Sari la conținut

Discuții...

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Ea este mai săracă și are doar bani. =))

Iegzistă un sâmbure dă adevăr în spusele tale😂😂
  • Like 3
Vizitator thermopile
Reputație: 0
Postat

Despre tania, delia si Innes...

Trioul care a speriat tot vestul!

Vistrantic e un fel de fata inteligenta.. 

Propun sa ma plateasca ca sa ma cunoasca

PUNCT

• Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee
Postat

Eu îți spun cu toată sinceritatea ca nu mint :)

adevarul ne elibereaza !!!minciuna ne chinuie !!!

pwwwwwwwwwwwwwp pisi !!!

• Like 4
Vizitator
Postat

Mamaie eu ți-am mai spus ție , proasta ești atunci când ajungi la 35-40 de ani și încă te prostituezi , ai un copil cât tine de mare, pe care îl faci de ras ;) nu ai realizat nimic cu bani pe are i-ai facut pentru ca încă ești in branșa.

Eu la vârsta mea , am realizat multe, am făcut multe chestii de care sunt mândra, am tot ce îmi doresc , ma pot opri din branșa când doresc, pe când tu nu ai nimic =)) trist dar adevărat , puii mei înainte sa faci o poza consulta și tu un coafor sa îți aranjeaze matura din cap =))

Adevarat. Si pe deasupra esti si superba !

• Like 112
Vizitator
Postat

Esti proastă si ti-e greu să înțelegi acest fapt care se dovedeste cu varf si îndesat. Priveste ce atitudine ai...esti provocată si imediat îți arăți cat de mare ti-e prostia si te mai si lauzi cu ea!

Ce inseamna la tine prostie ? Si ce atitudine are? Eu am Cunoscut-o doamna in societate , ceea ce tu nu vei fi vreodata nici macar ca schiță pe o coală de hârtie ! Esti o caricatura de femeie , atat .

• Like 113
Vizitator
Postat

Nu dragă, e mai mult decât posibil să fie peste acel băiețel super drăguț si cu pula bună rău...iar mie mi s-a făcut milă si i-am dat fooooarte puțin din ceea ce stiu eu să fac. Eu nu am mai vrut să-l primesc...pentru că mi-a tras țeapă. L-am intalnit o dată din curiozitate si a ieșit cu scântei, abia ne-am abținut să nu ne mâncăm unul pe altul...Dar el in continuare mă vorbea de rău pe forum să ma santajeze si sa fiu nevoită pentru a avea încă o intalnire cu el. El nu voia deloc sa-mi dea bani si voia să facă sex neprotejat! Asa că...m-am răzbunat si i-am zis că dacă e un "ieftin", să primească doar atât. Imi place uneori un contact scurt si intens, dar aceea intensitate eu o creez cu ajutorul caracteristicilor erotice pe care le gasesc in bărbat. Atunci m-am încăpățînat să gasesc puțin si sa fiu oarba sarmului său.

Atât de proastă esti tiganco, de ce scoți din context idioato, pentru sa-ti faci filmele tale de doi bani? Te-a învățat piconasul să te comporți ca un jeg de om...te-a învățat bine, pentru că mai mult nu putea scoate din tine!

Ai vrea tu sa fii ca Delia Pisii sa iesi in oras oriunde si sa te respecte toata lumea. Dar ce e cu tine de scrii atata? Te-a bagat si pe tine in depresie ? =)))) =)))

• Like 112
Vizitator tehnix
Postat

Inesis, mai calmeaza-te si tu, bea ceva.. 

Sarbatori, trebuie sa fi mai relaxata.. 

Copilas dragalas.

Vizitator
Postat

Eu nu mint.

😂😂😂😂 mhm..

• Like 113
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Vis Iaute ce se zice pe aici!

Este adevărat ? =))

Pana intr-o zi cand se va supara Pisictz pe ea si va disparea si de pe forum :laugh2
  • Like 1
Vizitator
Postat

E a doua oară cand te iei de ea, copile frustrat ce esti!

nu te potolesti, mai vrei minusuri :))

mai dao dreaq de garnita de untura imputita, iti stici karma :)))

• Like 13
Vizitator
Postat

Eu îți spun cu toată sinceritatea ca nu mint :)

Nici io

http://i59.tinypic.com/330h0mo.jpg

• Like 12
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pana intr-o zi cand se va supara Pisictz pe ea si va disparea si de pe forum :laugh2

Dispare in Februarie , pun pariu :)

• Like 25
Vizitator
Postat

Ești sexos, nu am nimic de zis =))

pai te mint io? :)

Vizitator
Postat

De unde stiti ca nu voi veti fi cei care vor disparea?

• Like 4
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Forumul asta e totul pentru unii..si craciunul tot aici si l.au facut. Sa te dai smeker in lumea virtuala din spatele unui device conectat si din umbra anonimatului...e ceva..asta da realizare. Ce sa mai...sunteti jmekeri de forum..o noua specie eclozata din leaganul nimfomane.

• Like 4
  • Minus 2

• Oras:tennessee
  • Oras:tennessee
Postat

Adevarat. Si pe deasupra esti si superba !

te dai la ea ???!!!! =))  =))  =))

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...