hennesy Reputație: 326 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2017 Va salut d-nilor si un calduros La Multi Ani tuturor ! :hihat Lipsind cateva zile pe forum, am intrat astazi...ca mai toti confratii incerc sa fac un update la zilele in care am lipsit. Printre altele imi vine sa ma uit la sectiunea '' my profile'' si....stupoare, am primit fix 75 de rating-uri cu minus, de la niste useri care si-au facut cont acum cateva zile si au si fost banati ?!!! Ma poate lamuri un moderator ce sa intamplat...am deranjat, jignit pe cineva sau nu sunt un caz singular ? Va multumesc anticipat ! 6 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2017 Don't worry, toată lumea a pățit la fel. Este caz închis. 30
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 29, 2017 Va salut d-nilor si un calduros La Multi Ani tuturor ! :hihat Lipsind cateva zile pe forum, am intrat astazi...ca mai toti confratii incerc sa fac un update la zilele in care am lipsit. Printre altele imi vine sa ma uit la sectiunea '' my profile'' si....stupoare, am primit fix 75 de rating-uri cu minus, de la niste useri care si-au facut cont acum cateva zile si au si fost banati ?!!! Ma poate lamuri un moderator ce sa intamplat...am deranjat, jignit pe cineva sau nu sunt un caz singular ? Va multumesc anticipat !Ți-am dat 5 stele, dacă ajută cu ceva. 2 1
hennesy Reputație: 326 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 29, 2017 Don't worry, toată lumea a pățit la fel.Este caz închis. Buna Delia si merci de informatie, nu stiam. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Va salut d-nilor si un calduros La Multi Ani tuturor ! :hihat Lipsind cateva zile pe forum, am intrat astazi...ca mai toti confratii incerc sa fac un update la zilele in care am lipsit. Printre altele imi vine sa ma uit la sectiunea '' my profile'' si....stupoare, am primit fix 75 de rating-uri cu minus, de la niste useri care si-au facut cont acum cateva zile si au si fost banati ?!!! Ma poate lamuri un moderator ce sa intamplat...am deranjat, jignit pe cineva sau nu sunt un caz singular ? Va multumesc anticipat !nu cred ca te poate lamuri un moderator..dar daca studiezi cateva chestiuni pe aici iti vei da raspunsul singur..lucrurile au luat-o razna..nu te mai crampona de minusuri..membrii valorosi sunt pe minus, cu cat ai mai multe minusuri cu atat mai valoros esti.:) 5 3
hennesy Reputație: 326 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 29, 2017 Ți-am dat 5 stele, dacă ajută cu ceva. Nu asta era ideea, nu ma omor dupa punctele de reputatie. Ce am primit au fost pentru contributia mea adusa forum-ului....oricum merci ! 2 3
hennesy Reputație: 326 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 29, 2017 nu cred ca te poate lamuri un moderator..dar daca studiezi cateva chestiuni pe aici iti vei da raspunsul singur..lucrurile au luat-o razna..nu te mai crampona de minusuri..membrii valorosi sunt pe minus, cu cat ai mai multe minusuri cu atat mai valoros esti. :) M-ai facut sa rad :)...era o simpla nedumerire. Merci oricum ! 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 nu cred ca te poate lamuri un moderator..dar daca studiezi cateva chestiuni pe aici iti vei da raspunsul singur..lucrurile au luat-o razna..nu te mai crampona de minusuri..membrii valorosi sunt pe minus, cu cat ai mai multe minusuri cu atat mai valoros esti. :) dupa mintea aia a ta de curca beata, rezulta ca pisicuts e impotent si tu esti o valoare vie.aide plm :slap2 13 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 dupa mintea aia a ta de curca beata, rezulta ca pisicuts e impotent si tu esti o valoare vie.aide plm :slap2cine indraznea sa-l minuseze pe pisic..asta ar fi chiar culmea..cat despre valoarea mea nu te poti tu pronunta.
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2017 Adina exagerezi cu valoarea! De punctele pe minus zic! 28
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 cine indraznea sa-l minuseze pe pisic..asta ar fi chiar culmea..cat despre valoarea mea nu te poti tu pronunta. Iauzi plm, oricine se poate pronunta fey, uiti unde esti si ce valoare de kkt ai?Dar ce mai conteaza , faptul e consumat, s-au pronuntat altii inaintea mea. PS , app , evita sa te imbraci in galben ca striga astia dupa tine "TAXI" :laugh2 15 1
laury Reputație: 24072 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 29, 2017 Va salut d-nilor si un calduros La Multi Ani tuturor ! :hihat Lipsind cateva zile pe forum, am intrat astazi...ca mai toti confratii incerc sa fac un update la zilele in care am lipsit. Printre altele imi vine sa ma uit la sectiunea '' my profile'' si....stupoare, am primit fix 75 de rating-uri cu minus, de la niste useri care si-au facut cont acum cateva zile si au si fost banati ?!!! Ma poate lamuri un moderator ce sa intamplat...am deranjat, jignit pe cineva sau nu sunt un caz singular ? Va multumesc anticipat !La toti este la fel.Prostii au scapat din cusca! Noua moda este sa dai minus...plusul e o raritate!Oricum Romania este pe minus la toate capitolele.😂😂😂 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Adina exagerezi cu valoarea!De punctele pe minus zic! Las-o in plm cu visele ei, arata ca o garnitza de untura si inca e convinsa ca ea e Madona, dar si mai grav este ca insista s-o credem. :laugh2 App, poate ii amintesti tu, asa ca intre fete, ca are si un videoclip unde este foarte apreciata. 17 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 29, 2017 Iauzi plm, oricine se poate pronunta fey, uiti unde esti si ce valoare de kkt ai?Dar ce mai conteaza , faptul e consumat, s-au pronuntat altii inaintea mea. PS , app , evita sa te imbraci in galben ca striga astia dupa tine "TAXI" :laugh2=))))) 1 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 29, 2017 Va salut d-nilor si un calduros La Multi Ani tuturor ! :hihat Lipsind cateva zile pe forum, am intrat astazi...ca mai toti confratii incerc sa fac un update la zilele in care am lipsit. Printre altele imi vine sa ma uit la sectiunea '' my profile'' si....stupoare, am primit fix 75 de rating-uri cu minus, de la niste useri care si-au facut cont acum cateva zile si au si fost banati ?!!! Ma poate lamuri un moderator ce sa intamplat...am deranjat, jignit pe cineva sau nu sunt un caz singular ? Va multumesc anticipat !Eu nu le-am numărat încă pe cele din profilul meu... 😠7 14
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 29, 2017 Iauzi plm, oricine se poate pronunta fey, uiti unde esti si ce valoare de kkt ai?Dar ce mai conteaza , faptul e consumat, s-au pronuntat altii inaintea mea. PS , app , evita sa te imbraci in galben ca striga astia dupa tine "TAXI" :laugh2Am impresia aia ciudată ca vorbesti in locul ei si o faci destul de nepotrivit...Ciudat! Dar tu, ce-i cu tine? Tu erai un @user oarecare si cam inactiv... 6 14
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Stelutele de reputatie sa fie ultima ta problema.Bine ca nu te-au vizitat acele conturi SP care dau sute de minusuri pe minut :laugh2 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Iauzi plm, oricine se poate pronunta fey, uiti unde esti si ce valoare de kkt ai?Dar ce mai conteaza , faptul e consumat, s-au pronuntat altii inaintea mea. PS , app , evita sa te imbraci in galben ca striga astia dupa tine "TAXI" :laugh2IRONIE DE CLASA A -4 A 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Las-o in plm cu visele ei, arata ca o garnitza de untura si inca e convinsa ca ea e Madona, dar si mai grav este ca insista s-o credem. :laugh2 App, poate ii amintesti tu, asa ca intre fete, ca are si un videoclip unde este foarte apreciata. doreleeeeee, du-te-n pwlamea, ca ma dor falcile de ras :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 doreleeeeee, du-te-n pwlamea, ca ma dor falcile de ras :laugh2 aprob pozitiv :) 12
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Catania Oras:Catania Postat Decembrie 29, 2017 La cate depunctari am primit si eu... m-au retrogradat in Tercera Division :laugh2 :laugh2 Nu-i bai, se fac antrenamente si la Barcelona C!! De acolo rasar viitoarele staruri de liga campionilor :P 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum