zaqueen Reputație: 82 Postat Decembrie 25, 2017 Postat Decembrie 25, 2017 Bvlgari - Man in blackChanel - Bleu de Chanel Cam astea sunt un foreplay bun pentru mine. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2017 Postat Decembrie 27, 2017 Boucheron clasic - un parfum pe care'l folosesc de vreo 10 ani si tot nu m-am plictisit de el. Se gasea si destul de greu, poate si din cauza asta mi-a placut asa mult ca nu il avea toata lumea Cartier Declaration Ahmed Touch - un parfum arabesc, miroase tare bine. 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2017 Postat Decembrie 27, 2017 eu folosesc invictus si black xs de la paco rabane ..aqua di gio -profumo si eau de nuit oud de la armani ...a ce v-ar place sa mirosim cand ajungem la voi ???DIOR- SAUVAGE ! Ma excita parfumul asta 🙂🙂 116 2
manivela15 Reputație: 2691 Postat Decembrie 27, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Autor Postat Decembrie 27, 2017 DIOR- SAUVAGE ! Ma excita parfumul asta e tare !!! cand vin sa-l mirosi ??? =)) =)) =)) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2017 Postat Decembrie 27, 2017 e tare !!! cand vin sa-l mirosi ??? =)) =)) =))In Februarie! 114 1
manivela15 Reputație: 2691 Postat Decembrie 27, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Autor Postat Decembrie 27, 2017 In Februarie!am retinut !!!vezi sa nu uiti !!!daca-mi spui si data te bag in calendar pe tel la evenimente !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2vb serios !!! :hug1 2
incepator2017 Reputație: 416 Postat Decembrie 27, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Decembrie 27, 2017 Bai, cate figuri,Malizia, Axe, Denim nu va mai plac, ei dracie
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2017 Postat Decembrie 27, 2017 am retinut !!!vezi sa nu uiti !!!daca-mi spui si data te bag in calendar pe tel la evenimente !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2vb serios !!! :hug1EU NU UIT NIMIC 🙂🙂 117 1
manivela15 Reputație: 2691 Postat Decembrie 27, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Autor Postat Decembrie 27, 2017 EU NU UIT NIMIC nici eu !!!unele amintiri raman stocate ani de zile si dintr-o data le retraiesc ca si cand ar fi fost azi ! si nu am ajuns la bilomag !!!! =)) =)) =)) 2
manivela15 Reputație: 2691 Postat Decembrie 27, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Autor Postat Decembrie 27, 2017 Bai, cate figuri,Malizia, Axe, Denim nu va mai plac, ei dracieplm !!!mergeau in anii 90 !!!cine avea un denim era tare !!! =)) =)) =)) 4
alybadboy Reputație: -9 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 7, 2018 e tare !!! cand vin sa-l mirosi ??? =)) =)) =))Ma bag si eu bro la o tura :)) acum sa vedem ce zice Inesuca
tomson Reputație: 5778 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 7, 2018 Foarte buna topicul. Sunt si eu interesat de gasirea celor mai bune parfumuri . Am nasul sensibil si sunt pretentios , plus meseria de contact imi impune sa fac impresie buna. Asa ca fetelor va rog sa luati in serios intrebarea si sa veniti cu parerile voastre. Si parerile baietilor is bune sa nu facem discriminare avem nevoie de tot concursul. Eu merg frecvent pe la Sephora si ma dau direct pe piele , pe maini cate 4 odata ( bineinteles nu amestecat in acelasi loc :) ) pentru ca mirosul se schimba de la o piele la alta. Pana acum mi-a cazut cu tronc :UOMO CASUAL 2017 - Salvatore FerragamosiAqua di Gio PROFUMODar mai caut asa ca ascult pareri : 2
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Tom Ford - Noir, seara, cand ies in sat.Tom Ford - Grey Vetiver, de zi, se pliaza bine la umiditatea ridicataBy Kilian - Straight to Heaven, prea scump si prea unisex pentru mine Guerlaine - Homme, cand nu mai am Noir.Chanel - Blue de Chanel, cand ies la plimbare prin Central Embassy.Hermes - Terre d'Hermes, l-am spart, din greseala, cand am fost beat.Mai am un Givenchy - cand ma duc sa mananc tom kha gai la bodega de la colt. Cine se parfumeaza cu Aqua de Gio sau Million, este un taran. 2 1
zaqueen Reputație: 82 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Tom Ford - Noir, seara, cand ies in sat.Tom Ford - Grey Vetiver, de zi, se pliaza bine la umiditatea ridicataBy Kilian - Straight to Heaven, prea scump si prea unisex pentru mine Guerlaine - Homme, cand nu mai am Noir.Chanel - Blue de Chanel, cand ies la plimbare prin Central Embassy.Hermes - Terre d'Hermes, l-am spart, din greseala, cand am fost beat.Mai am un Givenchy - cand ma duc sa mananc tom kha gai la bodega de la colt. Cine se parfumeaza cu Aqua de Gio sau Million, este un taran.Tom Ford are parfumuri interesante dar nu sunt pentru oricine.De Hermes m-am cam plictisit ca prea l-a avut oricine.Givenchy e mai de vara cand iesi cu baietii sa vezi meciul la o bere.La lista de parfumuri pentru tarani as mai adauga si The One de la D&G
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 7, 2018 firatiaidraqdasaraci! numai cu parfumuri da dizainar va dati io ma dau numai cu roja 1
incepator2017 Reputație: 416 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Ianuarie 7, 2018 Foarte buna topicul. Sunt si eu interesat de gasirea celor mai bune parfumuri . Am nasul sensibil si sunt pretentios , plus meseria de contact imi impune sa fac impresie buna. Asa ca fetelor va rog sa luati in serios intrebarea si sa veniti cu parerile voastre. Si parerile baietilor is bune sa nu facem discriminare avem nevoie de tot concursul. Eu merg frecvent pe la Sephora si ma dau direct pe piele , pe maini cate 4 odata ( bineinteles nu amestecat in acelasi loc :) ) pentru ca mirosul se schimba de la o piele la alta. Pana acum mi-a cazut cu tronc :UOMO CASUAL 2017 - Salvatore FerragamosiAqua di Gio PROFUMODar mai caut asa ca ascult pareri : Cică e de taran 😂 Eu am o slăbiciune pentru Fahrenheit si Drakkar Noir 1
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 La lista de parfumuri pentru tarani as mai adauga si The One de la D&GPlus alea de la Hugo Boss, foarte "dulci" si "ieftine". Am avut si de la Frédéric Malle, insa si astea, idem By Kilian, mi se par cam unisex.Am rugat o matracuca(moarta dupa Aqua di Gio sau de genul) sa-mi spuna, ce parere are, cica miroasea a parfum de pensionara. Gusturi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 :no2 PS. Mirosul de oaie din piele nu iese asa usor, degeaba dai cu Pacco Rabanne. Doar cu apa in combinatie cu sapun iese. :laugh2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 http://www.99perfume.com/image/HA638M.jpg 1
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Ianuarie 7, 2018 Tom Ford,folosesc,l-am luat din aeroport,este in sticluță metalică. În mașina am un Versace Eros.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Măi domnilor , am o rugaminte la voi: stiu ca nu este un parfum...smecher neapărat dar nu reusesc sa-l mai gasesc - Caractére by Daniel Hechter. Folosesc momentan Prada-Luna Rossa ( NO 1-indiscutabil), Ungaro lll si Sculpture ( asta cred ca e făcătură ca nici asta nu s-ar mai produce de multi ani,dar nah, cadou...)Va rog, pe unde umblati voi, daca vreodata va sare in ochi, dati-mi de stire. Repet, nu face parte din categoria wow dar pt mine e ceva ,asa... Dau coniacul negreșit!!!! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Măi domnilor , am o rugaminte la voi: stiu ca nu este un parfum...smecher neapărat dar nu reusesc sa-l mai gasesc - Caractére by Daniel Hechter.Folosesc momentan Prada-Luna Rossa ( NO 1-indiscutabil), Ungaro lll si Sculpture ( asta cred ca e făcătură ca nici asta nu s-ar mai produce de multi ani,dar nah, cadou...)Va rog, pe unde umblati voi, daca vreodata va sare in ochi, dati-mi de stire. Repet, nu face parte din categoria wow dar pt mine e ceva ,asa...Dau coniacul negreșit!!!!Ebay: https://www.ebay.com/itm/Daniel-Hechter-Caractere-50-ml-Eau-de-Toilette-EdT-Spray/231597310871?hash=item35ec468397:g:aNcAAOSw3ydVgv9c
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Ebay: https://www.ebay.com/itm/Daniel-Hechter-Caractere-50-ml-Eau-de-Toilette-EdT-Spray/231597310871?hash=item35ec468397:g:aNcAAOSw3ydVgv9cNumai sa fie dispo, ca asa l-am mai gasit si pe alte site -uri. Dacă finalizeze...comanda ;) dau conacul!!Ms,ðŸ‘ðŸ‘👠3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Numai sa fie dispo, ca asa l-am mai gasit si pe alte site -uri.Dacă finalizeze...comanda ;) dau conacul!!Ms,Ok ! :) Vezi ca e din Germania, nici nu platesti nimic la Vama, ca e din EU si s-ar putea sa ai noroc sa ti-l aduca postasul la usa direct, cel putin eu cand cumpar Poppers din Germania, vine postasul si-mi aduce direct coletul ;) 1
alybadboy Reputație: -9 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 7, 2018 Măi domnilor , am o rugaminte la voi: stiu ca nu este un parfum...smecher neapărat dar nu reusesc sa-l mai gasesc - Caractére by Daniel Hechter.Folosesc momentan Prada-Luna Rossa ( NO 1-indiscutabil), Ungaro lll si Sculpture ( asta cred ca e făcătură ca nici asta nu s-ar mai produce de multi ani,dar nah, cadou...)Va rog, pe unde umblati voi, daca vreodata va sare in ochi, dati-mi de stire. Repet, nu face parte din categoria wow dar pt mine e ceva ,asa...Dau coniacul negreșit!!!!cu asta ma dadeam si eu dar la fel nu l am mai gasit de ceva timp in ro 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum