Sari la conținut

masaj pentru contracturi

Postări Recomandate

• Oras:the buleni
Postat

buna ziua la toata lumea,

caut pe cineva cu experienta in domeniu, de preferat specializat/a in kinetoterapie, suficient de puternic/a incat sa-mi desteleneasca spatele si suficient de indemnatic/a incat sa nu-mi scape cotul peste coloana (multe contracturi sunt in imediata vecinatate).

barbat sau femeie, nu sunt interesat de happy ending si asa mai departe. doare suficient de mult un astfel de masaj incat sa nu mai am nevoie de nimic dupa :)

estimez cel putin un an pentru a-mi netezi cat de cat contracturile actuale. orice interventie pe tema asta e binevenita.

multumesc.

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

caut pe cineva cu experienta in domeniu, de preferat specializat/a in kinetoterapie, suficient de puternic/a incat sa-mi desteleneasca spatele si suficient de indemnatic/a incat sa nu-mi scape cotul peste coloana (multe contracturi sunt in imediata vecinatate).

barbat sau femeie, nu sunt interesat de happy ending si asa mai departe. doare suficient de mult un astfel de masaj incat sa nu mai am nevoie de nimic dupa :)

estimez cel putin un an pentru a-mi netezi cat de cat contracturile actuale. orice interventie pe tema asta e binevenita.

multumesc.

nu sunt kineto, dar pot lucra 1 ora doar pe spate , destelenit, deblocat

in deep tissue ,adica masajul pe tesut muscular profund se lucreaza si cu cotul, in general e interzis sa lucrezi pe coloana , cu cotul, sau orice iinstrument

trigger points, e o tehnica de presopunctura , ceva mai dura ca la shiatsu, nu multi o tolereaza

sau poti cauta pe cineva care te rezolva in cateva minute cu pistol trigger wave, 10 min -150 lei la Sandu Brandusa

• Like 1
Postat

nu sunt kineto, dar pot lucra 1 ora doar pe spate , destelenit, deblocat

in deep tissue ,adica masajul pe tesut muscular profund se lucreaza si cu cotul, in general e interzis sa lucrezi pe coloana , cu cotul, sau orice iinstrument

trigger points, e o tehnica de presopunctura , ceva mai dura ca la shiatsu, nu multi o tolereaza

sau poti cauta pe cineva care te rezolva in cateva minute cu pistol trigger wave, 10 min -150 lei la Sandu Brandusa

am spus langa coloana, nu pe ea :) nu e nimeni nebun sa-ti bage cotul in coloana, nu te mai ridici de-acolo.

• Like 2
  • Minus 2

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

multumesc.

Conform anuntului, RubyIulia este kinetoterapeuta si maseuza... Vezi daca te poate ajuta. Eu nu am fost, asa ca nu pot da referinte.

Bafta la indreptat spatele, cunosc senzatia, nu-i placut deloc... :(

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...