Sari la conținut

CristinElla - creme si uleiuri - 0727580635

Postări Recomandate

Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

disponibila doar pt voi pana la ora 1:00 pupiii :hug1 :hug1

:drool

• Oras:București
Postat

Buna Cistina

Sapt asta ajung prin Ct si as vrea sa te vad. Ai fi interesata si de o sedinta foto serioasa? :) Putem imbina utilul cu placutul... Sau placutul cu placutul... ;)

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cristinico,daca ai timp chiar merita sa colaborezi pt o sedinta foto cu colegul fotograf de la Bucuresti

Chiar se pricepe la pozat

Ps

Mie inca imi pare rau ca nu am avut timp de o sedinta atunci cand mi-a propus

;)

• Like 2
Postat

E drept ca nu propun prea des sau oricui. In Constanta am facut multe poze pentru ca atunci cand ajung am timp sa ma ocup de asa ceva si chiar  imi face placere. Sincer, nu mai stiu cand ti am propus Mada69, dar poate nu e timpul trecut. Momentan prounerea e facuta pentru titulara topicului si sper sa si doreasca si ea sa faca o sedinta foto serioasa cu mine. :)

• Like 3
Postat

Cristinico,daca ai timp chiar merita sa colaborezi pt o sedinta foto cu colegul fotograf de la Bucuresti

Chiar se pricepe la pozat

Ps

Mie inca imi pare rau ca nu am avut timp de o sedinta atunci cand mi-a propus

;)

da asa e mada dar dupa mine cred ca nu mai are rost sami fac poze profesionale k pe 15 aprilie plec va parasesc de tot si nu mai revin :hug1

Vizitator allview1
Postat

Buuuuu :angry

:refoz

Pai e frumos așa!? Pleci si ne lași "neterminați"... 

Trebuie sa avem o discuție serioasă pe tema asta  :onbed

• Like 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

E drept ca nu propun prea des sau oricui. In Constanta am facut multe poze pentru ca atunci cand ajung am timp sa ma ocup de asa ceva si chiar  imi face placere. Sincer, nu mai stiu cand ti am propus Mada69, dar poate nu e timpul trecut. Momentan prounerea e facuta pentru titulara topicului si sper sa si doreasca si ea sa faca o sedinta foto serioasa cu mine. :)

Domnu Argintu,

Io is fana ta sa sti. Matali oi pozat multi feti ku cari io mam cafelit si pot zisi ka iesti talent. Nu stu nisi io cind ioi propus lu Mada, si akuma kear sint envedioasa. Da dak Mada acciepta propunirea ta cumva..sai fasi poze...sa o poziezi dintrun unghi avantajios (moi di jos an sus) ka sai iasa moi mare...si ka sai para lindicu a pula !!!

:))))))))

• Like 3
Postat

da asa e mada dar dupa mine cred ca nu mai are rost sami fac poze profesionale k pe 15 aprilie plec va parasesc de tot si nu mai revin :hug1

Eh, pacat ca pleci si nu apucam sa facem cateva poze dragute. Eu cand vin spre Constanta (e posibil sa aman pentru saptamana viitoare) am sa te sun si stabilim ce si cum :). Poate te razgandesti si vrei sa revii sau poate vrei sa lasi cateva poze reprezentative de ramas bun  :wavey

• Like 2
Postat

Buuuuu :angry

:refoz

Pai e frumos așa!? Pleci si ne lași "neterminați"... 

Trebuie sa avem o discuție serioasă pe tema asta  :onbed

asta e omul mai vine dar si pleaca ,doar sunt atatea fete frumoase in cta si va termina ele :kiss3 :kiss3

Postat

Eh, pacat ca pleci si nu apucam sa facem cateva poze dragute. Eu cand vin spre Constanta (e posibil sa aman pentru saptamana viitoare) am sa te sun si stabilim ce si cum :). Poate te razgandesti si vrei sa revii sau poate vrei sa lasi cateva poze reprezentative de ramas bun  :wavey

daca ajungi pana nu plec sunama si vb :kiss3

Vizitator allview1
Postat

Poate ne mai dai si noua un semn de viața de p-acolo ... cine știe cum ne întâlnim pe 22-25 Mai ;)

• Like 1
Postat

Poate ne mai dai si noua un semn de viața de p-acolo ... cine știe cum ne întâlnim pe 22-25 Mai ;)

normal k o sa mai intru tu crezi k scapatii asa repede de mn :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Vizitator allview1
Postat

normal k o sa mai intru tu crezi k scapatii asa repede de mn :laugh2 :laugh2 :laugh2

Relativ... dar pana pe 15 Aprilie sigur ajung la CT să-mi iau niște "amintiri"  :laugh2

Postat

daca ajungi pana nu plec sunama si vb :kiss3

Ajung pana pe 15 aprilie in Ct si cu siguranta te sun si vedem... :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...