mainezi Reputație: 7 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Hei, era acum o luna o fata la Lukoil de la intrare pe centura, o cheama Bela, stie cineva ceva de ea?
camy25 Reputație: 1336 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Decembrie 20, 2017 Una blonda..care statea cu flori... numai este de ani de zile din cate stiu se maritase si numai presta de prin 2013cam asa... deci nu cred ca ai vreo sansa sa o mai gasesti .
camy25 Reputație: 1336 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Decembrie 20, 2017 Aaa scuze nu citisem bine...daca a reaparut inseamna ca tot pe acolo o vei gasi. Nu am stiut ca a revenit (nu citisem bine eu personal nu am mai vazuto de prin 2013 de cand se maritase...) ....incearca si tu la ore diferite posibil tot acolo sa reapara. O seara placuta
mainezi Reputație: 7 Postat Decembrie 20, 2017 Autor Postat Decembrie 20, 2017 Hm, nu am mai vazut o de atunci, dar mna, mai incerc 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum