dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 28, 2017 Te bagi si tu in discuție ca prostu' si un prost ca tine, a mai bine sa tacă!Vis, ce-ai supt?!Taci odata! 1
horror Reputație: 1 Postat Decembrie 28, 2017 Postat Decembrie 28, 2017 Vis, ce-ai supt?!Taci odata!Nu am să înțeleg niciodată intervențiile tale de gen musca in curul calului. Practic nimeni nu te jigneste si nu are nicio treaba cu tine dar tu simți nevoia sa te bagi aiurea doar pentru ca cei pe care îi pupi-n cur au ceva cu aceea persoană Ești cel mai penibil personaj de aici, ești lipsit de orice urmă de respect de sine, ești doar o cârpă cu care alții se șterg la cur iar ție îți place situațiea asta. 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 28, 2017 Nu am să înțeleg niciodată intervențiile tale de gen musca in curul calului. Practic nimeni nu te jigneste si nu are nicio treaba cu tine dar tu simți nevoia sa te bagi aiurea doar pentru ca cei pe care îi pupi-n cur au ceva cu aceea persoană Ești cel mai penibil personaj de aici, ești lipsit de orice urmă de respect de sine, ești doar o cârpă cu care alții se șterg la cur iar ție îți place situațiea asta.Eu penibil? Crezi gresit.Si nu ma bag cu nimeni aiurea. Iarasi gresesti. Si cum iti permiti sa ma citezi jignindu-ma? cand tu esti membru de ieri (asta daca nu esti clona vreunui user mai vechi) cand eu sunt membru de 2 ani jumate, perfect curat, fara avertismente sau sa fi fost banat. Vezi-ti de treaba ta si nu te mai baga aiurea in discutii.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Postat Decembrie 28, 2017 Eu penibil? Crezi gresit.Si nu ma bag cu nimeni aiurea. Iarasi gresesti. Si cum iti permiti sa ma citezi jignindu-ma? cand tu esti membru de ieri (asta daca nu esti clona vreunui user mai vechi) cand eu sunt membru de 2 ani jumate, perfect curat, fara avertismente sau sa fi fost banat.Vezi-ti de treaba ta si nu te mai baga aiurea in discutii. Banuiesc doar 2 persoane care se ascund in spatele acelui cont. Sigur e clonat. 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 28, 2017 Banuiesc doar 2 persoane care se ascund in spatele acelui cont. Sigur e clonat.Si eu cred. Colorado o fi? Pana la urma nu conteaza cine e, dar putin respect sa aibe fata de comunitate.
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Ce iti mai face taticul...ii mai dai limbi peste tot...ca si el tot pe minus este, ca si tine :laugh2 1 6
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 29, 2017 Si eu cred. Colorado o fi? Pana la urma nu conteaza cine e, dar putin respect sa aibe fata de comunitate.Care comunitate, îmi arăți si mie? 7 15
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Care comunitate, îmi arăți si mie?Aia in care unii ofera minusuri fara numar...ca sa isi demonstreze prostia...au dat banul pentru o jucarie pe care trebuie sa o foloseasca la ceva. Precum copilasii de gradinita.De tampiti ce sunt :rax2 1 4
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 29, 2017 Ce iti mai face taticul...ii mai dai limbi peste tot...ca si el tot pe minus este, ca si tine :laugh2Du-te la balaceanca, bai retardatule! 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 29, 2017 Care comunitate, îmi arăți si mie?La ce sa ma astept de la tine? Nu intelegi nimic. Vis, taci! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum