Sari la conținut

Cum ati indeplinit fantezia prietenei bisexuale?

Postări Recomandate

Postat

Eu am niste fantezii mai deosebite, care ar fi bagate sub oprobiul public aici, asa ca ma abtin.

Dar pot sa amintesc macar threesome, atat cu 2 femei (eu eram femeia din cuplu), cat si cu 2 barbati (dintre care unul era iubitul meu). Nu as face-o niciodata de dragul artei, doar ca sa fim mai multi, ci doar ma excita idee ca iubitul meu se excita vazandu-ma cu alta/altul. Nu as face-o cu 2 necunoscuti, spre exemplu.

Si asa ca fapt divers, activitatea mea de bisexuala cu fostul iubit s-a incheiat in urma unei intamplari relativ nefericite, cand, de nervi, i-am lasat pe el si pe ea in camera de hotel, fara haine si fara masina. Eram la vreo 100 km de casa. :laugh2

Succes la cautari. Nu e floare la ureche. iti spun asta deoarece si eu am tot cautat la un moment dat femei bisexuale si am baut cafele cu cupluri pana mi s-a luat. De obicei, in chestii din astea de "finetzuri" de femei e numai gura. Cand cauti acul in carul cu fan, sansele sunt mult mai mici decat daca se intampla "intamplator" si lucrurile merg de la sine.

nu ne lasa asa cu ochii in soare. chiar te rugam sa nu te abtii . deschide un topic cu fanteziile tale sau posteazale pe blogul tau.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...