Sari la conținut

0762405605

Postări Recomandate

• Oras:Campina
  • Oras:Campina
Postat

Cred k visati dreacu k sunt sub acoperire...daca va uitati bine eu am postat din nainte sa intre peste ele

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

ce sa mai sub acoperire sau nu ce rost mai are ,oricare din cei care scriu aici poate fi sub acoperire ca si cei care se duc acolo ca nu ai de unde sti.Eu personal la cit de bine e descris totul aici nici nu sun sa nu aibe dupa ce ma gasi ma duc direct la adresa indicata si daca sint la usa ma primesc asa ca voi dati cu subsemnatu ca eu ma simt bine.asta e le vine rindu la toate prin rotatie dupa toate nea parut rau apar altele noi si tot asa.dar daca prestatoarele sint libere nu mai lucreaza ca nu cred eu ca sta de sarbatori asa pe uscat?

• Oras:Bucuresti
Postat

Haideti sa o luam usor si sa mai rezumam odata:

Azi cand au venit mascatii la vila de pe Mihai Bravu,in afara de Mihaela si Nicoleta care prestau la alta locatie undeva prin centru( au fost si ele vizitate de politie),mai exact care fete erau in vila?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

ce sa mai sub acoperire sau nu ce rost mai are ,oricare din cei care scriu aici poate fi sub acoperire ca si cei care se duc acolo ca nu ai de unde sti.Eu personal la cit de bine e descris totul aici nici nu sun sa nu aibe dupa ce ma gasi ma duc direct la adresa indicata si daca sint la usa ma primesc asa ca voi dati cu subsemnatu ca eu ma simt bine.asta e le vine rindu la toate prin rotatie dupa toate nea parut rau apar altele noi si tot asa.dar daca prestatoarele sint libere nu mai lucreaza ca nu cred eu ca sta de sarbatori asa pe uscat?

baiatul asta este foarte talentat sa stiti,voi puteti sa scrieti cu picioarele pe telefon?
  • Oras:Romania
Postat

Cuibul a fost spart de Politie pe motive de pescarie ....

Nicoleta are deja topic separat, asa ca  acesta ar trebui retras la inactive 

:hihat

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

sa fie o coincidenta ca alina a fost in cele doua locatii verificate de politie?pare ca lucreaza la doua capete alina

Postat

Poate ne zici si noua ceva unde sa o gasim. Eu am gasit o pe facebook si mi a dat ban dar nu i am zis nimic in legatura... doar buna

• Oras:Ploiesti
Postat

Dragi camarazi de arme va rog să-mi spuneți și mie unde le pot găsi pe Mihaela și pe Nicoleta?...dacă tot le lăudați !

Postat

Mihaela nu mai presteaza.

Nicoleta poate fi contactata telefinic doar pt masaj erotic si o gasesti ka rubrica masaj e.

• Oras:----
  • Oras:----
Postat

Nu sta nimeni sa intuiasca ce vrei tu. Fata doar asta ofera.

Dar, la cate te lauzi ca ai vizitat, oare cum ti-au scapat ele?

Postat

aha deci s-a dus p..i de suflet și genul ăsta de serviciu. Masaj profesional+normal profesional?

• Like 1
Postat

Mă poate lămuri cineva de ce fetele de la acest număr de telefon mai sunt de top ?

Postat

Mă poate lămuri cineva de ce fetele de la acest număr de telefon mai sunt de top ?

de ce ? 

au cada murdara ???  :laugh2

Postat

Nu știu de ce te simpatizează lumea cât tu ești uneori un bufon, ca în cazul de față, iar alteori un copil la minte; adică în gândire.

Din Bun simt exagerat nimeni nu te face mincinos, vezi cazul cu Ellis când eu am demonstrat ca recenziile tale erau mincinoase și ca nu mai prezinți încredere și. Nu mai ești credibil deloc.

• Like 1
Postat

diferenta dintre o gluma, o ironie si ....cele facute de un bufon, nu o sa o intelegi niciodata.

nu ai capacitatea necesara

esti prea mic, si la minte si la statura, pustiule

deja stiu cine esti si cum arati,,,,,,,nu au trecut prea multi ani de cand fumai tigari in WCul scolii, stai in banca ta si potoleste-te !

fa recenzii cu parerile tale dar nu ne obiga pe noi sa fim de acord cu tine,  nu mai polua forumul, dejai ai devenit mai mult decat penibil

fiecare dintre noi are dreptul la o opinie dar nu exagera

daca vrei sa faci postari.....du-te la Fazan, parafrazand un coleg de pe forum

deci, te rog potoleste-te !

Postat

Dar nu ai " dreptul " sa minți.

mai copilule, ce am eu dreptul, nu este treaba ta

Postat

Ba este treaba mea atâta vreme cât faci lucrul ăsta pe un forum unde sunt și eu. Tine de etică. De etica comportamentului unui individ într-o societate fie ea și virtuală.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...