat și n-am timp mâine. -Bine. Rămâne pe răspoimâine? -Da, dar nu veniți și voi chiar la 6. Sunt puțin obo și plicti. Haideți pe la un 10.-Ok. O zi bună!-Auziți? Vedeți că las ușile deschise, să nu mai dea băieții ăia negri cu berbecul, că acum un an, când erau legile ălea tâmpite de veneați prin surprindere, mi-au dat de mi-au scos ușa cu tot cu toc. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Cum va decurge o percheziție după viitorul Cod Penal :-Alo, bună ziua, de la poliție vă sunăm, deranjăm?-Nu, spuneți vă rog!-Știți...sunteți cercetat pentru trafic de droguri...-Da, știu, am fost anunțat încă de când m-a reclamat bulangiul ăla. Abia aștept să audiați toți martorii, vreau să asist și eu la audieri, să-i văd și eu care sunt ăia, să le trimit niște bezele în timp ce declară...da-le-aș...-Noi v-am sunat să vă spunem că am dori să facem o percheziție domiciliară. Bănuim că vă așteptați la asta. Mâine sunteți acasă?- Păi după ce am fost anunțat că se face o investigație, normal că mă așteptam să vină mascații, că doar nu-l așteptam pe Moș Gerilă cu renii. Totuși, mâine am ceva treabă, nu puteți să ajungeți poimâine?-Bine, atunci venim poimâine.-De fapt veniți răspoimâine, că mai am câteva lucrușoare de aruncat și n-am timp mâine.-Bine. Rămâne pe răspoimâine?-Da, dar nu veniți și voi chiar la 6. Sunt puțin obo și plicti. Haideți pe la un 10.-Ok. O zi bună!-Auziți? Vedeți că las ușile deschise, să nu mai dea băieții ăia negri cu berbecul, că acum un an, când erau legile ălea tâmpite de veneați prin surprindere, mi-au dat de mi-au scos ușa cu tot cu toc.Da..de coma prezentata de Godina ;) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Sunt convins ca putem enumera aici multe situatie ridicole pentru traficanti de droguri, traficanti de carne vie, violatori, **spam editat**i...jale nene.Un pacat (mai multe defapt :)) ) are Draknea...ca l-a pus pe Ciodache sa se ocupe de legile justitiei.Se alege praful de tot. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Da..de coma prezentata de Godina ;)Exact, e prea tare =)). Oare înspre ce se îndreaptă țara asta, doar împușcați scăpăm de ei. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/modificarea-codurilor-penale-cazuri-celebre-care-ar-fi-ramas-nerezolvate-846895 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Da..de coma prezentata de Godina ;)Da, dar articolele ce se referea la protectia victimelor, martorilor ramane in vigoare 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Ce sa spun,se pare ca avem nevoie sa mai trecem printr-o alta perioada neagra,ca sa ne trezim :) 2 Link spre comentariu
adlunarex Reputație: -413 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Padure Oras:Padure Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Cum va decurge o percheziție după viitorul Cod Penal :-Alo, bună ziua, de la poliție vă sunăm, deranjăm?-Nu, spuneți vă rog!-Știți...sunteți cercetat pentru trafic de droguri...-Da, știu, am fost anunțat încă de când m-a reclamat bulangiul ăla. Abia aștept să audiați toți martorii, vreau să asist și eu la audieri, să-i văd și eu care sunt ăia, să le trimit niște bezele în timp ce declară...da-le-aș...-Noi v-am sunat să vă spunem că am dori să facem o percheziție domiciliară. Bănuim că vă așteptați la asta. Mâine sunteți acasă?- Păi după ce am fost anunțat că se face o investigație, normal că mă așteptam să vină mascații, că doar nu-l așteptam pe Moș Gerilă cu renii. Totuși, mâine am ceva treabă, nu puteți să ajungeți poimâine?-Bine, atunci venim poimâine.-De fapt veniți răspoimâine, că mai am câteva lucrușoare de aruncat și n-am timp mâine.-Bine. Rămâne pe răspoimâine?-Da, dar nu veniți și voi chiar la 6. Sunt puțin obo și plicti. Haideți pe la un 10.-Ok. O zi bună!-Auziți? Vedeți că las ușile deschise, să nu mai dea băieții ăia negri cu berbecul, că acum un an, când erau legile ălea tâmpite de veneați prin surprindere, mi-au dat de mi-au scos ușa cu tot cu toc.Politia simuleaza o spargere si anunta inculpatul de plantarea dovezilor. Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Da, e la noi, doar ca urmatoarele alegeri o sa fie organizate de expertii in furat voturi. O sa numere in asa fel incat sa fie cum trebuie, doar au experienta dejabatalia este pe existenta statului democratic. alegeri sunt si in botswana. si in libia. dar alea sunt alegeri? mereu critic multe fete pentru ca sunt lipsite de viziune, dar asta doar pentru ca stiu ca sunt si fete deosebite ce au viziune. sa puna mana si cele slabe sa se puna la punct ca le trag in jos pe cele care gandesc. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 batalia este pe existenta statului democratic. alegeri sunt si in botswana. si in libia. dar alea sunt alegeri? mereu critic multe fete pentru ca sunt lipsite de viziune, dar asta doar pentru ca stiu ca sunt si fete deosebite ce au viziune. sa puna mana si cele slabe sa se puna la punct ca le trag in jos pe cele care gandesc. true 1 Link spre comentariu
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Unde pana mea pot gasi amendamentele vietii propuse de PSD-ALDE la legile justitiei?Caut pe site-ul Senatului si nimic.Mi-e extrem de greu sa inteleg prin propaganda asta care se face.A postat Tudor Chirila un pdf dar nu stiu ce sa zic daca lucrurile stau asa e de domeniul SF.Nu pot sa cred ca senatorii sunt atat de prosti sau ticalosi.https://www.scribd.com/document/367394781/7-Exemple-Pe-Intelesul-Tuturor 1 Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Art. 139 ”(3) Înregistrările prevăzute în prezentul capitol, efectuate de părți sau de alte persoane, constituie mijloace de probă când privesc propriile convorbiri sau comunicări pe care le-au purtat cu terții. Orice alte înregistrări pot constitui mijloace de probă dacă nu sunt interzise de lege.” La articolul 139, alineatul (3) se modifică şi va avea următorul cuprins:„(3) Înregistrările prevăzute în prezentul capitol, efectuate de părţi, constituie mijloace de probă când privesc propriile convorbiri sau comunicări pe care le-au purtat cu terţii”. PSD, ALDE - doar un gust, sunt 60 per total. greu de inteles daca nu cunosti drept, drept ca lumea. unele pot fi intelese si fara a intelege sistemul, dar marea parte a lor sunt problematice. din articolul ala se poate intelege ca daca tu ai un magazin cu camera, iar cineva te fura, ce a filmat camera este zero. sau daca te ia cineva la bataie si tu filmezi, ce filmezi nu are valoare. Link spre comentariu
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Art. 139 ”(3) Înregistrările prevăzute în prezentul capitol, efectuate de părți sau de alte persoane, constituie mijloace de probă când privesc propriile convorbiri sau comunicări pe care le-au purtat cu terții. Orice alte înregistrări pot constitui mijloace de probă dacă nu sunt interzise de lege.” La articolul 139, alineatul (3) se modifică şi va avea următorul cuprins:„(3) Înregistrările prevăzute în prezentul capitol, efectuate de părţi, constituie mijloace de probă când privesc propriile convorbiri sau comunicări pe care le-au purtat cu terţii”. PSD, ALDE - doar un gust, sunt 60 per total. greu de inteles daca nu cunosti drept, drept ca lumea. unele pot fi intelese si fara a intelege sistemul, dar marea parte a lor sunt problematice. din articolul ala se poate intelege ca daca tu ai un magazin cu camera, iar cineva te fura, ce a filmat camera este zero. sau daca te ia cineva la bataie si tu filmezi, ce filmezi nu are valoare. Bun da' ce voiam eu sa intreb unde pot gasi amendamentele astea depuse de senatori?De unde le-a luat Chirila sau cine i-a trimis documentul :))) Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2017 o sa postez cate o chestie din asta la cateva ore. am fisierul word pentru modificari in relatie cu trecutul, dar nu am cum sa il postez aici. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Aveti aici Ordinea de zi la Com. Juridica din C.Dep., ca sa nu mai aberam cu totii cum ca nu stiu ce ! ... http://www.cdep.ro/co/docs/F-1135517392/oz-18%20dec%202017.pdf 1 Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Aveti aici Ordinea de zi la Com. Juridica din C.Dep., ca sa nu mai aberam cu totii cum ca nu stiu ce ! ... http://www.cdep.ro/co/docs/F-1135517392/oz-18%20dec%202017.pdffara suparare, esti analfabet? tu ai citit ce scrie acolo? ai vazut ca nu are legatura cu ce discutam noi, nu? mai util ar fi fost sa postezi programul autobuzelor. 1 Link spre comentariu
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Aveti aici Ordinea de zi la Com. Juridica din C.Dep., ca sa nu mai aberam cu totii cum ca nu stiu ce ! ... http://www.cdep.ro/co/docs/F-1135517392/oz-18%20dec%202017.pdfMultumesc :))) dar ma intereseaza amendamentele depuse de PSD nu programul comisiei juridice :laugh2.Se discuta alte probleme acolo pe ordinea de zi. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Multumesc :))) dar ma intereseaza amendamentele depuse de PSD nu programul comisiei juridice :laugh2 Nu inteleg ce l-a apucat pe Lopix, il stiu de baiat istet...a fost o scapare. ;) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Ma intreb daca mai suntem sanatosi la cap... GANDITI, God damn it, GANDITI ! Fir-ar mama ei de treaba sa fie. PSD=ALDE=PNL=PMP=USR=PLM sa se duca toti, ca sunt o mizerie. Orice partid/alianta ar veni la putere ar face fix PIX, sau mai pe romaneste un KKT pe 2 bete. M-am saturat sa tot fim nemultumiti in permanenta de ceva, romanul daca nu e Gica Contra 24 h/24 h NU SE SIMTE BINE in plm de treaba :rax2 :rax2 In ritmul asta ne revenim ca natie la anu' si la multi ani.... 1 Link spre comentariu
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Au iesit si magistratii in stradahttps://www.youtube.com/watch?v=1DWawDj8Ybo 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum