tomson Reputație: 5778 Postat Martie 25, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 25, 2018 Am intrerbat pe unu cum crede el ca le plac la femei parfumurile ?A zis , nu conteaza cum miroase important e sa miroasa a scump :-) sa se simta ca a costat mult 2
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 25, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 25, 2018 Încearcă aiaci, să vezi scump: http://www.madisonperfumery.com/clive-christian-ro?page=2 Dacă vrei să scapi de mainstream și să merite banii pe care vrei să/i cheltui, tre’ să eviți “lanțurile” de magazine, sephora, douglas etc. În afară că au început să le cam scoată la futu-i pomana, există diferențe mari de calitate între ce se vinde în “est” și ce găsești în magazinele din “vest”. La noi, ok este, încă, Beautik, chiar și Madison și mai era un magazin mic pe Monetăriei, vizavi de banca națională. 1
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Martie 25, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Martie 25, 2018 A apărut Christian Dior Sauvage,eau de parfum. Bărbătesc,apariție 2018,îl recomand,top,top,top. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2018 Postat Martie 25, 2018 Toate pizdele se fac fleasca dupa Sauvage. Intrebat, verificat... Guilty Black de la Gucci este iarasi ok 2
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Martie 25, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Martie 25, 2018 Si Prada Milano. 3
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 25, 2018 Postat Martie 25, 2018 ba da saraci sunteti ma sa moara franta va dati numai cu parfumuri da dizainari ;( 3 7
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 26, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 26, 2018 parfum de piele, tutun si ... libertatemasculin... cu majuscule probabil cam cum ar mirosi un tip de genul asta: https://image.prntscr.com/image/5p8oukFcTZKAHa0wWm1CSw.png 1
mariusrfr Reputație: 911 Postat Martie 26, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 26, 2018 Davidoff The Game
rendy25 Reputație: 0 Postat Martie 26, 2018 Postat Martie 26, 2018 Dior homme parfum am revenit la el,pentru mine nr.1 YSL La nuit de l;homme intense Paco rabanne -invictus dar nu de pe aoro -,teapa miros de colonie de 2 lei.
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Martie 26, 2018 Postat Martie 26, 2018 ba da saraci sunteti ma sa moara franta va dati numai cu parfumuri da dizainari ;( Ba ce parfum mi-a placut mie la tine? lasa scris aici ca uit, si eu tot tzarush cu d-astea de dizainar ma dau. 1 3
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 26, 2018 Postat Martie 26, 2018 Ba ce parfum mi-a placut mie la tine? lasa scris aici ca uit, si eu tot tzarush cu d-astea de dizainar ma dau. Aventus da la creed, sa moara de ciuda astia de se da cu rexona la litru 2 7
alexandru www Reputație: 125 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 Tom Ford- Tobacco vanille sau Oud Wood.Dementiale dar scumpe in draci.Mi-a explicat un vanzator in aeroportul din Dubai de ce costa atat.Esenta este foarte concentrata,mi-a dat pe mana si este uleioasa,fata de altele care intra in piele imediat.Mai era un brand arabesc,nu mai retin numele,mai scump ca Tom F,care a creat un parfum pt Putin,altul pt o printesa din Bahrein,niste esente dementiale... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 ba da saraci sunteti ma sa moara franta va dati numai cu parfumuri da dizainari ;(roja
tuspic Reputație: 12206 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 25, 2018 Acum folosesc D'Ame de Pique de la Evody, are un miros interesant, poate si pentru ca este unisex.
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Acum folosesc D'Ame de Pique de la Evody, are un miros interesant, poate si pentru ca este unisex. Eu beau Dama de Pica, sa vezi ce beau si femeile.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 25, 2018 Tom Ford- Tobacco vanille sau Oud Wood.Dementiale dar scumpe in draci.Mi-a explicat un vanzator in aeroportul din Dubai de ce costa atat.Esenta este foarte concentrata,mi-a dat pe mana si este uleioasa,fata de altele care intra in piele imediat.Mai era un brand arabesc,nu mai retin numele,mai scump ca Tom F,care a creat un parfum pt Putin,altul pt o printesa din Bahrein,niste esente dementiale... Sospiro
manivela15 Reputație: 2692 Postat Decembrie 12, 2023 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Autor Postat Decembrie 12, 2023 hey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nimeni nu mi miroase bine aici??? blue de chanel si phantom de la pacco rabane sunt preferatele mele actuale....voi ce mai preferati??? 1
nila78 Reputație: 658 Postat Decembrie 12, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 12, 2023 Amouage reflection man, xerjoff torino 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum