Sari la conținut

De toată jena

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ce funny o sa fie daca intra legile. cred ca dintre toti, fetelor de pe aici o sa le fie cel mai greu. si nu imi convine nici mie asta, in calitate de consumator. 

revine perioada aia in care fiecare fetita trebuia sa isi dea o parte din castig politistului din zona si oricine se ducea sa o jefuiasca avea liber practic...fara a fi folosite inregistrarile video sau alte probe, o sa fie practic liber pentru oricine :)

e ca si cum suntem in 1980 si nu exista camere, inregistrari de pe telefon si a avea peste in continuare o sa fie foarte dur pedepsit si usor de dovedit. asa ca nu va merge sa va luati protectie ca o sa riscati parnaie. in calitate de consumator, o sa fiu afectat. multe fete cu frica se vor lasa si o sa scada piata. mai putine alegeri. mai putine prospaturi. foarte naspa treaba. 

nu va dati voi seama ce naspa o sa fie ca nu ati prins vremurile din trecut.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mie nu îmi e frica de nimeni și nici nu îmi va fi vreodată , știi cum e vorba aia " Pana la Dumnezeu te mănâncă Sfinții " =))

• Like 38
  • Oras:Brazilia
  • Oras:Brazilia
Postat

Mie nu îmi e frica de nimeni și nici nu îmi va fi vreodată , știi cum e vorba aia " Pana la Dumnezeu te mănâncă Sfinții " =))

Te-ai smiorcait pe aici ca ti-a dat unu mesaje pe fb si acum zici ca nu iti e frica de nimeni. Cand te-o lua unu si te-o tine sub cheie si iti da sa halesti doar arpacas, ai sesiuni de bataie din 4 in 4 ore si nu pupi un ban sa te vad atunci cum stai cu frica.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...