Sari la conținut

Nimfomane skinny

Postări Recomandate

• Oras:UNDE VREA PULA MEA
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA
Postat

:slap2 Sa-nteleg ca tu din 2013 de cand te-ai inscris pe forum, n-ai gasit si incercat niciuna pan-acum si te-ai trezit dupa 4 ani sa faci  prima postare, sa ne-ntrebi recomandari. :no2    De unde tot apareti mai nene, mai sunteti multi  ?!   In ultima vreme numai virgini, incepatori, neexperimentati....v-ati gasit toti p-aici.  :laugh2

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce destept esti tu ..cum iti d-ai cu parerea. Daca nu am postat pana acum asta inseamna ca sunt virgin sau ca nu am fost la curve ? . Am pus o intrebare simpla. Daca nu stii sa raspunzi abtinete.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Interesanta strategia cu conturile vechi (ca data cand s-au facut).

Cine s-ar fi gandit ?

Vizitator
Postat

:slap2 Sa-nteleg ca tu din 2013 de cand te-ai inscris pe forum, n-ai gasit si incercat niciuna pan-acum si te-ai trezit dupa 4 ani sa faci  prima postare, sa ne-ntrebi recomandari. :no2    De unde tot apareti mai nene, mai sunteti multi  ?!   In ultima vreme numai virgini, incepatori, neexperimentati....v-ati gasit toti p-aici.  :laugh2

Hai ca e foarte evident cine se afla in spatele lor.

Postat

Voi sunteti si paranoici rau :)) Ce treaba au vechimea contului cu persoana din spatele lui. Recunosc ca nu am fost un membru activ . La inceput intram periodic . Nu sunt genul sa scriu recenzii dar alegeam fetele pe baza celor scrise de voi . Apoi m-am insurat si am facut o pauza de cativa ani. Iar acum iata-ma din nou pe teren. Mister rezolvat.

Vizitator gvbolovan
Postat

Voi sunteti si paranoici rau :)) Ce treaba au vechimea contului cu persoana din spatele lui. Recunosc ca nu am fost un membru activ . La inceput intram periodic . Nu sunt genul sa scriu recenzii dar alegeam fetele pe baza celor scrise de voi . Apoi m-am insurat si am facut o pauza de cativa ani. Iar acum iata-ma din nou pe teren. Mister rezolvat.

Pai am vrea si noi sa alegem fetele pe baza celor scrise de tine :P 

Vizitator thermopile
Postat

Salutare. Vreau si eu recomandari de fetite slabe / skinny . De preferat de la cei care au incercat.

Irina pitika la testate.

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

:slap2 Sa-nteleg ca tu din 2013 de cand te-ai inscris pe forum, n-ai gasit si incercat niciuna pan-acum si te-ai trezit dupa 4 ani sa faci prima postare, sa ne-ntrebi recomandari. :no2 De unde tot apareti mai nene, mai sunteti multi ?! In ultima vreme numai virgini, incepatori, neexperimentati....v-ati gasit toti p-aici. :laugh2

Lasa-l!

Vizitator
Postat

Pai am vrea si noi sa alegem fetele pe baza celor scrise de tine :P

...si astfel mai futem ceva.. cand?:)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...