Sari la conținut

0722942553 Anna, 22 ani

Postări Recomandate

Postat
150 Lei
Anna, 22 ani, new Piata Unirii, te astept
Descriere anunţ

Anna, 22 ani, new Piata Unirii, te astept Buna, numele meu este Anna, sunt blonda si gata sa te scot din cotidian. Te astept sa ma vizitezi la domiciliul meu pentru masaj de neuitat, te pup call me,
Detalii suplimentare

. Nu vei regreta. Kiss

I speak english , for more details contact me

Kiss

post-2-0-79009600-1515573834_thumb.jpg

post-2-0-72195500-1515573835_thumb.jpg

post-2-0-61055300-1515573836_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat

Buna dimineata,

As dori sa fac o recenzie domnisoarei..

Am contactat-o telefonic in jurul orei 9 30 dimineata, mi-a spus pretul 100/fin, 200 h,am luat decizia ca ma duc, pozele fiind ok.

Am ajuns in 20 de minute si m-a preluat de la intrarea in bloc, am urcat la etajul 1 si am intrat in garsoniera.(locatia nu e la unirii e la sala palatului)

locatie : 8 (nu e lux, e o garsoniera decenta, curatenie, miros placut + un motan)

I-am dat banii, s-a dezbracat si am inceput treaba :)

Dimensiuni aproximative 85-60-85

Frumoasa gagica si la corp si la fata, cupe dimensiune B,

Fund bombat si frumos, miros foarte placut, catifelata la atingere.

Am inceput cu oral eu ei ca asa am vrut eu, apoi mi-a facut un oral de nota 8 (mi s-a facut si oral mai bun, nu e ceva de reprosat dar a fost protejat si nah.) Apoi s-a pus pe spate si am facut misionarul pana am ejaculat pe abdomenul ei, zambitoare..

Mi-a placut, recomand! Nota generala 8-9

• Like 2
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Toate bune si frumoase pana incepe sa-ti dea mesaje sa-ti ceara bani imprumut. Stai sa vezi.

😂😂😂
  • Oras:bucuresti
Postat

Toate bune si frumoase pana incepe sa-ti dea mesaje sa-ti ceara bani imprumut. Stai sa vezi.

SA MUTAT IN DRISTOR LUCREAZA PE 70....ACELEASI POZE

• Oras:casablanca
  • Oras:casablanca
Postat

SA MUTAT IN DRISTOR LUCREAZA PE 70....ACELEASI POZE

Poate s-au mutat doar pozele in Dristor

Postat

Poate s-au mutat doar pozele in Dristor

AM SUNAT.....RASPUNDE ACEASI VOCE..............SIGUR 100%...AM CERUT SI DET......DE PE PUBLI24 LUCRA LA ALT TARIF

Postat

Salut tuturor,

Am vizitat-o si eu pe aceasta Anna (am vrut sa o incerc prima oara acum vreo 2 luni, cand lucra pe 150 fin, dar nu am reusit sa ajung), dar se pare ca a scazut tariful, am cotizat 100 pt o finalizare, i-am zis sa pastreze restul. Tipa e miniona, cam de etnie (cred), pe mod fast-fuck, pare mica de varsta (dar la mine s-a destainuit ca ar avea doi copii :thinking  nu stiu ce sa zic), are sanii mititei, la locul lor, cur ok, pasarica stramta. Locatie, Dristor, blocul cunoscut tuturor, garsoniera asa si asa, canapea vai de pula ei. Note: oral 6, normal 6, comunicare 2. De revenit, nu.

Spor la futut!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...