Sari la conținut

Nady Transex 0722764737 Nady_Nady695

Vizitator nady

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Mai esti la iasi ?

nu acum sunt in constanta pentru cateva zile

Postat

buna seara din data de 28.11.2015 ma  gasiti in iasi  petru  o  scurta perioada   cam 6 nopti urmatoarea  escala urmeaza in bacau

Postat

buna ziua  ma  gasiti  in bacau o perioada scurta de  timp

Postat

maine  10. 12 2015 ma gasiti  in galati  penrtu  o  scurta perioada  de  timp

• Oras:Valcea
  • Oras:Valcea
Postat

Da dar cand te gandesti ca are penis. Mi se intoarce stomacul pe dos dar fiecare cu preferintele lui. Futeti-va in cur... in continuare. Unora le place. Mie nu. Respect in

sa preferintele fiecaruia.

Postat

Da dar cand te gandesti ca are penis. Mi se intoarce stomacul pe dos dar fiecare cu preferintele lui. Futeti-va in cur... in continuare. Unora le place. Mie nu. Respect in

sa preferintele fiecaruia.

daca  aveai  respect su  faceai recenzie .......

• Oras:Necunoscuta
Postat

lasal draga sa  scrie  ce  sa  vb  la  tel  sint  satula  de  vb la  tel sa  simte   si  iel  bine :laugh2  e loc pentru  toata lumea

Ce cur bestial ai draga, ; ;) eu sunt 100% hetero si nu imi plac transexualii de regula dar bucile tale chiar merita penetrate bine detot, sunt mai sexoase decat ale majoritatii femeilor! Imi place ca ai reusit sa reproduci si fata de femeie, accepti sarutari? :) Sa mai faci te rog niste poze cu pantaloni mulati, iti stau superb pe cur :D  

Postat

Ce cur bestial ai draga, ; ;) eu sunt 100% hetero si nu imi plac transexualii de regula dar bucile tale chiar merita penetrate bine detot, sunt mai sexoase decat ale majoritatii femeilor! Imi place ca ai reusit sa reproduci si fata de femeie, accepti sarutari? :) Sa mai faci te rog niste poze cu pantaloni mulati, iti stau superb pe cur :D

mmmm preversule  vrei  sa  profiti de  bunatatea mea  dupa  cum  vad

Postat

buna seara din data de 15 12 2015 ma  gasiti  in  bucuresti pana in  data de 19 neara urmeaza pitesti

Postat

Ce draguta esti tu! Dar faci fara prezervativ? Asa am vazut intr-o poza  ;)

Postat

Nu de alta dar mie imi place sa ling in cur, ori daca ai faci fara prezervativ nu prea merge....ling unde or bagat altii

Postat

Nu de alta dar mie imi place sa ling in cur, ori daca ai faci fara prezervativ nu prea merge....ling unde or bagat altii

ai vazut  prost

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...