Sari la conținut

CristinElla - creme si uleiuri - 0727580635

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

buna azi as dori si eu sa ajung la tine din moment ce lumea spune lucruri frumoase despre tine :) de cand am venit in tara 2 tepe am luat .. so :) astept raspunsul tau 

• Like 1
Postat

buna azi as dori si eu sa ajung la tine din moment ce lumea spune lucruri frumoase despre tine :) de cand am venit in tara 2 tepe am luat .. so :) astept raspunsul tau 

da te astept cu mare drag

Postat

Am fost la fata , va scriu maine recenzia ca acum sunt obosit :) a fost ok per total 

• Like 1
Postat

Am fost la fata , va scriu maine recenzia ca acum sunt obosit :) a fost ok per total

S-a facut raspoimaine si nimic nimic ...oboseala mare

• Oras:Antioquia, Medellin
Postat

a punctat bine cu poza la ochi, are niste ochii superbi...big up. :*

• Like 2
  • Minus 4
Postat

a punctat bine cu poza la ochi, are niste ochii superbi..

Dap...kear doi !!! :)))))

• Like 3
Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

a punctat bine cu poza la ochi, are niste ochii superbi...big up. :*

Cam dilatate pupilele... eu nu ma intreb ce a tras... ma intreb doar daca mai are! :))

• Like 1
Postat

Cam dilatate pupilele... eu nu ma intreb ce a tras... ma intreb doar daca mai are! :))

te-nseli bossulica, e fata cuminteeee, si cu minte :)))

• Like 2
  • Minus 4
Postat

am vrut sa o complimentez cu "printesa" dar mi-e ca sare lumea, dar las ca-i soptesc suav la ureche, serile viitoare :))))

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Sa sti ca nu esti singurul care zice ca am pupila dilatata ,miau zis mai multi dar nam nici o treaba cu drogurile asa e ochii mei sau posibil k beau prea multa cafea :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

poate ami faci vre-o vizita sai vezi mai bn :138x

poate (â)iti fac vreo :(-o) vizita...

p.s. chiar sunt frumosi! de la lory_adell n-am prea mai vazut asa frumosi. culoarea difera, dar iti sta bine cu ei!;)

• Like 2

Postat

Buna seara la toata lumea

As dori sa fac si eu prima mea recenzie ,dupa prima mea experienta de genul,care dupa mici neintelegeri la inceput  ,s-a dovedit a fi o experienta foarte placuta .Sper cat mai multe fete sa fie ca ea.

Nu cred ca as avea multe cuvinte noi de spus,decat poate sa confirm alte pareri bune .Trec direct la note :

Locatie :destul de usor de ajuns,(eu unu m am prins mai greu) apartamentul destul de curat ,as da un 9

GFE :destul de sociabila,am discutat una alta,nici eu nefiind foarte sociabil din fire,nu am intrebat de FK ,probabil nu pt prima intalnire,depinde si de persoana banuiesc,eu am fost multumit si asha,9

Oral :neprotejat foarte bun cu tente de deep mai bun decat ce am primit vreodata ,nota 9+

Normal : nota 10 pt efortul depus,am incercat multe poziti,si a avut initiativa,ea a tras mai mult de mn,se simtea perfect ,umeda si fierbinte

Am avut parte de 2 numere aproape,la al 2 lea numar am cazut obosit si eu si ea ,si o cred, Oricum foarta placuta experienta,m am simtit  f bine si as reveni cu cea mai mare placere,pacat ca va pleca in curand,dar e de asteptat banuiesc,cu asha servicii de ce nu in vest,pe mai multi bani ,

Numai bine 

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...