Sari la conținut

CristinElla - creme si uleiuri - 0727580635

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Ciresica

• Like 2
  • Oras:Patagonia
Postat

incearca cu asa ceva ca vine iarna, cred ca se potrivesc la maxim + un outfit de studenta si ma intorc pe genuchi din ungaria ;)

post-238051-0-08705900-1541122520_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

In prima poza apare cu tocuri.

Auzi mah Johnny...da dispri fata asta ci poti sa ni zisi ? Ca doar o fost una din preferatili tali !!! Zi si matali o varba di duh...di sufliet...di iegsperienta !!!

:)

• Like 1
  • Oras:Retras
Postat

informatia e un lucru scump.. bani cheltuiti, fete la care te duci fara sa citesti recenzii pe risc, eu asta fac.. incearca si tu.

• Like 1
Postat

Poi uni ie riscu la Cristinella ??? La ia ie garantat futaiu dreaq !!! Ci naiba...doar tu neai convins cind ai gasito cai talent di fatah. Stai asa...cum ii ziseai tu...staaai sami aduc aminti, ca doar io am cetit tăți clasici dipi Nimfo. Printri cari Kingu...johnholmes asta...poati pi iel ciel moi mult. Gata...meam amintit !

Dulşi ca Melasa !!! Moi ti minti ? Da ia zi...zi motivu adivarat dice ioi zis asa !

Postat

Poi uni ie riscu la Cristinella ??? La ia ie garantat futaiu dreaq !!! Ci naiba...doar tu neai convins cind ai gasito cai talent di fatah. Stai asa...cum ii ziseai tu...staaai sami aduc aminti, ca doar io am cetit tăți clasici dipi Nimfo. Printri cari Kingu...johnholmes asta...poati pi iel ciel moi mult. Gata...meam amintit !

Dulşi ca Melasa !!! Moi ti minti ? Da ia zi...zi motivu adivarat dice ioi zis asa !

am gustat din ea.

Postat

Daaaaa ? Ci spesific oi gustat din ia...di tio casunat sai spui asa ??? :)

incearca si tu sa o gusti si poate o sa-ti dai seama, cris e o fata senzationala.

• Like 2
Postat

Acilea io is total di acord cu tini...ie gustoasa Cristinella ! :)

pi buni oi gustat tu din cris? nu tie cried .

Postat

Da osa vie ia sati confirme dak vriei...zau di nui lezbi dea mia !!! :)

hai ca te cred mai ales ca ai zis ca e lezbi dea ta.

• Like 2
Postat

Rog mutati conversatia in privat...stiti doar pentru ce este topiku !!! Poze, tarife, recenzii ....mai repet ca poate lumea uita !!!

• Like 3
Postat

Rog mutati conversatia in privat...stiti doar pentru ce este topiku !!! Poze, tarife, recenzii ....mai repet ca poate lumea uita !!!

da novice sunt de acord cu tine.

• Like 2
Postat

Novicele ari driptate !!! Critinella ie o super excorta si nu merita chit chat pi topingu iei ! Johnny Holmes...iti fac io toping nou la Discuti Generale ca sa moi vorbim !

Amelia out !!!

;)

• Like 1
Postat

Novicele ari driptate !!! Critinella ie o super excorta si nu merita chit chat pi topingu iei ! Johnny Holmes...iti fac io toping nou la Discuti Generale ca sa moi vorbim !

Amelia out !!!

;)

multumesc. 

• Like 1
Postat

Bune tarifele ei! 100/200 era acum 2 saptamani

Ce tarife mai ai?

Sa ai o zii minunata sexoasooo!

Disponibila

• Like 1
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Cristina! O adevărată gheișa care mi-a oferit o oră plină de erotism! Am intrat pe ușă cu un mic zâmbet pe buze și am plecat cu alt zâmbet... întins până aproape de urechi 😊. Cristina are un talent formidabil să se muleze pe dorințele celui ce o vizitează (cel puțin acest lucru a fost valabil în ceea ce mă privește). Cristina mi-a făcut ziua mult mai frumoasă! 😊

• Like 4
Postat

Cristina! O adevărată gheișa care mi-a oferit o oră plină de erotism! Am intrat pe ușă cu un mic zâmbet pe buze și am plecat cu alt zâmbet... întins până aproape de urechi . Cristina are un talent formidabil să se muleze pe dorințele celui ce o vizitează (cel puțin acest lucru a fost valabil în ceea ce mă privește). Cristina mi-a făcut ziua mult mai frumoasă!

gheisele sunt la japolanda ba asta e doar o curva care stie sa o suga bine!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...