Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Decat sa fumati joint uri si sa va drogati si sa faceti pe filosoafele , mai degraba ati incerca ceva mai.. spiritual;) 117 1 Link spre comentariu
mdnk17 Reputație: 2574 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:tennessee Oras:tennessee Partajează Postat Decembrie 28, 2017 inesis eu tr sa merg la seviciu ...dar tu dc nu ai somn ??? =)) 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 inesis eu tr sa merg la seviciu ...dar tu dc nu ai somn ??? =))Pentru ca am alt program aici in Antarctica :) si mai fac si meditatii . 115 1 Link spre comentariu
mdnk17 Reputație: 2574 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:tennessee Oras:tennessee Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Pentru ca am alt program aici in Antarctica :) si mai fac si meditatii .in ce domeniu ? :thinking 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 in ce domeniu ? :thinking🔮📿 cu asta imi ocup Timpul liber acum . Fac meditatii spirituale ðŸ‘🌠117 1 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 cu asta imi ocup Timpul liber acum . Fac meditatii spirituale sărbători fericite :* 2 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 cu asta imi ocup Timpul liber acum . Fac meditatii spirituale sărbători fericite :* 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 sărbători fericite :*Mai vin ... ?.. sărbători... zic.. ;) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 🔮📿 cu asta imi ocup Timpul liber acum . Fac meditatii spirituale ðŸ‘ðŸŒAi grija cu chestii d-astea...sa nu te transformi intr-un nou vis;)....e suficient ce avem acum :))) 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Ai grija cu chestii d-astea...sa nu te transformi intr-un nou vis;)....e suficient ce avem acum :)))Spiritualismul este total opusul efectului jointurilor fumate de Vis ...🙂 Spre exemplu , Eu il reprezint pe Arhanghelul Rafael. 114 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 sărbători fericite :*Multumesc! 💋 asemenea! 113 Link spre comentariu
vizita Reputație: 146 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Mai bine fumati fetelor,va futeti mult mai bine sub influenta lor :) 1 1 Link spre comentariu
tk2xxx Reputație: -531 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Decat sa fumati joint uri si sa va drogati si sa faceti pe filosoafele , mai degraba ati incerca ceva mai.. spiritual;) Bullshit pseudintelectual de la Inesis. Chiar nu te-ai saturat sa deschizi topicuri stupide :)? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Bullshit pseudintelectual de la Inesis. Chiar nu te-ai saturat sa deschizi topicuri stupide :)?Ceea ce gandirea umana limitata nu poate intelege , numeste stupid. 116 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Bullshit pseudintelectual de la Inesis. Chiar nu te-ai saturat sa deschizi topicuri stupide :)?Ceea ce gandirea umana limitata nu poate intelege , numeste stupid. 113 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114292 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Decat sa fumati joint uri si sa va drogati si sa faceti pe filosoafele , mai degraba ati incerca ceva mai.. spiritual;) 5 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Ines...te afli in ratacire...religia ortodoxa interzice astfel de practici.. Anatema! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 D.P. 112 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Ines...te afli in ratacire...religia ortodoxa interzice astfel de practici..Anatema!Eu nu ma iau dupa ce imi impune " religia" . Religia daca era sa fie reala , era de un singur tip ! Nu de mai multe feluri.Religia pt mine e spalare pe creier si manipulare in masa. Eu prefer situatiile reale , nu teoriile. E ca si cum ai spune ca preotul te spala de pacate , atunci cand te spovedesti, pt ca e mesagerul lui D zeu si asa scrie in Biblie . Sau in alte carti . Pt mine aceasta e doar o TEORIE. Iar meditatiile chiar te ajuta sa vezi lumea de la alt nivel . Nu de la un stadiu mediocru. Noi oameniiPercepem viata din 3D. Insa daca ajungi la 4D, respectiv 5D, iti vei schimba orizonturile si modul de percepere. dar pt a ajunge aici, trebuie sa ai anumite simturi activate. Nu sa fumezi iarba ca Vis si sa ti se vanda iluzii. Trebuie sa traiesti anumite situatii , nu sa ti le imaginezi. Abia atunci poti spune ca esti altceva decat restul. Si deja treci intr-o alta lume pe care gandirea umana mediocra nu o poate intelege, mai ales atunci cand nu ai inclinatii pt asa ceva. 113 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Eu nu ma iau dupa ce imi impune " religia" . Religia daca era sa fie reala , era de un singur tip ! Nu de mai multe feluri.Religia pt mine e spalare pe creier si manipulare in masa. Eu prefer situatiile reale , nu teoriile. E ca si cum ai spune ca preotul te spala de pacate , atunci cand te spovedesti, pt ca e mesagerul lui D zeu si asa scrie in Biblie . Sau in alte carti . Pt mine aceasta e doar o TEORIE. ... Pana aici total de acord cu tine :) De aici incolo ma simt depasit :blushing2 Abia daca reusesc sa vad in 3D...si asta doar daca imi pun ochelarii speciali :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Pana aici total de acord cu tine :) De aici incolo ma simt depasit :blushing2 Abia daca reusesc sa vad in 3D...si asta doar daca imi pun ochelarii speciali :laugh2😂😂😂😂 110 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Ines trebuie sa ne intalnim la jn suc in Bucuresti sa iti explic cum sta treaba cu spiritualitate versus religie ortodoxa.. La multi ani! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Ines trebuie sa ne intalnim la jn suc in Bucuresti sa iti explic cum sta treaba cu spiritualitate versus religie ortodoxa..La multi ani!Multumesc! Asemenea. Nu beau suc. Doar apa cu lămâie/ limonada . 115 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Ines trebuie sa ne intalnim la jn suc in Bucuresti sa iti explic cum sta treaba cu spiritualitate versus religie ortodoxa..La multi ani!Multumesc! Asemenea. Nu beau suc. Doar apa cu lămâie/ limonada . 116 4 Link spre comentariu
mdnk17 Reputație: 2574 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:tennessee Oras:tennessee Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Multumesc! Asemenea.Nu beau suc. Doar apa cu lămâie/ limonada .hidratare de fotomodel !!! =)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum