Sari la conținut

Discuții...

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De unde stiti ca nu voi veti fi cei care vor disparea?

Forumul asta e totul pentru unii..si craciunul tot aici si l.au facut. Sa te dai smeker in lumea virtuala din spatele unui device conectat si din umbra anonimatului...e ceva..asta da realizare. Ce sa mai...sunteti jmekeri de forum..o noua specie eclozata din leaganul nimfomane.

Sunt ca niște copii cărora le răstorni un sac de jucării și nu mai știu să se joace...

• Like 5
  • Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sunt ca niște copii cărora le răstorni un sac de jucării și nu mai știu să se joace...

Asa.i vezi? Bravo..eu ii vad ca pe niste in icornorati..nu ca pe niste copii.

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Buna vrei să ............... =)))

😂 Buna, sunt Gina... f....

PS: nu cred ca am ce face cu Vis la Torino, mi-ar speria clientii ðŸ™ðŸ½

• Like 113
Vizitator
Postat

Mie mi.e scarba..sincer..sa vad atata rautate. Atatea jgniri si atacuri...sunt 2 motive pt care inca mai intru aici:

1. Pisicul-care e jos palaria..e foarte de treaba(si sfatul lui a fost sa nu pun la suflet ce scriu niste hateri)

2. Sa iau apararea persoanelor pe care le stiu si imi par nedreptatite.

Later edit: ca daca am chef sa bat campii am forumul meu propriu.

Si ..Vis ..nu inteleg de ce inca esti aici..si nu dincolo,la mine..unde nu permit nimanui sa te jigneasca aiure. Sunt aici dupa tine..printre altele.

• Like 5
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mie mi.e scarba..sincer..sa vad atata rautate. Atatea jgniri si atacuri...sunt 2 motive pt care inca mai intru aici:

1. Pisicul-care e jos palaria..e foarte de treaba(si sfatul lui a fost sa nu pun la suflet ce scriu niste hateri)

2. Sa iau apararea persoanelor pe care le stiu si imi par nedreptatite.

Later edit: ca daca am chef sa bat campii am forumul meu propriu.

Si ..Vis ..nu inteleg de ce inca esti aici..si nu dincolo,la mine..unde nu permit nimanui sa te jigneasca aiure. Sunt aici dupa tine..printre altele.

Nedreptățite? Pfff...Adina, ce ai zis!

Eu zic să te mai gândesti la treaba aceasta...că dacă nu, iarăși încep să dau în ei!

PS. Ti-am răspuns la această întrebare deja cand m-ai întrebat in privat...Vrei să dau copy-paste?

• Like 5
  • Minus 7
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna, sunt Gina... f....

PS: nu cred ca am ce face cu Vis la Torino, mi-ar speria clientii

Ai tu deja pe cineva care să facă din tine o speriată...si de aceea simti nevoia să vorbesti de mine asa. Nu ai vazut persoană mai nevinovată decat mine, te asigur. Dar nu ma interesezi pentru ca-mi pari scarboasa deja...
  • Like 6
  • Minus 7
Vizitator
Postat

Mda...si totusi..dam prea mare importanta unor persoanr care n.au nici o importanta.

• Like 4
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mda...si totusi..dam prea mare importanta unor persoanr care n.au nici o importanta.

Păi...ce, eu le dau? Îsi dau singuri! Asta-i toată distracția lor... De ce să mă simt eu aiurea in fața lor?

• Like 5
  • Minus 7
Vizitator
Postat

Păi...ce, eu le dau? Îsi dau singuri! Asta-i toată distracția lor... De ce să mă simt eu aiurea in fața lor?

Mda..e o dovada de infantilitate sa vrei sa iesi in fata prin ceva negativ.

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Dispari tu, bomba biologica!

Hai ma ..dute dracu..ca nu.i proprietatea lu tactu forumu asta. Ti.ai dracu da hateri.huoooo

Nu o da dispar ca si cand vrei tu sau altu..stai pa pula ta..cand calomniezi adu si probe..altfel esti doar un papagal.

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Ai tu deja pe cineva care să facă din tine o speriată...si de aceea simti nevoia să vorbesti de mine asa. Nu ai vazut persoană mai nevinovată decat mine, te asigur. Dar nu ma interesezi pentru ca-mi pari scarboasa deja...

Zi zău cu limba scoasă !!!

• Like 112
  • Oras:Undeva
Postat

Hai ma ..dute dracu..ca nu.i proprietatea lu tactu forumu asta. Ti.ai dracu da hateri.huoooo

Nu o da dispar ca si cand vrei tu sau altu..stai pa pula ta..cand calomniezi adu si probe..altfel esti doar un papagal.

Ai uitat cine a inceput primul cu aberatii?! Dar nici proprietatea ta nu este, clar?

Si nu imi spune tu mie ce si cum sa fac. Postez ce si unde vreau eu. S-a inteles?!

Ma doare in pl de ceea ce zici tu. Du-te!

• Like 1
Vizitator
Postat

Ai uitat cine a inceput primul cu aberatii?! Dar nici proprietatea ta nu este, clar?

Si nu imi spune tu mie ce si cum sa fac. Postez ce vreau eu si unde vreau eu. S-a inteles?!

Ma doare in pl de ceea ce zici tu. Du-te!

Tu ai inceput jignind.o pe Vis. Ce ti.a facut tie fata asta? Nu.ti place ce posteaza nu o cuta si nu ii raspunde. De ce tre s.o jignesti? Cu ce drept? Din spatele calculatorului si al unui username irelevant toti sunteti zmei.

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Tu ai inceput jignind.o pe Vis. Ce ti.a facut tie fata asta? Nu.ti place ce posteaza nu o cuta si nu ii raspunde. De ce tre s.o jignesti? Cu ce drept? Din spatele calculatorului si al unui username irelevant toti sunteti zmei.

Acum esti avocata ei? Aii de plm :slap2
Vizitator
Postat

Acum esti avocata ei? Aii de plm :slap2

Asa cum si tu esti avocatul altora si le tii isonul pe prostii.

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator gvbolovan
Postat

Am găsit.

attachicon.gifVisTantric.jpg

Ai muncit ceva la poza asta  :laugh2  Trebuie sa recunosc ca mie imi place tare mult zambetul ei :)

Postat

Asa cum si tu esti avocatul altora si le tii isonul pe prostii.

Eu nu ma cert cu nimeni pe degeaba si nici avocatul nimanui nu sunt. Punct si am incheiat discutia.
  • Like 3
  • Oras:Arkham
Postat

Posteza o poza unde zambesti .PLM.numai poze cu gura inchisa ai.

Oare de ce???????

De de la rotopercutor i se trage.

• Like 3
Vizitator
Postat

Ai muncit ceva la poza asta  :laugh2  Trebuie sa recunosc ca mie imi place tare mult zambetul ei :)

N.a muncit deloc. E un program de tipul "face in hall" doar a incarcat poza.

• Like 3
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu vi se pare ciudat că subiectul vostru de discutii nu este decât cel despre dinții mei? Adevărul e că am niste buze foarte frumoase iar sexul oral pe care-l fac este extraordinar... Ce am mai putea vorbi oare? Poate vrea cineva să-mi facă o ofertă de dinți mai frumoși...că are vreun fetis ceva, cu dinții mei de-acu!

• Like 7
  • Minus 7

Postat

Nu vi se pare ciudat că subiectul vostru de discutii nu este decât cel despre dinții mei? Adevărul e că am niste buze foarte frumoase iar sexul oral pe care-l fac este extraordinar... Ce am mai putea vorbi oare? Poate vrea cineva să-mi facă o ofertă de dinți mai frumoși...că are vreun fetis ceva, cu dinții mei de-acu!

https://media.giphy.com/media/YQpL0oZG1umPK/giphy.gif

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...