drivertruck Reputație: 10 Postat Ianuarie 31, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 31, 2013 salutare stimabililor!am rasfoit A.T si am gasit urmatorul anunt: doamna,38,finuta,pasionala,te asteapta sa petreci clipe de vis,discretie maxima,(2 finalizari intr-o ora 100 ron)rog seriozitate,pantelimon,delfinului 0733838802La o cautare mai amanuntita am gasit in almanahul gooagle ca mai are un anunt pe curve-bucuresti,aceleasi fotografii.Alte imformatii despre doamna precizez ca nu am gasit!DACA CUNOASTE CINEVA DETALII DESPRE DAMEZA?MULTUMESC
papuasul Reputație: -472 Postat Ianuarie 31, 2013 Postat Ianuarie 31, 2013 Ana, 38 de ani, locatia chiar in rondul de la Delfinului, in blocul cu BRD. Oral np, normal. Accepta finalizare orala. De FK nu am intrebat. Program 09.00 - 18.00. Mai are o colega de 35 de ani cu care intra la dublu dar fara nimc intre ele, la 150/ finalizare, 200 ora.Dupa felul anuntului, pret si locatie cred ca numarul 0737393658 este al colegei.
drivertruck Reputație: 10 Postat Februarie 1, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 1, 2013 Merci pentru raspuns @papuasul,cred ca sparg gheata eu si ramane sa adaug o recenzie,dar sa ies din actiunea radarului!
futurist Reputație: 10 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 Salutare. Am fost chiar ieri la doamna.Locatia este cea descrisa mai sus, blocul imediat de langa BRD, a doua scara, cea care are la parter o firma de anunturi (blocul este pe dreapta, cum mergi dinspre Delfinului spre Cora - asta ca sa nu bantuiti mult in cautarea blocului. Sunt locuri de parcare chiar la bulevard, parcare in spic)Locatia undeva la etajul 6 sau 7 nu mai stiu exact.Doamna isi arata varsta doar la fata (38-40). Vorba aia "din spate liceu, din fata muzeu". Are si o problema cu dantura.Corp subtire, carne tare, sani mici si semi-moi.Camera de lucru este aranjata, cu pat mare in schimb baia este din alt film in sensul ca nu a fost renovata in timp cu restul aparamentului (wc-ul nu are colac).Am primit prosop curat(chiar am vazut la baie un lighean sub chiuveta in care erau puse cele folosite)Exista gel de dus (nu am fost atent daca barbatesc). Din cate usi am vazut nu cred ca ar fi apartament ci garsoniera asta si deoarece cand am ajuns la locatie a trebuit sa mai astept putin, colega primise pe cineva.Oral mediu spre bun, fara deep, fata curata fara mirosuri (m-am bagat si putin la pasa ceea ce cred ca i-a placut pt ca o sugea cu maaare sarg in timp ce o lingeam pe clitoris)Se uda natural, stramtuta, diverse pozitii pe care nu le comenteaza, din contra, cred ca vrea mai mult si cu mai multa imaginatie... dar nu este genul pe care sa-ti vina sa-ti folosesti imaginatia (Cristina -Hyperion de ex)Oral neprotejat cu finalizare, deranjant faptul ca are linga pat o cutie in care arunca servetele, prezervative si chiar scuipa mormolocii. Argh Note Locul: 6Fata: 7Oral: 8Normal: 8GFE: 5 5
futurist Reputație: 10 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 Am uitat de pret. 50lei finalizare, am stat in jur de 20 minute 1
drivertruck Reputație: 10 Postat Februarie 1, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 1, 2013 salutare domnilorAvand cv timp de pierdut,zic sa dau o fuga pana la doamna cu pricina,sun,la tel o voce draguta chiar,imi da indicatii si reper,cunoscand zona,imi zic in gand ca totusi,sa ma duc.Ajuns la bloc,mai imi spune doamna inca o data blocul,et,siu urc...MARE GRESEALAPrimirea ca mai toate(sa nu spun...cum)dupa usa femeia,intru in apartament,bezna frate,ea inchide usa si ii spuna sa aprinda un bec ceva,dar ma lovesc de un raspuns ciudat,ca e becul ars!zic ok si merg in dormitor unde era lumina totusi si analizez doamna din cap in piciore,pozele postate sunt reale dar o avantajeaza foarte foarte mult.DOAMNA avand un aspect fizic ciudat rau,inaltime cam la1.60-65,slaba sani mici nr 1,cred sau mai bine spus doar sfarcuri,fizionomia fetei deloc placuta,probleme cu dantura,la corp subtirica,fundul mic,pielea corpului un pic ciocolatie,de etnie,mai ok spusIMI ZIC IN GAND CA DACA TOT AM AJUNS PANA ACOLO SA RAMANdecartez 50 lei pentru un oral si sa trecem la treaba...si se apuca de un oral mecanic,fara balonas,fara atentie din partea ei la zonele invecinate, ajutata foatre mult de mana si da-i falci lu doamna,am tinut-o aproape zece minute,drept pedeapsa pentru timpul pierdut aiurea.FINALIZAREA pe fata.Imi ofera un servetel umed sa-mi sterg p...tras pantalonii pe mine,ce-i drept ca ii aveam pana la genunchi,iesit tot pe intuneric din camera de lucru si valea! ACUM NOTELE:LOCATIE- 6(pentru faptul cu asteptatul dupa usa pe intuneric,camera curata,baia nu stiu pentru ca am venit de acasa dusat)ASPECT FIZIC- 5(AVANTAJ POZE,FACUTE IN LOCATIE)ORAL-5(MECANIC,AJUTATA DE MANA)NORMAL-nu stiu ca nu am incercatHALATUL: 50 LEICONCLUZIE:-ATAT DAI, ATAT FACE, NU AM SA MAI REVIN NICIODATA! 4
dinozauru Reputație: 835 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Iunie 5, 2014
carolanjou Reputație: 597 Postat Martie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 1, 2018 0727512037 asta este cel mai recent numar aceasi doamna aceleasi sercivii de doi lei
mathis27 Reputație: 1227 Postat Septembrie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 13, 2018 0727512037 asta este cel mai recent numar aceasi doamna aceleasi sercivii de doi leiPoti detalia ceva despre ea? 2
carolanjou Reputație: 597 Postat Septembrie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 13, 2018 Poti detalia ceva despre ea?ce sa spun ? daca nu ar fi pusa pe fust fuck , pt o grasuta milfa arata binisor , pentru cei ce le plac genul , dar ca e pusa pe facut bani fara implicare si grabita . pe mine ma deranjeaza ca schimba des numerele de telefon , am fost la ea prin 2013-2014 si am renuntat pt atitudinea ei in rest locatie ok acceptabila in comparatie cu multe alte locatii , de obicei e singura in locatie , acolo cred ca si locuieste de inca mai e in locatie de atatia ani . Cred ca pt o descarcare rapida si inca o bifa in agenda merge 2
maverick0000 Reputație: 1 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 accepta fk? are pizda frumoasa, buna de lins?
olimpianul Reputație: 17 Postat Februarie 13, 2023 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 13, 2023 0720695364 Asta e cel mai recent număr. 50 de ani bună rău pt cui le plac milfele grase 🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum