Sari la conținut

CristinElla - creme si uleiuri - 0727580635

Postări Recomandate

Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

Buna baieti va et d'or de mine?

Ai putea sa te întorci mai devreme sa vezi cât de dor îmi e de tine :D

• Like 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Sa stii ca oferta cu pozele ramane valabila, mai ales daca vei reveni in vara, daca am inteles eu bine sau chiar daca nu revii si vrei poze dragute, putem face. Eu speram sa castigam concursul de poze impreuna...  :snap

• Like 1
Vizitator allview1
Postat

Sa stii ca oferta cu pozele ramane valabila, mai ales daca vei reveni in vara, daca am inteles eu bine sau chiar daca nu revii si vrei poze dragute, putem face. Eu speram sa castigam concursul de poze impreuna...  :snap

Ce se câștiga la concursul ăla!?

• Like 1
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

orice s-ar castiga, bossule ia-ti un obiectiv si hai sa ne jucam cu shaica, am niste idei de cadre pff, luam un pulitzer sotto :D

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Ce se câștiga la concursul ăla!?

O reclama pe site /gratis timp de o luna....mai exact topicul ei va fii ''pinned'',in mod normal reclama costa 450 de ron.

• Like 2
Vizitator allview1
Postat

O reclama pe site /gratis timp de o luna....mai exact topicul ei va fii ''pinned'',in mod normal reclama costa 450 de ron.

In ce luna vrea ea sau luna imediat următoare!?

Apropos, mneavoastra ați ajuns la mare? :D

• Like 1
Postat

In ce luna vrea ea sau luna imediat următoare!?

Apropos, mneavoastra ați ajuns la mare? :D

Numai vine ca a luat sculament sau ceva de genul asta.Dupa ce se trateaza vine dar daca o rugati frumos vine mai repede sa va dea si voua putin .

Postat

bravo mane, esti ciocan. ce pot sa zic....

Stiu sigur.Unde e topicul in care spunea ca vine.Nu mai i gasesti.Daca vrei mergi la ea sa-i dai o limba daca ai curaj pe urma sa te abonezi la colrega.

Postat

Stiu sigur.Unde e topicul in care spunea ca vine.Nu mai i gasesti.Daca vrei mergi la ea sa-i dai o limba daca ai curaj pe urma sa te abonezi la colrega.

in fine, pai daca ea numai vine, eu tot vreau sa fut ceva nou fata de ce se gaseste in c-ta, hai sa ne futem vrei ? :D

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Auzi cine téa informant téa informat gresit terminait mai fratilor cu minciuna asta k am sculament sau cum ziceti voi dak vreti dovezi va pun cu analizele mêle récent facuté ASA zi lu ala cine tia zis sasi aduca aminte la cine a fost inanimé sa vina la mn

• Like 1
Vizitator allview1
Postat

Auzi cine téa informant téa informat gresit terminait mai fratilor cu minciuna asta k am sculament sau cum ziceti voi dak vreti dovezi va pun cu analizele mêle récent facuté ASA zi lu ala cine tia zis sasi aduca aminte la cine a fost inanimé sa vina la mn

Potol toi iubire ca nu era vorba de tine. Era vorba de Corinutza ;)

• Like 2
Vizitator j0hnny_legend
Postat

S-a dus pulii exclusivitatea mea :D

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...