Sari la conținut

UNDE SUNT AMAZOANELE ? 😂😂😂😂😂

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Acum încep lucrurile interesante. Vis a terminat shaorma și s-a reîntors .

Ce sharorma ? Crezi ca pe centura au shaormerie ? O fi mâncat cu vreun tirist brâza roși și salam =))

• Like 27
  • Minus 1
  • Oras:Arkham
Postat

Ce sharorma ? Crezi ca pe centura au shaormerie ? O fi mâncat cu vreun tirist brâza roși și salam =))

Ca aici

• Like 1
Postat

De ce ma intrebi pe mine ? Tu nu știi pe ce sezon.

Nu știe. E într-o celulă fără geamuri și nu a mai ieșit de luni bune, de rușine.

• Like 1
Postat

Nu știe. E într-o celulă fără geamuri și nu a mai ieșit de luni bune, de rușine.

=))

• Like 27
  • Minus 1
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
Postat

Și pentru ce =))

Pentru amuzamentul vostru retard.

• Minus 1
Postat

Ma pish pe voi toti. Asta e ultimul post in aceasta hazna de nimfolabe si piticioare. Mancati-va de cacat unu pe altu si de cacat sa fiti,ca manjiti sunteti pana la urechi scatofagilor!! Deliapizdii pinesugi si clovnii lingai care va acompaniaza.

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce legătura are tanda cu manda ?

Are...pentru că una e nesimțirea ta si ofensa pe care o aduci unei persoane si una e sa îți zic acum:"mda, delia...nu stiu de ce te tot gândesti la pisat, dar persoana care si-a ales nickname-ul @vis umed, chiar dacă sună aiurea că ne gândim la barbati cand se trezesc cu pofte nocturne, dar in acelasi timp imi vine imaginea cum iti pun pizda uda de excitare pe bot si îți implinești satisfactia pe care tot ti-o cauti in mod continuu cu mine pe-aici prin discutii." Îți dai seama ca vrem ceva care să aibă sens, nu ceva golit de substanță în care nu poți sa prinzi nimic si care te simti obligat să creezi tot felul de filme pentru a ajunge la ceva simplu si natural. Prin atitudinea ta pari o persoană care-i stricată de caracter inainte de a ajunge in această activitate care-i destul de solicitantă.

Uite un exemplu...eu acum nu am avut chef sa asez textul meu intr-o forma plăcută si care să ii ușureze omului care citeste faptul de a acorda atentie la cele spuse de mine. Nu am chef de scris si nu imi place sa scriu...

• Like 11
  • Minus 14
  • Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

Are...pentru că una e nesimțirea ta si ofensa pe care o aduci unei persoane si una e sa îți zic acum:"mda, delia...nu stiu de ce te tot gândesti la pisat, dar persoana care si-a ales nickname-ul @vis umed, chiar dacă sună aiurea că ne gândim la barbati cand se trezesc cu pofte nocturne, dar in acelasi timp imi vine imaginea cum iti pun pizda uda de excitare pe bot si îți implinești satisfactia pe care tot ti-o cauti in mod continuu cu mine pe-aici prin discutii." Îți dai seama ca vrem ceva care să aibă sens, nu ceva golit de substanță în care nu poți sa prinzi nimic si care te simti obligat să creezi tot felul de filme pentru a ajunge la ceva simplu si natural. Prin atitudinea ta pari o persoană care-i stricată de caracter inainte de a ajunge in această activitate care-i destul de solicitantă.

Uite un exemplu...eu acum nu am avut chef sa asez textul meu intr-o forma plăcută si care să ii ușureze omului care citeste faptul de a acorda atentie la cele spuse de mine. Nu am chef de scris si nu imi place sa scriu...

Vezi ca vine ora 5 dimineata mai putin si trb sa-ti faci laba =))))(conform propriilor declaratii)

• Like 2
Postat

Are...pentru că una e nesimțirea ta si ofensa pe care o aduci unei persoane si una e sa îți zic acum:"mda, delia...nu stiu de ce te tot gândesti la pisat, dar persoana care si-a ales nickname-ul @vis umed, chiar dacă sună aiurea că ne gândim la barbati cand se trezesc cu pofte nocturne, dar in acelasi timp imi vine imaginea cum iti pun pizda uda de excitare pe bot si îți implinești satisfactia pe care tot ti-o cauti in mod continuu cu mine pe-aici prin discutii." ÃŽți dai seama ca vrem ceva care să aibă sens, nu ceva golit de substanță în care nu poți sa prinzi nimic si care te simti obligat să creezi tot felul de filme pentru a ajunge la ceva simplu si natural. Prin atitudinea ta pari o persoană care-i stricată de caracter inainte de a ajunge in această activitate care-i destul de solicitantă.

Ieși fa dracu de rapciugoasa , îți faci filme cu mine , UAAAA 🤢🤢🤢🤢

Ai intrat singura in Cacat, ia și suporta acum urâto.

Auzi nu îți place sa scrii =)) asta este cea mai buna gluma spună in ultimul timp de tine =))

Iesiii!

• Like 28
  • Minus 1
Postat

Vezi ca vine ora 5 dimineata mai putin si trb sa-ti faci laba =))))(conform propriilor declaratii)

=))

• Like 28
  • Minus 1
Postat

Ma pish pe voi toti. Asta e ultimul post in aceasta hazna de nimfolabe si piticioare. Mancati-va de cacat unu pe altu si de cacat sa fiti,ca manjiti sunteti pana la urechi scatofagilor!! Deliapizdii pinesugi si clovnii lingai care va acompaniaza.

Și noi pe tine.

Nici sa nu mai intri pe aici ca sincer numai pule in gura ai primit =))

• Like 28
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

ai mai spus asta si acum 3 luni =)))))

Pleaca dar nu te mai intoarce. Oricum tastezi degeaba=))))

• Like 109
  • Minus 4
Postat

Iesi papucule de sub pat

Iesi papucule iesi

Sa mananci si tu ciresi

Iesi papucule iesi

Vezi prosto cum te dai de gol =))

Iarăși ai încurcat conturile =))

• Like 27
  • Minus 1
Vizitator
Postat

nu-i poti cere omului mai mult decat poate da =))))
  • Like 102
  • Minus 4
Vizitator
Postat

• Like 103
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu avea grija de dezvolarea mea, dar te asigur ca nu voi fi ratardata ca vistantric in viitor ;)

PS: tu ești înjurat și bălăcărit aici de 2 ani și îmi spui mie ca nu ești Picon sau vreun boschetar ? Pai da bine înțeles ca nu ai cum sa fi precum picon ca el este bine venit peste tot ;)

Doar doi ani...l-am depășit! Câte reporturi a primit si abuzul unor nesimțiți...pentru că ce? Omul care face răul e om slab, nu vă mai dați smecheri! Ai si tu mai mare atentie cand iti compui textele că prostia ta strigă din ele sa fie scoasă si salvata de dezordinea din mintea-ti tulburată... De-acum inainte să nu va mai aud spunând ca sunteți persoane diferite in viața privată după tot falsul ăsta expus aici!...

O abureală ca asta nu am mai văzut de multa vreme. Ele postează simultan ca să nu bata la ochi că nu împart contul. Rapandulelor nu suntem nascute ieri !!!! =)))))

Las' că stiu eu ce e cu voi si ce hram purtați. Se pare că aici doar eu ma distrez...ca v-am urmarit de la inceput fiecare gest si greseala, stiu ce urmăriți si stiu tot ce ati facut pana acum.

Fa cine s-a băgat cu mine in seama ?

M-am băgat eu cu tine in seama ?

Cine a început tot circul asta ?

Nu îți mai convine acum când pierzi ?

Eu nici nu cunosc ceea ce inseamna expresia "a se baga in seamă"...eu doar comunic cu niste oameni si dacă ei jignesc, eu imi mențin aceeasi formă prin care continui sa transmit ceva...Este plăcerea mea si nu te scuzi pentru faptele tale prin intermediul meu. Dacă nu ai pricepere in a conversa cu mine, nu te frustra dragă...pentru a spune apoi că eu te-am provocat. Eu tratez oamenii de pe acest forum la egalitate...si constant deja de trei ani tot ce miscă aici si oriunde pe net in această activitate. Ai trecut prin Vâlcea si ti-au refuzat băieții fitele? Valcenii sunt niste oameni foarte pretențioși si nu lasă nimic de la ei...însă mie imi plac că sunt oameni relaxați si deschisi.

Și ia mai și lăsat recenzie lu vis, crezând ca mai prinde vreun prost , doi care sa o mai viziteze =))

Săraci băieți care ai fost la ea cred ca nici in ziua de azi nu li-se mai scoala pula =))

Cate recenzii ai ofticoaso si de care gen? Hai că acum vreau să te vad cum te lauzi ca te fut bărbații... Dar tu biata faci pe rușinoasa care ii e frica de privirea unora care o vad pe strada si te stiu deja pentru că ti-au tras-o! Tu nu ai placere cand faci sex, de ce ti-e jenă de viața sexuală pe care o ai...doar din cauza unor hartiute numiți bani?

Vis când ai de gând să bagi și tu marfă de calitate ? Numai coceni fumezi !

Tu ține chestia aia a ta in pantaloni si nu te mai da grozav!

Nu ai vrut sa dai quote ai vrut sa scrii ceva pe pagina.

PS: eu sunt mâța blândă dar știu sa Zgârii rău ;)

Tu esti proastă si te doare ca doar atâta poți...

Eu nu am nimic cu tine , nu ma interesează ca ii ți partea ei , ma deranjează când folosiți numele meu și al Inesukăi degeaba ;)

Ce turbare pe voi!

...Si când mă gândesc că stiu de la ce vă vine această atitudine si deranjament mental!

Dar vă las in suspans si mă amuz pe seama iluziilor pe care vi le formați...

• Like 10
  • Minus 14
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Corect!... Si-asa ai rămas proastă in continuare! Recunoaste ca-ti place sa barfesti...Câți oameni ai barfit la viata ta?

• Like 10
  • Minus 14

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iesi papucule de sub pat

Iesi papucule iesi

Sa mananci si tu ciresi

Iesi papucule iesi

Asta da, mi-a plăcut...a venit la țanc, fix pe subiect. Dar chestiunea cea mai importantă e..."de ce se apleacă delia?".
  • Like 7
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.