Sari la conținut

Discuții...

Postări Recomandate

• Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
Postat

Majoritatea care comentează aiurea pe aici...vor sex neprotejat si fac urat pentru că sunt refuzați!

Toti vrem neprotejat si daca se poate si fara sa platim,daca nu ne-ar fi teama de repercursiuni

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Eu cred că aveți totusi ciudă pă ochii mei frumosi...

apoi si asta-i un pacat, da amu nu se mai pune ca taman iesiram din post.     apoi da chiar ai ochi frumosi, ptiu, sa nu te deochi

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ea apara punctul de vedere al prietenei ei,diferenta e ca prietena pleaca prin germania pana uita fraierii si ea ramane aici calul de bataie. Si maine intra peste ea unu in locatie si-i rupe dintii doar pentru ca i-a sustinut punctul de vedere prietenei ines. Se stie ca are barbatul in bucatarie,dar ala care o poate calca poate fi un fost luptator MMA si se pisa pe ala din bucatarie.

Delia pizdii -parerea mea vezi-ti de treaba ta!

Iti spun prieteneste ,aicea te iau eu in baza ,dar altii duc conflictul dincolo de virtual ,nu sunt eu acela ,dar la cati dusmani ti-ai facut in ultima vreme,doar pentru ca ai copiat tupeul prietenei tale.

Parca eu o copiam pe Delia . Acum ea ma copiaza pe mine ? Hotarati-va , ca va incurcati in replici =)))))

• Like 111
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Mie mi.e scarba..sincer..sa vad atata rautate. Atatea jgniri si atacuri...sunt 2 motive pt care inca mai intru aici:

1. Pisicul-care e jos palaria..e foarte de treaba(si sfatul lui a fost sa nu pun la suflet ce scriu niste hateri)

2. Sa iau apararea persoanelor pe care le stiu si imi par nedreptatite.

Later edit: ca daca am chef sa bat campii am forumul meu propriu.

Si ..Vis ..nu inteleg de ce inca esti aici..si nu dincolo,la mine..unde nu permit nimanui sa te jigneasca aiure. Sunt aici dupa tine..printre altele.

Basitura afumata si slinoasa,asta este Creaciunul facut la gura semineului???

Ai-de pulilii noastre si de viata voastra de cacat,ai stat toata ziua de craciun cu Visgroaznic si ati facut crize de isterie.

Asta este soarta voastra a prostituatelor expirate si pensionate.Pula familie,pula prieteni,pula bani pentru un club,petrecere,o ceva acolo.

Tu esti fa basitura care ne dai noua lectii de viata???

• Like 24
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ai-de pulilii noastre si de viata voastra de cacat,ai stat toata ziua de craciun cu Visgroaznic si ati facut crize de isterie.

Asta este soarta voastra a prostituatelor expirate si pensionate.Pula familie,pula prieteni,pula bani pentru un club,petrecere,o ceva acolo.

Vorbi o basitura masculina.

• Like 3
  • Minus 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Ce lecții de viață, ce toată ziua de Crăciun...exageratule! Se numește notificări, băi! Ia vezi ce opțiuni sunt acolo, mincinosule ambulant și handicapat ce ești! Pun pariu că ești scurtat de pulă și de aceea nu-ți sesizezi frustrarea și nu ai simțul măsurii. Nu vezi cum ați făcut-o pe fata aceasta în toate felurile ani întregi, pentru a vă ridica țoapele voastre scârboase și cu un comportament de centuriste? În proastele voastre de ce nu reușesc să găsesc mă, nimic care să-mi atragă atenția!? Le simt golite, dezumanizate încă din fașă, femei care nici nu vor apuca să pună mâna pe un pic de valoare și care să simtă ce aia plăcere. Am stat un pic video cu Adina pe whatapp pentru a mă convinge că situația și observația mea e reală... Am văzut cum vă refuză pe capete și nu vă dă nici măcar o șansă! Faptul că nu stă la miloaga voastră și că tratează în mod corect lipsa de seriozitate...vă crizează și vă înnebunește! Frustraților, nu mai stiți ce e aia normalitate și vă impuneți cu căcatul vostru de atitudine când cineva observă că sunteți niște oameni de nimic. V-am văzut în n situații și nu doar față de femei, virulența voastră este exacerbată...este disperare deja!
  • Like 5
  • Minus 8
Vizitator
Postat

Ce lecții de viață, ce toată ziua de Crăciun...exageratule! Se numește notificări, băi! Ia vezi ce opțiuni sunt acolo, mincinosule ambulant și handicapat ce ești! Pun pariu că ești scurtat de pulă și de aceea nu-ți sesizezi frustrarea și nu ai simțul măsurii. Nu vezi cum ați făcut-o pe fata aceasta în toate felurile ani întregi, pentru a vă ridica țoapele voastre scârboase și cu un comportament de centuriste? În proastele voastre de ce nu reușesc să găsesc mă, nimic care să-mi atragă atenția!? Le simt golite, dezumanizate încă din fașă, femei care nici nu vor apuca să pună mâna pe un pic de valoare și care să simtă ce aia plăcere. Am stat un pic video cu Adina pe whatapp pentru a mă convinge că situația și observația mea e reală... Am văzut cum vă refuză pe capete și nu vă dă nici măcar o șansă! Faptul că nu stă la miloaga voastră și că tratează în mod corect lipsa de seriozitate...vă crizează și vă înnebunește! Frustraților, nu mai stiți ce e aia normalitate și vă impuneți cu căcatul vostru de atitudine când cineva observă că sunteți niște oameni de nimic. V-am văzut în n situații și nu doar față de femei, virulența voastră este exacerbată...este disperare deja!

Bine sintetizat!

Postat

Bine sintetizat!

Să nu mai intri pe contul meu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...