keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Merg pe varianta 7 din cauza simbolisticii :P Glumesc. 3, 5, 7 sunt cu triunghiul-baza negru. Pe orizontala daca ne uitam dupa bara verticala vedem 2-1 la culori. Pe randul 2 putem avea deci ori galben ori negru. Deci raman: 5 sau 7. Pe verticala daca ne uitam avem nevoie de toate cele 3 culori si doar 7 indeplineste conditia.hmm ... de ce avem nevoie de toate culorile pe verticala? care e regula? 1 1 Link spre comentariu
juliano9999 Reputație: 11 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 28, 2017 hmm ... de ce avem nevoie de toate culorile pe verticala? care e regula? Pe verticala/orizontala .. ca si numar de culori vad: 2 - 2 - 32 - 2 - X2 - 2 - 3si am presupus ca si forma noastra trebuie sa aiba tot 3. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2017 e un punct de vedere....eu am gandit-o asa:http://nimfomane.com/forum/topic/105244-test-de-inteligenta/?do=findComment&comment=3318913 1 1 Link spre comentariu
juliano9999 Reputație: 11 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Pare ok ca si solutie pe logica aia. Uneori observam pattern-uri chiar daca nu ar trebui (ma refer ... solutia poate sa fie de multe ori mult mai simpla decat ne-o imaginam noi, "unintended complexity"). Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 ca sa-l citez pe solistul de la vita de vie: 3 in pula mea!:))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Ea ne-ar fi putut oferi raspunsul, cand era activa, long time ago... ;) https://orig00.deviantart.net/6ec5/f/2012/003/8/5/858c70610421b2534b834360381d0b88-d4cs5bo.jpg Link spre comentariu
tk2xxx Reputație: -531 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Hai ca vad ca nu se indura nimeni sa puna solutia finala.... Preambul:Problema trebuie privita ca fiind compusa dintr-un triunghi la baza, deasupra lui avem o linie orizontala si la final o linie verticala.1. Atat pe orizontala cat si pe verticala trebuie sa avem un triunghi de fiecare culoare (negru, albastru si galben), deci ne trebuie un triunghi negru (variante 3, 5 si 7)2. Liniile orizontale si verticale trebuie privite ca "o pereche", iar perechile sunt:- galben peste negru- albastru peste galbensi- negru peste albastru.alte combinatii de culori pentru perechi nu exista in model. ... deci variantele 5 si 7 nu se potrivesc. Iar raspunsul corect este ..... varianta 3Parerea mea ... :hihat Asa cred si eu :) :slap2 Link spre comentariu
tk2xxx Reputație: -531 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Hai ca vad ca nu se indura nimeni sa puna solutia finala.... Preambul:Problema trebuie privita ca fiind compusa dintr-un triunghi la baza, deasupra lui avem o linie orizontala si la final o linie verticala.1. Atat pe orizontala cat si pe verticala trebuie sa avem un triunghi de fiecare culoare (negru, albastru si galben), deci ne trebuie un triunghi negru (variante 3, 5 si 7)2. Liniile orizontale si verticale trebuie privite ca "o pereche", iar perechile sunt:- galben peste negru- albastru peste galbensi- negru peste albastru.alte combinatii de culori pentru perechi nu exista in model. ... deci variantele 5 si 7 nu se potrivesc. Iar raspunsul corect este ..... varianta 3Parerea mea ... :hihat Asa cred si eu :) :slap2 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Parca vad un determinant si regula lui Sarus. Lipsește chestia neagra, 3. :) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Cineva se antreneaza pentru testul psihologic de la admiterea in MAPN :)))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Cineva se antreneaza pentru testul psihologic de la admiterea in MAPN :))))MAPN, SRI/SIE :) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Nu vă doare capul de la atata antrenare a creierului, când totul in jur cere doar p...?P...a ajuns pe ultimul plan, din cate vad. Decat troleala, mai bine plezneala din asta.Picon, nu trebuia sa-i dai cu minus, de data asta avea dreptate. Pe de alta parte, s-a bagat ca musca in curul c...i. E un echilibru cumva :) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 MAPN, SRI/SIE :)test standard NATO, sa nu mai intre idioten in armata :)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum