humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 17, 2017 buna ziua la toata lumea, caut pe cineva cu experienta in domeniu, de preferat specializat/a in kinetoterapie, suficient de puternic/a incat sa-mi desteleneasca spatele si suficient de indemnatic/a incat sa nu-mi scape cotul peste coloana (multe contracturi sunt in imediata vecinatate).barbat sau femeie, nu sunt interesat de happy ending si asa mai departe. doare suficient de mult un astfel de masaj incat sa nu mai am nevoie de nimic dupa :)estimez cel putin un an pentru a-mi netezi cat de cat contracturile actuale. orice interventie pe tema asta e binevenita. multumesc.
marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Decembrie 17, 2017 buna ziua la toata lumea, caut pe cineva cu experienta in domeniu, de preferat specializat/a in kinetoterapie, suficient de puternic/a incat sa-mi desteleneasca spatele si suficient de indemnatic/a incat sa nu-mi scape cotul peste coloana (multe contracturi sunt in imediata vecinatate).barbat sau femeie, nu sunt interesat de happy ending si asa mai departe. doare suficient de mult un astfel de masaj incat sa nu mai am nevoie de nimic dupa :)estimez cel putin un an pentru a-mi netezi cat de cat contracturile actuale. orice interventie pe tema asta e binevenita. multumesc. nu sunt kineto, dar pot lucra 1 ora doar pe spate , destelenit, deblocatin deep tissue ,adica masajul pe tesut muscular profund se lucreaza si cu cotul, in general e interzis sa lucrezi pe coloana , cu cotul, sau orice iinstrumenttrigger points, e o tehnica de presopunctura , ceva mai dura ca la shiatsu, nu multi o tolereazasau poti cauta pe cineva care te rezolva in cateva minute cu pistol trigger wave, 10 min -150 lei la Sandu Brandusa 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Autor Postat Decembrie 18, 2017 nu sunt kineto, dar pot lucra 1 ora doar pe spate , destelenit, deblocatin deep tissue ,adica masajul pe tesut muscular profund se lucreaza si cu cotul, in general e interzis sa lucrezi pe coloana , cu cotul, sau orice iinstrumenttrigger points, e o tehnica de presopunctura , ceva mai dura ca la shiatsu, nu multi o tolereazasau poti cauta pe cineva care te rezolva in cateva minute cu pistol trigger wave, 10 min -150 lei la Sandu Brandusa am spus langa coloana, nu pe ea :) nu e nimeni nebun sa-ti bage cotul in coloana, nu te mai ridici de-acolo. 2 2
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Decembrie 18, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Decembrie 18, 2017 buna ziua la toata lumea, caut pe cineva cu experienta in domeniu, de preferat specializat/a in kinetoterapie, suficient de puternic/a incat sa-mi desteleneasca spatele si suficient de indemnatic/a incat sa nu-mi scape cotul peste coloana (multe contracturi sunt in imediata vecinatate).barbat sau femeie, nu sunt interesat de happy ending si asa mai departe. doare suficient de mult un astfel de masaj incat sa nu mai am nevoie de nimic dupa :)estimez cel putin un an pentru a-mi netezi cat de cat contracturile actuale. orice interventie pe tema asta e binevenita. multumesc. Conform anuntului, RubyIulia este kinetoterapeuta si maseuza... Vezi daca te poate ajuta. Eu nu am fost, asa ca nu pot da referinte. Bafta la indreptat spatele, cunosc senzatia, nu-i placut deloc... :( 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum