Sari la conținut

Recuperare conturi banate

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

As vrea sa va spun si eu cateva lucruri.

In primul rand,vreau sa multumesc celor(celui) care mi-a redat contul banat de diversi indivizi.

In al doilea rand,vreau sa va spun ca eu nu fac parte din nici o gasca,nu cunosc personal nici un user de sex masculin de pe acest site si nu voi intra niciodata in nicio combinatie.Am incercat sa fiu util acestui site,am facut destule recenzii, zic eu,nu am vorbit urat cu nimeni,dar cu toate astea am fost banat.Nu stiu de ce,dar nici nu ma intereseaza.Ce le pot spune administratorilor acestui site este ca eu nu voi plati nici un ban daca banarea a fost facuta in acest scop.Deja plecasem pe forumul concurent si daca unii cred ca ma pot pacali in vreun fel,se inseala...eu nu am nevoie neaparat sa fiu aici,pe acest site.Pot fute oricum,am agenda plina de numere de telefon.Daca nu mai aveti nevoie de recenziile mele si ale altora ca mine,continuati in ritmul asta,dati puteri tuturor idiotilor sa faca ce vor pentru o suma de bani si o sa va distrugeti cu siguranta afacerea.E alegerea dumneavoastra,domnilor administratori.

O seara buna tuturor

• Like 15
  • Minus 1
  • Oras:Undeva
Postat

In primul rand,vreau sa multumesc celor(celui) care mi-a redat contul banat de diversi indivizi.

In al doilea rand,vreau sa va spun ca eu nu fac parte din nici o gasca,nu cunosc personal nici un user de sex masculin de pe acest site si nu voi intra niciodata in nicio combinatie.Am incercat sa fiu util acestui site,am facut destule recenzii, zic eu,nu am vorbit urat cu nimeni,dar cu toate astea am fost banat.Nu stiu de ce,dar nici nu ma intereseaza.Ce le pot spune administratorilor acestui site este ca eu nu voi plati nici un ban daca banarea a fost facuta in acest scop.Deja plecasem pe forumul concurent si daca unii cred ca ma pot pacali in vreun fel,se inseala...eu nu am nevoie neaparat sa fiu aici,pe acest site.Pot fute oricum,am agenda plina de numere de telefon.Daca nu mai aveti nevoie de recenziile mele si ale altora ca mine,continuati in ritmul asta,dati puteri tuturor idiotilor sa faca ce vor pentru o suma de bani si o sa va distrugeti cu siguranta afacerea.E alegerea dumneavoastra,domnilor administratori.

O seara buna tuturor

Se poate sa fi fost banat pe baza banarii automate la -400, pe vremea cand exista aceasta modalitate. Acum nu se mai poate bana automat. Si felicitari pentru debanarea contului tau!
  • Like 4
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

O seara buna tuturor

Pai se pare ca totusi mai e nevoie de recenziile tale si a celor ca tine :) Bine ai revenit

Vizitator dr parnassus
Postat

Bun ... 

Si ce facem cu doua conturi dupa marea debanare?

Devenim schizoizi? 

:)

• Like 3
Vizitator
Postat

Bun ...

Si ce facem cu doua conturi dupa marea debanare?

Devenim schizoizi?

Ce sa facem ? Mergem in paralel...mai greu e cand te încurcă în parole ,postari , etc :)))

• Like 4
Vizitator dr parnassus
Postat

Cu durere in suflet, voi renunța la identitatea inițială, "mic gros"! 

:bye

• Telefon: sylvercheetah53
  • Oras:Constanța
  • Telefon: sylvercheetah53
  • Oras:Constanța
Postat

Se poate sa fi fost banat pe baza banarii automate la -400, pe vremea cand exista aceasta modalitate. Acum nu se mai poate bana automat. Si felicitari pentru debanarea contului tau!

Nu te mai ia dracu' odată? :angry

• Minus 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cu durere in suflet, voi renunța la identitatea inițială, "mic gros"! 

:bye

De ce? Aveam si eu o dovadă...
  • Like 6
  • Minus 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce mai face doamna mă-ta?

Dar nu te lua de mama lui...că e doar un copil! Nu vă mai opriți de la povestea asta cu mamele! Ce a facut prostul ala de Picon din voi...

• Like 5
  • Minus 13
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce vină am eu că nu l-a avortat pe prostănac?

Păi nu te pronunța de nici un fel...dacă nu ai nici o vină! 😅

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Oare acum e prea tîrziu să-l mai avorteze? :hmmm

Ar putea sa facă si altceva acum...dar nu putem discuta noi despre ceea ce vrea mama lui. E aiurea!

• Like 6
  • Minus 13
Vizitator dr parnassus
Postat

De ce? Aveam si eu o dovadă...

La ce gândeați? 

Postat

Ce mai face doamna mă-ta?

Bai idiotule, eu nu am zis de ma-ta. Acum, du-te in canal. Punct si am incheiat.

Iesi afara!

• Like 1
Postat

Dar nu te lua de mama lui...că e doar un copil! Nu vă mai opriți de la povestea asta cu mamele! Ce a facut prostul ala de Picon din voi...

Vis, iarasi delirezi...ce-ai fumat?!

Taci!

Vizitator
Postat

Ar putea sa facă si altceva acum...dar nu putem discuta noi despre ceea ce vrea mama lui. E aiurea!

Ce te mănâncă si pe tine.. scarpina bine si mai linistes-te un pic.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce te mănâncă si pe tine.. scarpina bine si mai linistes-te un pic.

Se te scarpini tu ca-ți sta mai bine! ☺))))

• Like 7
  • Minus 12
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vis, iarasi delirezi...ce-ai fumat?!

Taci!

Te bagi si tu in discuție ca prostu' si un prost ca tine, a mai bine sa tacă!
  • Like 8
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Se te scarpini tu ca-ți sta mai bine! ☺))))

Era doar o sugestie.. tu poti s-o iei cum vrei...

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La ce gândeați? 

Nu mă gandeam, ci îmi aminteam parcursul celuilalt cont care ti-a apartinut...
  • Like 8
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Te bagi si tu in discuție ca prostu' si un prost ca tine, a mai bine sa tacă!

Doamne, ce proasta esti =)))))))))) toata lumea iti spune sa taci, iar tu continui sa aberezi.

• Like 114
  • Minus 1

Vizitator dr parnassus
Postat

Nu mă gandeam, ci îmi aminteam parcursul celuilalt cont care ti-a apartinut...

Contul acela a avut un destin tragic! 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...