Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum stateau spectatorii :)))

• Like 2
Vizitator
Postat

Hai Rapidu'!

Nu poti descrie in cuvinte sezonul 2005-2006. 

Si totusi, spectacolul continua, chiar si in liga 4a. E incredibil, asta inseamna sa fii suporter, sa iti sustii echipa indiferent de rezultate, de locul in clasament, de situatia financiara.

https://www.youtube.com/watch?v=Qbe58C3qHS4

• Like 1
Vizitator all_star
Postat

Hai Rapidu'!

HALA  MADRID !  :hooray  :first                                                                                                                                                                         

• Oras:UNDE VREA PULA MEA
Postat

Era spectacol pe vremuri

Da era pe vremuri, dar si acum. De exemplu la finala dintre Real si Gremio. 

post-179660-0-39471800-1513452723_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Real Madrid a castigat finala Mondialului Cluburilor, dupa victoria la limita in fata brazilienilor de la Gremio Porto Alegre, scor 1-0. Unicul gol al partidei disputate in Abu Dhabi a fost reusit de Cristiano Ronaldo, in minutul 53. Portughezul a inscris cu o executie superba, direct din lovitura libera.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Azi am băgat-o în poartă.

După care am luat roșu.

Arbitrul bulangiu...ce să-i faci...

Lasa ca ati scos totusi un egal cu Gaz Metan, e un punct castigat totusi.  Trebuie sa iei si partea buna a lucrurilor pana la urma :)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Real Madrid a castigat finala Mondialului Cluburilor, dupa victoria la limita in fata brazilienilor de la Gremio Porto Alegre, scor 1-0. Unicul gol al partidei disputate in Abu Dhabi a fost reusit de Cristiano Ronaldo, in minutul 53. Portughezul a inscris cu o executie superba, direct din lovitura libera.

Asa s-a scris si istoria acestei finale.   Cand CR7 e-n forma, Realul castiga intotdeauna sau de cele mai multe ori.  :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Cea mai mare umilinta pe care si-o putea lua Dinamo.  Sa conduci cu 4-0 si sa iei bataie, ai de PLM.  Meciul acela imi aduce aminte de acea finala de UCL din 2005 dintre Liverpool si AC.Milan.  Milan a condus la pauza cu 3-0, exact acelasi scor pe care-l avea si Dinamo, dar Liverpool a revenit uluitor in repriza a 2- a si s-a impus la loviturile de departajare, castigand trofeul.  Ce meciuri superbe erau pe vremuri.  :)

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Blaj
  • Oras:Blaj
Postat

Sunt stelist si prin urmare ma mandresc cu aceasta performanta (nu eram nascut atunci), cea mai importanta din istoria fotbalului romanesc:

https://www.youtube.com/watch?v=YMmG7CFibUg

Desi am fost la multe meciuri pe stadioanele patriei, asta e cel mai important, am fost acolo, am trait pe viu acel meci. Am ramas fara voce trei zile dupa meci si a doua zi dimineata aveam examen la facultate, evident, l-am picat. Dar am cunoscut atunci si oameni minunati. 

https://www.youtube.com/watch?v=Itb0QwLt3dk&t=183s

Sunt pur si simplu minunati acesti fani, cei ai lui Wydad Casablanca:

• Like 3
Vizitator
Postat

Pt mine meciul asta...e de neuitat!

Nici acum nu-mi vine sa cred s-a intamplat.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...