Sari la conținut

RECOMAND ! �

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

🔮📿 cu asta imi ocup Timpul liber acum .

Fac meditatii spirituale ðŸ‘ðŸŒ

Ai grija cu chestii d-astea...sa nu te transformi intr-un nou vis;)....e suficient ce avem acum :)))

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator

Ai grija cu chestii d-astea...sa nu te transformi intr-un nou vis;)....e suficient ce avem acum :)))

Spiritualismul este total opusul efectului jointurilor fumate de Vis ...🙂

Spre exemplu , Eu il reprezint pe Arhanghelul Rafael.

post-250291-0-72226900-1514443895_thumb.png

• Like 114
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Ines...te afli in ratacire...religia ortodoxa interzice astfel de practici..

Anatema!

Eu nu ma iau dupa ce imi impune " religia" . Religia daca era sa fie reala , era de un singur tip ! Nu de mai multe feluri.

Religia pt mine e spalare pe creier si manipulare in masa.

Eu prefer situatiile reale , nu teoriile. E ca si cum ai spune ca preotul te spala de pacate , atunci cand te spovedesti, pt ca e mesagerul lui D zeu si asa scrie in Biblie . Sau in alte carti . Pt mine aceasta e doar o TEORIE.

Iar meditatiile chiar te ajuta sa vezi lumea de la alt nivel . Nu de la un stadiu mediocru. Noi oamenii

Percepem viata din 3D. Insa daca ajungi la 4D, respectiv 5D, iti vei schimba orizonturile si modul de percepere. dar pt a ajunge aici, trebuie sa ai anumite simturi activate.

Nu sa fumezi iarba ca Vis si sa ti se vanda iluzii. Trebuie sa traiesti anumite situatii , nu sa ti le imaginezi. Abia atunci poti spune ca esti altceva decat restul. Si deja treci intr-o alta lume pe care gandirea umana mediocra nu o poate intelege, mai ales atunci cand nu ai inclinatii pt asa ceva.

• Like 113
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Eu nu ma iau dupa ce imi impune " religia" . Religia daca era sa fie reala , era de un singur tip ! Nu de mai multe feluri.

Religia pt mine e spalare pe creier si manipulare in masa.

Eu prefer situatiile reale , nu teoriile. E ca si cum ai spune ca preotul te spala de pacate , atunci cand te spovedesti, pt ca e mesagerul lui D zeu si asa scrie in Biblie . Sau in alte carti . Pt mine aceasta e doar o TEORIE.

...

Pana aici total de acord cu tine :) De aici incolo ma simt depasit  :blushing2  Abia daca reusesc sa vad in 3D...si asta doar daca imi pun ochelarii speciali  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator

Pana aici total de acord cu tine :) De aici incolo ma simt depasit  :blushing2  Abia daca reusesc sa vad in 3D...si asta doar daca imi pun ochelarii speciali  :laugh2

😂😂😂😂

• Like 110
Link spre comentariu
Vizitator

Ines trebuie sa ne intalnim la jn suc in Bucuresti sa iti explic cum sta treaba cu spiritualitate versus religie ortodoxa..

La multi ani!

Multumesc! Asemenea.

Nu beau suc. Doar apa cu lămâie/ limonada

.

• Like 115
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator

Ines trebuie sa ne intalnim la jn suc in Bucuresti sa iti explic cum sta treaba cu spiritualitate versus religie ortodoxa..

La multi ani!

Multumesc! Asemenea.

Nu beau suc. Doar apa cu lămâie/ limonada

.

• Like 116
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...