florinxstyle Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2017 Salutare. Vreau si eu recomandari de fetite slabe / skinny . De preferat de la cei care au incercat.
best_star Reputație: 360 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Decembrie 17, 2017 :slap2 Sa-nteleg ca tu din 2013 de cand te-ai inscris pe forum, n-ai gasit si incercat niciuna pan-acum si te-ai trezit dupa 4 ani sa faci prima postare, sa ne-ntrebi recomandari. :no2 De unde tot apareti mai nene, mai sunteti multi ?! In ultima vreme numai virgini, incepatori, neexperimentati....v-ati gasit toti p-aici. :laugh2 4 4
florinxstyle Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 17, 2017 Ce destept esti tu ..cum iti d-ai cu parerea. Daca nu am postat pana acum asta inseamna ca sunt virgin sau ca nu am fost la curve ? . Am pus o intrebare simpla. Daca nu stii sa raspunzi abtinete.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Interesanta strategia cu conturile vechi (ca data cand s-au facut).Cine s-ar fi gandit ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 :slap2 Sa-nteleg ca tu din 2013 de cand te-ai inscris pe forum, n-ai gasit si incercat niciuna pan-acum si te-ai trezit dupa 4 ani sa faci prima postare, sa ne-ntrebi recomandari. :no2 De unde tot apareti mai nene, mai sunteti multi ?! In ultima vreme numai virgini, incepatori, neexperimentati....v-ati gasit toti p-aici. :laugh2Hai ca e foarte evident cine se afla in spatele lor.
florinxstyle Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 17, 2017 Voi sunteti si paranoici rau :)) Ce treaba au vechimea contului cu persoana din spatele lui. Recunosc ca nu am fost un membru activ . La inceput intram periodic . Nu sunt genul sa scriu recenzii dar alegeam fetele pe baza celor scrise de voi . Apoi m-am insurat si am facut o pauza de cativa ani. Iar acum iata-ma din nou pe teren. Mister rezolvat.
theking77 Reputație: 35 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 17, 2017 Deliapissii
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Voi sunteti si paranoici rau :)) Ce treaba au vechimea contului cu persoana din spatele lui. Recunosc ca nu am fost un membru activ . La inceput intram periodic . Nu sunt genul sa scriu recenzii dar alegeam fetele pe baza celor scrise de voi . Apoi m-am insurat si am facut o pauza de cativa ani. Iar acum iata-ma din nou pe teren. Mister rezolvat. Pai am vrea si noi sa alegem fetele pe baza celor scrise de tine :P
mihaitgtv Reputație: 3 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 DeliapissiiAre herpes vaginal
Vizitator thermopile Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Salutare. Vreau si eu recomandari de fetite slabe / skinny . De preferat de la cei care au incercat. Irina pitika la testate.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 17, 2017 :slap2 Sa-nteleg ca tu din 2013 de cand te-ai inscris pe forum, n-ai gasit si incercat niciuna pan-acum si te-ai trezit dupa 4 ani sa faci prima postare, sa ne-ntrebi recomandari. :no2 De unde tot apareti mai nene, mai sunteti multi ?! In ultima vreme numai virgini, incepatori, neexperimentati....v-ati gasit toti p-aici. :laugh2Lasa-l!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Pai am vrea si noi sa alegem fetele pe baza celor scrise de tine :P...si astfel mai futem ceva.. cand?:)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum