Sari la conținut

Am deranjat pe cineva ?!

hennesy

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Va salut d-nilor si un calduros La Multi Ani tuturor !  :hihat

Lipsind cateva zile pe forum, am intrat astazi...ca mai toti confratii incerc sa fac un update la zilele in care am lipsit. Printre altele imi vine sa ma uit la sectiunea '' my profile'' si....stupoare, am primit fix 75 de rating-uri cu minus, de la niste useri care si-au facut cont acum cateva zile si au si fost banati ?!!!

Ma poate lamuri un moderator ce sa intamplat...am deranjat, jignit pe cineva sau nu sunt un caz singular ?

Va multumesc anticipat !

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:Arkham
Postat

Lipsind cateva zile pe forum, am intrat astazi...ca mai toti confratii incerc sa fac un update la zilele in care am lipsit. Printre altele imi vine sa ma uit la sectiunea '' my profile'' si....stupoare, am primit fix 75 de rating-uri cu minus, de la niste useri care si-au facut cont acum cateva zile si au si fost banati ?!!!

Ma poate lamuri un moderator ce sa intamplat...am deranjat, jignit pe cineva sau nu sunt un caz singular ?

Va multumesc anticipat !

Ți-am dat 5 stele, dacă ajută cu ceva.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Don't worry, toată lumea a pățit la fel.

Este caz închis.

Buna Delia si merci de informatie, nu stiam.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Va multumesc anticipat !

nu cred ca te poate lamuri un moderator..dar daca studiezi cateva chestiuni pe aici iti vei da raspunsul singur..lucrurile au luat-o razna..nu te mai crampona de minusuri..membrii valorosi sunt pe minus, cu cat ai mai multe minusuri cu atat mai valoros esti.:)

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Ți-am dat 5 stele, dacă ajută cu ceva.

Nu asta era ideea, nu ma omor dupa punctele de reputatie. Ce am primit au fost pentru contributia mea adusa forum-ului....oricum merci !

• Like 2
  • Minus 3
Postat

nu cred ca te poate lamuri un moderator..dar daca studiezi cateva chestiuni pe aici iti vei da raspunsul singur..lucrurile au luat-o razna..nu te mai crampona de minusuri..membrii valorosi sunt pe minus, cu cat ai mai multe minusuri cu atat mai valoros esti. :)

M-ai facut sa rad :)...era o simpla nedumerire. Merci oricum !

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

nu cred ca te poate lamuri un moderator..dar daca studiezi cateva chestiuni pe aici iti vei da raspunsul singur..lucrurile au luat-o razna..nu te mai crampona de minusuri..membrii valorosi sunt pe minus, cu cat ai mai multe minusuri cu atat mai valoros esti. :)

dupa mintea aia a ta de curca beata, rezulta ca pisicuts e impotent si tu esti o valoare vie.

aide plm :slap2

• Like 13
  • Minus 1
Vizitator
Postat

dupa mintea aia a ta de curca beata, rezulta ca pisicuts e impotent si tu esti o valoare vie.

aide plm :slap2

cine indraznea sa-l minuseze pe pisic..asta ar fi chiar culmea..cat despre valoarea mea nu te poti tu pronunta.

Vizitator
Postat

cine indraznea sa-l minuseze pe pisic..asta ar fi chiar culmea..cat despre valoarea mea nu te poti tu pronunta.

Iauzi plm, oricine se poate pronunta fey, uiti unde esti si ce valoare de kkt ai?

Dar ce mai conteaza , faptul e consumat, s-au pronuntat altii inaintea mea.

PS , app , evita sa te imbraci in galben ca striga astia dupa tine "TAXI" :laugh2

• Like 15
  • Minus 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Va salut d-nilor si un calduros La Multi Ani tuturor ! :hihat

Va multumesc anticipat !

La toti este la fel.

Prostii au scapat din cusca! Noua moda este sa dai minus...plusul e o raritate!

Oricum Romania este pe minus la toate capitolele.

😂😂😂

• Like 11
Vizitator
Postat

Adina exagerezi cu valoarea!

De punctele pe minus zic!

Las-o in plm cu visele ei, arata ca o garnitza de untura si inca e convinsa ca ea e Madona, dar si mai grav este ca insista s-o credem. :laugh2

App, poate ii amintesti tu, asa ca intre fete, ca are si un videoclip unde este foarte apreciata.

• Like 17
  • Minus 1
Postat

Iauzi plm, oricine se poate pronunta fey, uiti unde esti si ce valoare de kkt ai?

PS , app , evita sa te imbraci in galben ca striga astia dupa tine "TAXI" :laugh2

=)))))

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Va salut d-nilor si un calduros La Multi Ani tuturor ! :hihat

Va multumesc anticipat !

Eu nu le-am numărat încă pe cele din profilul meu... ðŸ˜
  • Like 7
  • Minus 14
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am impresia aia ciudată ca vorbesti in locul ei si o faci destul de nepotrivit...Ciudat! Dar tu, ce-i cu tine? Tu erai un @user oarecare si cam inactiv...
  • Like 6
  • Minus 14
Postat

Stelutele de reputatie sa fie ultima ta problema.

Bine ca nu te-au vizitat acele conturi SP care dau sute de minusuri pe minut :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

IRONIE DE CLASA A -4 A

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Las-o in plm cu visele ei, arata ca o garnitza de untura si inca e convinsa ca ea e Madona, dar si mai grav este ca insista s-o credem. :laugh2

App, poate ii amintesti tu, asa ca intre fete, ca are si un videoclip unde este foarte apreciata.

doreleeeeee, du-te-n pwlamea, ca ma dor falcile de ras  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

doreleeeeee, du-te-n pwlamea, ca ma dor falcile de ras  :laugh2

aprob pozitiv :)

• Like 12
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

La cate depunctari am primit si eu... m-au retrogradat in Tercera Division  :laugh2  :laugh2 Nu-i bai, se fac antrenamente si la Barcelona C!! De acolo rasar viitoarele staruri de liga campionilor :P 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...