Sari la conținut

0762405605

Postări Recomandate

• Oras:Campina

Am fost si eu ieri la salonul din Mihai Bravu si erau 3 fete Alina,Ana,Deea..pe Alina o cunosteam si am ales una di tre fetele noi pe Ana am intrat la 200 ron tot pachetul si am facut 2 finalizari oral+normal intre cele doua finalzari am facut un masaj de relaxare din pacate foarte slab(nu se compare cu celelalte fete cu care am mai fost )!. Notele: oral: 6 (nu prea se pricepe) normal 7 :locatie 9 (tinand cont ca este foarte frumos amenajata si foarte curata) De revenit nu cred ca o sa mai revin curand daca erau fetele celelalte poate mai veneam la ele!! O seara buna si ciocane tari

• Like 1
Link spre comentariu

Buna seara,

Am fost in acest cuib de masaj acum doua luni si jumatate. Am aflat de acest loc dupa forum ,impins de curiozitate am sunat si facut o programare. in urma recenziilor citite si fiind si adeptul sexului anal am ales sa intru cu Mihaela . Cei care au mai fost stiu ca Mihaela nu se poate desparti de faimoasa esarfa din brau cu banuti.

Am luat 2 Nr. Mihaela a inceput cu un masaj ok ,la partea  de actiune este persoana care stie sa trezeasca voinicul pana ce acesta zvacneste, face un oral bun cu dp, atentie la oo.  La normal se misca bine, nu comenteaza la schimbarea pozitiilor ,atitudine pro client. La anal insa pentru mine face diferenta, stie sa se miste , ori ce pozitie , cu o atitudine profi , de apreciat. Finalizare orala intr-un mare fel , cu ferecat oaule si masat anusul.

Si acum note:

Corp: 8, nu este pustoaica , insa pentru o MILF arata bine

oral np:9

Normal: 9 se misca bine, atentie insa poate sa fie fatal

Atitudine: 9 pro client, nu comenteaza, te lasa sa crezi  ca tu conduci actiunea

Anal:10 stie cum se face bine

In concluzie o recomand,mai ales pentru anal

Am achitat 200 ron pentru 1 ora de sex total

Ciocane tari !

Link spre comentariu
  • Telefon: valericavalerika
  • Oras:ploiesti

Am fost din nou la vila cu gand sa le cunosc pe cele doua fete noi adica Ana si Deea.

Cum Deea nu era disponibila am ales-o pe Ana care este o fata foarte frumoasa si sexy.Varsta in jur de 22-24 ani,satena,par lung,ochi frumosi,statura 1.70-1.74....sanii sunt mari,dar cand zic mari,chiar sunt.

M-a intampinat intr-o rochie neagra transparenta,iar pe dedesubt se zareau bikinii tot de culoare neagra.

Dupa dusul de rigoare am intrat in camera...am ales sa petrec o ora in compania ei,achitat 200 lei masaj+oral+normal(2finaliz).

Masajul a fost bun spre foarte bun,fata se straduieste sa te faca sa te simti bine,oralul ok,imi place sa mi se faca usor.Din cand in cand mai ridica privirea spre min...superrr..

La normal am schimbat cateva pozitii,ambele finalizari au fost in prezervativ(cu toate ca se poate si finaliz orala).

Per total m-am simtit bine si voi mai reveni,mai ales ca doresc sa o cunosc si pe Deea,asadar va recomand.

Notele:

Gfe-9

Aspect fizic-9

Masaj 8.5-9

Oral-8

Normal-9

• Like 2
Link spre comentariu

Buna seara..am fost din nou la vila si erau Alina si Deea am aleso pe Alina fiindca Deea nu prea e pe gustul meu am ales masajul la 150 de ron cu finalizare orala,credeti-ma ca se pricepe fata la oral il face usor fara dinti cu supt de oo si anilinguseste foarte curata si foarte frumoasa are 20 de ani 1,70 m cu 60 de kg si cateva tatuaje chiar m-au excitat si acum notele!! Gfe: 10 ( este foarte amabila,vorbeste frumos)

Aspect fizic-9

Masaj -9

Oral-10(o suge prea bine).

• Like 2
Link spre comentariu

Nu le fac reclama eu pe celelalte nu le cunosc doar pe Alina,Ana si Deea cu Alina am intrat ptr k stie meserie am inteles k Pe Mihaela si pe Cristina zisa ( Silvia) le-au arestat! Alina si Nikoleta sunt acasa!pe cele doua Mihaela si Nikoleta leau ridicat din alta locatie !! Mam inscris de curand ptr k doar la salonul asta mia placut si nu mai mam dus in alta parte! Nu umblu ca alti din floare in floare

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Nu le fac reclama eu pe celelalte nu le cunosc doar pe Alina,Ana si Deea cu Alina am intrat ptr k stie meserie am inteles k Pe Mihaela si pe Cristina zisa ( Silvia) le-au arestat! Alina si Nikoleta sunt acasa!pe cele doua Mihaela si Nikoleta leau ridicat din alta locatie !! Mam inscris de curand ptr k doar la salonul asta mia placut si nu mai mam dus in alta parte! Nu umblu ca alti din floare in floare

pai tocmai asta este ideea, acasa ai familia, in rest sa umbli "din floare in floare".... :)

Link spre comentariu

Haideti sa o luam usor si sa mai rezumam odata:

Azi cand au venit mascatii la vila de pe Mihai Bravu,in afara de Mihaela si Nicoleta care prestau la alta locatie undeva prin centru( au fost si ele vizitate de politie),mai exact care fete erau in vila?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...