thomas69 Reputație: 379 Postat Martie 23, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Martie 23, 2018 :iagreeMăcar știm ca suntem câțiva care avem fantezia asta pe bune.Și dacă o sa fie cazul sa apăra vreo ocazie putem sa ne bazam ca ne strângem sa o futem ca lumea.
alberto10 Reputație: 49 Postat Martie 26, 2018 Oras:Sibu Oras:Sibu Postat Martie 26, 2018 Ne întâlnim și jucam poker.A avut și el chef de postat și a scris sa se afle in treaba.Tu cum crezi ca poți face ceva dacă nu ai o modalitate de contact reala.Așa, o postare p forum la care ne tot înscriem și scriem degeaba. Fără final sau finalizare. Ne întâlnim și jucam poker.A avut și el chef de postat și a scris sa se afle in treaba.Tu cum crezi ca poți face ceva dacă nu ai o modalitate de contact reala.Așa, o postare p forum la care ne tot înscriem și scriem degeaba. Fără final sau finalizare.Hey,Nu am timp sa intru des pe forumOamenii mai au si treaba si probleme de rezolvatDeci...recomandarea mea este sa gasimo modalitate de comunicare pe telefonPropun ca zi de intanlire ziua de Sambata.Ia tu legatura cu cei 5-6 si noi doi comunicam pe telefonVoi lua o cartela noua sa putem comunica
thomas69 Reputație: 379 Postat Martie 26, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Martie 26, 2018 Hey,Nu am timp sa intru des pe forumOamenii mai au si treaba si probleme de rezolvatDeci...recomandarea mea este sa gasimo modalitate de comunicare pe telefonPropun ca zi de intanlire ziua de Sambata.Ia tu legatura cu cei 5-6 si noi doi comunicam pe telefonVoi lua o cartela noua sa putem comunicaSalut. Scuze dacă am crezut ca ai renunțat la idee sau altceva.Doar ca, după cum vezi fantezia asta exista și e nesatisfăcută la mai multă lume.Putem lua legătura cum vrei tu, dar e complicat. Eu propun așa: Da tu numărul de tel pe postare dacă crezi ca e ok, eu îți dau apoi sms sau pe Whatsapp cu numărul meu și cine se mai alătura îți da sms in continuare cu user-ul d pe forum.Faci un grup de futaciosi și vorbim acolo, ne dai câte o poza. Mai vedem.Și când ne putem întâlnii toți vedem - sâmbătă e cam complicat ca avem unii familii și e zi de grătar, plimbare.Eu as propune in timpul săptămânii - ca avem câte o scuza.
alberto10 Reputație: 49 Postat Martie 27, 2018 Oras:Sibu Oras:Sibu Postat Martie 27, 2018 Salut. Scuze dacă am crezut ca ai renunțat la idee sau altceva.Doar ca, după cum vezi fantezia asta exista și e nesatisfăcută la mai multă lume.Putem lua legătura cum vrei tu, dar e complicat.Eu propun așa:Da tu numărul de tel pe postare dacă crezi ca e ok, eu îți dau apoi sms sau pe Whatsapp cu numărul meu și cine se mai alătura îți da sms in continuare cu user-ul d pe forum.Faci un grup de futaciosi și vorbim acolo, ne dai câte o poza. Mai vedem.Și când ne putem întâlnii toți vedem - sâmbătă e cam complicat ca avem unii familii și e zi de grătar, plimbare.Eu as propune in timpul săptămânii - ca avem câte o scuza.In acest caz ..ramane valabil dupa Paste. Nu este ok sa facem orgie in saptamana mare.
apolodorsb Reputație: 1 Postat Martie 31, 2018 Postat Martie 31, 2018 Chiar daca o femeie accepta party gangbangCu cati parteneri poate face o femeie ?Cum poate face cu mai multi atata timp cat normalul este protejat? se rotesc toti si dau jos prezervativul la oral? sau sioralul-l face protejat ?doar nu va accepta ea sau voi normal neprotejat ?Este un exercitiu de imaginatie , eu stiu ca in filme e placut , dar practic in realitate e mai greu chiar si a face,nu numai a gasii pe cineva.sal alberto 10nu stiu cum sa te contactez
fantoma no1 Reputație: 1 Postat Martie 31, 2018 Postat Martie 31, 2018 salut. m-as alatura si eu daca se tine "evenimentul" 😉😎 poate apar si domnite dornice.
thomas69 Reputație: 379 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 1, 2018 Nu sunt mai multe. Doar o doamna, și un domn in relația cu dansa.El sa oferit sa ne ajute. Vedem după paste cum facem. Doamna duce mult din câte am înțeles. Rămâne și de văzut, simțit.
apolodorsb Reputație: 1 Postat Aprilie 1, 2018 Postat Aprilie 1, 2018 salut. m-as alatura si eu daca se tine "evenimentul" poate apar si domnite dornice. sal alberto 10nu stiu cum sa te contactezin concluzie un membru simplu nu poate primi PMdoream sa l contactez daca are ai interes achit pt tine pt 2 luni membru premium
thomas69 Reputație: 379 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 4, 2018 in concluzie un membru simplu nu poate primi PMdoream sa l contactez daca are ai interes achit pt tine pt 2 luni membru premiumDa are. Dacă face 200 d postări se face galben la nume. Și poate scrie PM.
alberto10 Reputație: 49 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Sibu Oras:Sibu Postat Aprilie 8, 2018 Da are. Dacă face 200 d postări se face galben la nume. Și poate scrie PM.SalutareNu este nevoie sa fiu membru pe nedreptVoi posta un nr de telefon ...voi lua o cartelaTeama mea este ca este posibil sa fiu sunat si deoameni, neoameni...dar , nu vad alta varianta
alpine13 Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 9, 2018 SalutareNu este nevoie sa fiu membru pe nedreptVoi posta un nr de telefon ...voi lua o cartelaTeama mea este ca este posibil sa fiu sunat si deoameni, neoameni...dar , nu vad alta varianta ai deja 100 de postari, se poate vorbi pe PM
apolodorsb Reputație: 1 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 ai deja 100 de postari, se poate vorbi pe PMnu esti mebru pe nedeptse ajuta oameniipot sa achit sa devii membru dar nu stiu cum in contum antonio 10are cineva o idee
ego vladimir Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 Salut. Haideți că vă dau eu o mână de ajutor bineînțeles dacă Alberto10 e de acord. http://taboo-party.fdns.uk/event/gangbang-party-sibiu-2018-04-16-1/register Cei interesați se pot înscrie iar toate datele de contact ajung printrun mail la Alberto10(Eu am nimic de câștigat din treaba asta)
mosuxxx Reputație: 3 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Aprilie 10, 2018 Mă bag și eu daca mai este valabil
alberto10 Reputație: 49 Postat Aprilie 15, 2018 Oras:Sibu Oras:Sibu Postat Aprilie 15, 2018 sal.cum a ramas?Miercuri voi posta un nr de tel.si seara dupa ora 19 pot vorbii la elVoi lua o cartela nouaSper ca Sambata sa putem organiza
apolodorsb Reputație: 1 Postat Aprilie 17, 2018 Postat Aprilie 17, 2018 Miercuri voi posta un nr de tel.si seara dupa ora 19 pot vorbii la elVoi lua o cartela nouaSper ca Sambata sa putem organizadeabia astept
alberto10 Reputație: 49 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Sibu Oras:Sibu Postat Aprilie 18, 2018 Miercuri voi posta un nr de tel.si seara dupa ora 19 pot vorbii la elVoi lua o cartela nouaSper ca Sambata sa putem organiza0751323000Sper sa ma sune doar oameni seriosi
alberto10 Reputație: 49 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Sibu Oras:Sibu Postat Aprilie 20, 2018 0751323000Sper sa ma sune doar oameni seriosi :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :bow :bow singurul telefon primit , a fostde la (apolodorsb), consider topic inchis :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
thomas69 Reputație: 379 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 21, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :bow :bow singurul telefon primit , a fostde la (apolodorsb), consider topic inchis :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Nu-l poți considera închis ca nu e al tău. Eu l-am deschis și încă aștept sa mai primesc eventuale oferte.Din păcate nu pot ajunge la voi din motivul ca nu sunt din Sibiu și in Weekend nu am scuze sa plec de acasa.Poate va mai relaxați și voi cu condițiile.Si reușim sa facem ceva. Ca sa tragi o concluzie, ati fost? In 3 măcar? A fost ok? Scrieți ceva. Poate atrageți mai multă încredere pe viitor.
danturatul Reputație: -341 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 21, 2018 Nu-l poți considera închis ca nu e al tău. Eu l-am deschis și încă aștept sa mai primesc eventuale oferte.Din păcate nu pot ajunge la voi din motivul ca nu sunt din Sibiu și in Weekend nu am scuze sa plec de acasa.Poate va mai relaxați și voi cu condițiile.Si reușim sa facem ceva. Ca sa tragi o concluzie, ati fost? In 3 măcar? A fost ok? Scrieți ceva. Poate atrageți mai multă încredere pe viitor.Cine pula mea îți dă pizdă pe gratis la gangbang și mai stă și după programul tău. Ai mai și comentat de albert ca doar scrie ca să se afle in treaba și nici n-ai avut bunul simt sa ii spui ca nu mai poți după ce ca omul a pus număr de telefon, culmea tot la insistentele tale
alberto10 Reputație: 49 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Sibu Oras:Sibu Postat Aprilie 21, 2018 Cine pula mea îți dă pizdă pe gratis la gangbang și mai stă și după programul tău. Ai mai și comentat de albert ca doar scrie ca să se afle in treaba și nici n-ai avut bunul simt sa ii spui ca nu mai poți după ce ca omul a pus număr de telefon, culmea tot la insistentele taleDa, am fost in 3 si a fost ok
alberto10 Reputație: 49 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Sibu Oras:Sibu Postat Aprilie 21, 2018 Nu-l poți considera închis ca nu e al tău.Eu l-am deschis și încă aștept sa mai primesc eventuale oferte.Din păcate nu pot ajunge la voi din motivul ca nu sunt din Sibiu și in Weekend nu am scuze sa plec de acasa.Poate va mai relaxați și voi cu condițiile.Si reușim sa facem ceva. Ca sa tragi o concluzie, ati fost? In 3 măcar? A fost ok? Scrieți ceva. Poate atrageți mai multă încredere pe viitor.Scuze , nu topicul trebuie considerat inchis ,ci propunerea mea
alberto10 Reputație: 49 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Sibu Oras:Sibu Postat Aprilie 21, 2018 Cine pula mea îți dă pizdă pe gratis la gangbang și mai stă și după programul tău. Ai mai și comentat de albert ca doar scrie ca să se afle in treaba și nici n-ai avut bunul simt sa ii spui ca nu mai poți după ce ca omul a pus număr de telefon, culmea tot la insistentele taleMerci ca gandesti realist.Eu am aratat ca nu este gluma si cand am pus numarul mi-am respectat cuvantul.Insa altii , asa cum ai vazut si tu, decat fac valuri ...si cand este pe bune...se dau la fund.Un om de onoare este apolodorsb,m-a sunat la 5 min dupa ce am pus numarulsi azi am fost la el acasa impreuna cu prietena mea.Zi buna sa aveti 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum