nady41 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Octombrie 29, 2021 Intra pe wh ca nu pot sa pun aici sau nu ma pricep sa fac pe plac la drogat
Vizitator TopBottom Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2021 Postat Octombrie 30, 2021 Ma bucur ca pana la urma am primit ce-am dorit. Btw stiu ca se scrie zdreanto si nu cum am facut-o intr-un post anterior 🙄 Legat de subiect, am vorbit cu zdreanta asta pe telegram si tot ce o sa atasez aici o sa arate ca n-am mintit cu absolut nimic, fac asta pentru cei care cantaresc mai greu o situatie. Primul link e cu testul facut pe 27 oct in Craiova. Sunt sanse infime sa mai existe in Craiova o persoana cu domiciliu in Constanta cu varsta asemanatoare, deci il iau de bun. Link - https://ibb.co/Yd4jt97 Al doilea link e legat de felul in care i-am bagat mana-n gat. Link - https://ibb.co/c3mgKmS Nu mai minti, pizdo! Se vede urat.
unicul1000 Reputație: 2 Postat Octombrie 30, 2021 Oras:arges Oras:arges Postat Octombrie 30, 2021 sal desi nu o cunosc bine Nady este o fiinta super ba chiar foarte foarte sexy o transxesuala ok desi imi doresc mult sa o intilnesc iar aici multi dintre voii o blamati de ce?????????? nu este frumos
unicul1000 Reputație: 2 Postat Octombrie 30, 2021 Oras:arges Oras:arges Postat Octombrie 30, 2021 NADY in Pitesti cand vii???????
tomytan_s Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 30, 2021 Nu prea îmi vine sa cred povestea asta. Nady e foarte sexy, manierata și curata. De câte ori am fost la ea a fost atenta, foarte ok cu siguranta și o știu din 2010, de când era în București. Mi-a dat și mie o copie după certificatul de testare, vedeți în link. Nu as fi avut niciun dubiu oricum, o știu ca e curată și știe sa se protejeze. În fine, fiecare cu părerea lui, eu as merge oricând la ea cu încredere. https://ibb.co/sjD9YKR
nady Reputație: 24 Postat Octombrie 30, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 30, 2021 Acum 4 ore, unicul1000 a spus: NADY in Pitesti cand vii??????? sunt la drobeta Acum 21 ore, nady41 a spus: ma invata si pe mine cineva sa pun o poza ms nu ma pricep
roxana_darwin Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2021 Buna Nady, cand ajungi in București
coldasice24 Reputație: 13 Postat Ianuarie 13, 2023 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Ianuarie 13, 2023 Nady este in Oradea? sau e fake anuntul?
luzzu Reputație: 253 Postat Aprilie 13 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Aprilie 13 Chiar nimeni nu mai stie nimic de ea? Aparent e din nou in Oradea
hmoody87 Reputație: 71 Postat Aprilie 16 Oras:Prin lume Oras:Prin lume Postat Aprilie 16 Anuntul apare in Alba Iulia acum dar cu alt numar de telefon.Oare e fals sau adevarat?
DanielRichi Reputație: 0 Postat Iulie 31 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 31 A mai vizitat o cineva recent?
mosu 45 Reputație: 7 Postat August 30 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 30 La Sibiu pe când vii nady?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum