tiberiu69 Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Am fost si eu ieri la salonul din Mihai Bravu si erau 3 fete Alina,Ana,Deea..pe Alina o cunosteam si am ales una di tre fetele noi pe Ana am intrat la 200 ron tot pachetul si am facut 2 finalizari oral+normal intre cele doua finalzari am facut un masaj de relaxare din pacate foarte slab(nu se compare cu celelalte fete cu care am mai fost )!. Notele: oral: 6 (nu prea se pricepe) normal 7 :locatie 9 (tinand cont ca este foarte frumos amenajata si foarte curata) De revenit nu cred ca o sa mai revin curand daca erau fetele celelalte poate mai veneam la ele!! O seara buna si ciocane tari 1 Link spre comentariu
rudolf74 Reputație: 32 Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Buna seara, Am fost in acest cuib de masaj acum doua luni si jumatate. Am aflat de acest loc dupa forum ,impins de curiozitate am sunat si facut o programare. in urma recenziilor citite si fiind si adeptul sexului anal am ales sa intru cu Mihaela . Cei care au mai fost stiu ca Mihaela nu se poate desparti de faimoasa esarfa din brau cu banuti.Am luat 2 Nr. Mihaela a inceput cu un masaj ok ,la partea de actiune este persoana care stie sa trezeasca voinicul pana ce acesta zvacneste, face un oral bun cu dp, atentie la oo. La normal se misca bine, nu comenteaza la schimbarea pozitiilor ,atitudine pro client. La anal insa pentru mine face diferenta, stie sa se miste , ori ce pozitie , cu o atitudine profi , de apreciat. Finalizare orala intr-un mare fel , cu ferecat oaule si masat anusul. Si acum note: Locatie: 8 curat, ordonatCorp: 8, nu este pustoaica , insa pentru o MILF arata bineoral np:9Normal: 9 se misca bine, atentie insa poate sa fie fatalAtitudine: 9 pro client, nu comenteaza, te lasa sa crezi ca tu conduci actiuneaAnal:10 stie cum se face bine In concluzie o recomand,mai ales pentru anal Am achitat 200 ron pentru 1 ora de sex total Ciocane tari ! Link spre comentariu
valericavalerika Reputație: 293 Postat Noiembrie 26, 2014 Telefon: valericavalerika Oras:ploiesti Telefon: valericavalerika Oras:ploiesti Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Am fost din nou la vila cu gand sa le cunosc pe cele doua fete noi adica Ana si Deea.Cum Deea nu era disponibila am ales-o pe Ana care este o fata foarte frumoasa si sexy.Varsta in jur de 22-24 ani,satena,par lung,ochi frumosi,statura 1.70-1.74....sanii sunt mari,dar cand zic mari,chiar sunt.M-a intampinat intr-o rochie neagra transparenta,iar pe dedesubt se zareau bikinii tot de culoare neagra.Dupa dusul de rigoare am intrat in camera...am ales sa petrec o ora in compania ei,achitat 200 lei masaj+oral+normal(2finaliz).Masajul a fost bun spre foarte bun,fata se straduieste sa te faca sa te simti bine,oralul ok,imi place sa mi se faca usor.Din cand in cand mai ridica privirea spre min...superrr..La normal am schimbat cateva pozitii,ambele finalizari au fost in prezervativ(cu toate ca se poate si finaliz orala).Per total m-am simtit bine si voi mai reveni,mai ales ca doresc sa o cunosc si pe Deea,asadar va recomand.Notele:Gfe-9Aspect fizic-9Masaj 8.5-9Oral-8Normal-9 2 Link spre comentariu
grozavui Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 4, 2014 a testat-o cineva pe Deea? ne poate spune ceva despre ea? multumesc... Link spre comentariu
tiberiu69 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Buna seara..am fost din nou la vila si erau Alina si Deea am aleso pe Alina fiindca Deea nu prea e pe gustul meu am ales masajul la 150 de ron cu finalizare orala,credeti-ma ca se pricepe fata la oral il face usor fara dinti cu supt de oo si anilinguseste foarte curata si foarte frumoasa are 20 de ani 1,70 m cu 60 de kg si cateva tatuaje chiar m-au excitat si acum notele!! Gfe: 10 ( este foarte amabila,vorbeste frumos)Aspect fizic-9Masaj -9Oral-10(o suge prea bine). 2 Link spre comentariu
valericavalerika Reputație: 293 Postat Decembrie 10, 2014 Telefon: valericavalerika Oras:ploiesti Telefon: valericavalerika Oras:ploiesti Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Poti prezenta o scurta descriere a Deei?In cateva cuvinte... 1 Link spre comentariu
beybysexy Reputație: 11 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Poti prezenta o scurta descriere a Deei?In cateva cuvinte...descriera poti sa o iei de la politie.Ieri au fost saltate de mascati atit ele cit si mihaela si nicoleta,cel putin eu asa am auzit de la un taximetrist. Link spre comentariu
tiberiu69 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Sa ma pis pe voi de retardati lea ridicat dar nu lea facut nimic..de unde stii ma beybysexi?? Cand te duceai la el??vezi k o sa te ridice si pe tine:))))) 3 Link spre comentariu
florineag Reputație: 337 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 11, 2014 ...tiberiu69...vorbeste frumos,nu te-a jignit nimeni,omul a dat o informatie. Link spre comentariu
microsddd Reputație: 110 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Tiberi69 esti cumva un protector al domnisoarelor?? Inscris de curand, toate interventiile tale sunt decat pe acest topic....hmmm 2 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Pestele iese usor la suprafața. Se vedea din recenzii ca încerci sa le faci reclama.De ce il înjuri daca ii dai dreptate? Știm si noi ca ele nu pățesc nimic. Alina știe foarte bine, doar a mai fost implicata in așa ceva. 1 Link spre comentariu
microsddd Reputație: 110 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Link spre comentariu
microsddd Reputație: 110 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Link spre comentariu
microsddd Reputație: 110 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Deduc din supararea lui ca posibil sa fie ceva adevar in relatarea lui bebysexy ca a fost o descindere in locatie. Unde se lucreaza organizat poti sa te astepti la vizite neprevazute 2 Link spre comentariu
microsddd Reputație: 110 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Deduc din supararea lui ca posibil sa fie ceva adevar in relatarea lui bebysexy ca a fost o descindere in locatie. Unde se lucreaza organizat poti sa te astepti la vizite neprevazute Link spre comentariu
tiberiu69 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Nu le fac reclama eu pe celelalte nu le cunosc doar pe Alina,Ana si Deea cu Alina am intrat ptr k stie meserie am inteles k Pe Mihaela si pe Cristina zisa ( Silvia) le-au arestat! Alina si Nikoleta sunt acasa!pe cele doua Mihaela si Nikoleta leau ridicat din alta locatie !! Mam inscris de curand ptr k doar la salonul asta mia placut si nu mai mam dus in alta parte! Nu umblu ca alti din floare in floare Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Nu le fac reclama eu pe celelalte nu le cunosc doar pe Alina,Ana si Deea cu Alina am intrat ptr k stie meserie am inteles k Pe Mihaela si pe Cristina zisa ( Silvia) le-au arestat! Alina si Nikoleta sunt acasa!pe cele doua Mihaela si Nikoleta leau ridicat din alta locatie !! Mam inscris de curand ptr k doar la salonul asta mia placut si nu mai mam dus in alta parte! Nu umblu ca alti din floare in floarepai tocmai asta este ideea, acasa ai familia, in rest sa umbli "din floare in floare".... Link spre comentariu
valericavalerika Reputație: 293 Postat Decembrie 11, 2014 Telefon: valericavalerika Oras:ploiesti Telefon: valericavalerika Oras:ploiesti Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Haideti sa o luam usor si sa mai rezumam odata:Azi cand au venit mascatii la vila de pe Mihai Bravu,in afara de Mihaela si Nicoleta care prestau la alta locatie undeva prin centru( au fost si ele vizitate de politie),mai exact care fete erau in vila? Link spre comentariu
tiberiu69 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Decembrie 11, 2014 In fine numai conteaza le-am pierdut si pe astea Link spre comentariu
tiberiu69 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Era Alina si Cristina zisa ( Silvia sau Monik) sefa mai exact Link spre comentariu
tiberiu69 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Valerica ieri au venit nu azi erau si 2 clienti acolo:)) Link spre comentariu
janny_spy Reputație: 62 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 11, 2014 frate ne spune si noua cineva care sunt locatiile care au fost calcate de gabori , ieri si azi ? Link spre comentariu
tiberiu69 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Ce curios esti janny in mihai bravu la vila pe la hale unde era mihaela si nikoleta si inca unele dupa republici asta sa intamplat ieri nu azii!!azi nu stiu Link spre comentariu
janny_spy Reputație: 62 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Frate, nu trebe sa ne pazim pielea..... nu cred ca vreun confutador vrea sa intre in belele ....nu? Link spre comentariu
tiberiu69 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Eu am fost chemat sa dau declaratie ca mandatul era dupa data de 8 si eu pe 9 am fost la Alina si pe 10 au intrat peste ele !! Stia tot ce faceau erau filmate si dupa forum lea luat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum