l3d5i45 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Ianuarie 2, 2018 A fost cineva din Botosani la fata din poza?Multumesc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2018 Postat Ianuarie 3, 2018 A fost cineva din Botosani la fata din poza?Multumesc!Salutare! Cu un pic de atenție găsesti un topic deschis pe aceasta tema: https://nimfomane.com/forum/topic/103034-mirabela/ Stima! ✌
l3d5i45 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Botosani Oras:Botosani Autor Postat Ianuarie 3, 2018 Salutare! Cu un pic de atenție găsesti un topic deschis pe aceasta tema: https://nimfomane.com/forum/topic/103034-mirabela/ Stima! ✌ Multumesc pentru informatie!Am citit si daca o voi incerca, voi anunta aici.O zi buna!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2018 Postat Ianuarie 3, 2018 Multumesc pentru informatie!Am citit si daca o voi incerca, voi anunta aici.O zi buna!Cu plăcere Dacă ai norocul sorții de izbândă suntem curioși sa auzim o recenzie, este greu abordabila dar poate o vei "lovi" cu sarmul tau ðŸ˜âœŒStima!
eugentod Reputație: 6 Postat Februarie 2, 2018 Oras:România Oras:România Postat Februarie 2, 2018 Salut am vd cu Andra am stabilit să ne vedem la hotel la ora 20 e de evitat
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2018 Postat Februarie 3, 2018 Salut am vd cu Andra am stabilit să ne vedem la hotel la ora 20 e de evitatBuna!De ce este "de evitat"? Ai făcut o programare și nu a fost onorată de către Andra/Mirabela? Te rog detaliază un pic motivul. Mulțumesc anticipat.Stima!
eugentod Reputație: 6 Postat Februarie 4, 2018 Oras:România Oras:România Postat Februarie 4, 2018 Tipa e nasoală am întrebat ce vrea să cumpăr ceva si mia zis ca vrea o doză de bere are o voce ciudată am găsit-o pe fb e nasoală dar a zis ca face sex total ne protejat cu înghițire 1
eugentod Reputație: 6 Postat Februarie 4, 2018 Oras:România Oras:România Postat Februarie 4, 2018 Buna!De ce este "de evitat"? Ai făcut o programare și nu a fost onorată de către Andra/Mirabela? Te rog detaliază un pic motivul. Mulțumesc anticipat.Stima!Buna!De ce este "de evitat"? Ai făcut o programare și nu a fost onorată de către Andra/Mirabela? Te rog detaliază un pic motivul. Mulțumesc anticipat.Stima!Buna!De ce este "de evitat"? Ai făcut o programare și nu a fost onorată de către Andra/Mirabela? Te rog detaliază un pic motivul. Mulțumesc anticipat.Stima!
doruloghin Reputație: 2 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 In alte orase nu stii, se deplaseaza? De exemplu, eu chemat-o la Suceava si a zis ,,de ce sa vin? Sa fac pe nenea fericit?"; adica cat era pana la Suceava? O aruncatura de bat; dar na... ,,Lenea-i cucoana mare"- vorba ceea; in fine, poate reusesc sa o mai conving; daca nu, zi-i tu, mai in gluma mai in serios ,,vezi ca ai admiratori care te asteapta si la Suceava"!!! Te salut si astept sa vad ce o sa iti raspunda, daca nu te deranjeaza. O zi buna sa ai !!! 1
doruloghin Reputație: 2 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Zi-mi te rog, si cum o pot gasi pe facebook (nume,pseudonim, porecla,etc.); daca nu raspunde pe mesagerie publi 24, poate reusesc ,,s-o momesc" asa; o zi buna si astept raspunsul tau !!!
doruloghin Reputație: 2 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Se fute si fara prezervativ? Daca da, e foarte ok, majoritatea evita asta; dar e foarte bine, ca placerea e alta fara caciulita, stii si tu... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Se fute si fara prezervativ? Daca da, e foarte ok, majoritatea evita asta; dar e foarte bine, ca placerea e alta fara caciulita, stii si tu...Bună, O fi "plăcerea alta fără caciulita" dar și riscul de boli venerice este ridicat 😔. Pentru mine aceste fete care lucreaza fara protectie sunt clar de evitat ✌Stima! 2
justitiarul99 Reputație: 14 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Februarie 9, 2018 Mergi la ea fără guma și ai sa iei toate bolile venerice cu “sâ€ðŸ¤ðŸ¤ðŸ¤ðŸ¤ðŸ¤
justitiarul99 Reputație: 14 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Februarie 9, 2018 E călătoare dameza a fost prin Brăila Buzău Iași...am sa încerc sa ajung și eu la ea și revin cu o recenzie
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 E călătoare dameza a fost prin Brăila Buzău Iași...am sa încerc sa ajung și eu la ea și revin cu o recenzieCum de nu își lasă un nr de telefon, modalitate de contact doar mesaj pe publi24, se acoperă de o aură de mister peste persoana ei 😂😂 3
eugentod Reputație: 6 Postat Februarie 11, 2018 Oras:România Oras:România Postat Februarie 11, 2018 Cum de nu își lasă un nr de telefon, modalitate de contact doar mesaj pe publi24, se acoperă de o aură de mister peste persoana ei nu aveți ce pierde am fb e îmbrăcată la poza de profil in rochie de mireasă dar pentru 500 lei pentru o noapte întreagă poate merită baftă multă să aveți
justitiarul99 Reputație: 14 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Februarie 12, 2018 Pai lasă tu numărul de telefon,Facebook-ul lasă-ne ceva prin care putem lua legătura cu ea....ps:e măritată??sau făcea doar proba la rochia de mireasa😂😂😂😂
eugentod Reputație: 6 Postat Februarie 12, 2018 Oras:România Oras:România Postat Februarie 12, 2018 Pai lasă tu numărul de telefon,Facebook-ul lasă-ne ceva prin care putem lua legătura cu ea....ps:e măritată??sau făcea doar proba la rochia de mireasa
eugentod Reputație: 6 Postat Februarie 12, 2018 Oras:România Oras:România Postat Februarie 12, 2018 Pai lasă tu numărul de telefon,Facebook-ul lasă-ne ceva prin care putem lua legătura cu ea....ps:e măritată??sau făcea doar proba la rochia de mireasaPai lasă tu numărul de telefon,Facebook-ul lasă-ne ceva prin care putem lua legătura cu ea....ps:e măritată??sau făcea doar proba la rochia de mireasae și mirele cu doamna pe fb nu pot să-i fac așa ceva chiar dacă nu m-am văzut cu ia
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 e și mirele cu doamna pe fb nu pot să-i fac așa ceva chiar dacă nu m-am văzut cu iaBuna 😊Fratioare chiar ne-ai bulversat cu aceste informații, eu te rog, alături de ceilalți colegi "futaci", sa ne ghidezi "discret" 🤔 către aceasta mireasă, suntem deosebit de curioși, cu cine avem de a face și ce "veleități sportive" are tânăra 😊Stima! ✌
eugentod Reputație: 6 Postat Februarie 13, 2018 Oras:România Oras:România Postat Februarie 13, 2018 Buna Fratioare chiar ne-ai bulversat cu aceste informații, eu te rog, alături de ceilalți colegi "futaci", sa ne ghidezi "discret" către aceasta mireasă, suntem deosebit de curioși, cu cine avem de a face și ce "veleități sportive" are tânăra Stima! ✌dacă pot lua legătura in privat cu unul dintre voi vă dau fb miresei și nr de telefon stimă să aveți
stycs Reputație: 66 Postat Februarie 13, 2018 Oras:botosani suceava Oras:botosani suceava Postat Februarie 13, 2018 Poti sa lasi aici un indiciu😆
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 dacă pot lua legătura in privat cu unul dintre voi vă dau fb miresei și nr de telefon stimă să avețiBună! Pentru detalii în privat (pentru ca pe forum inca nu ai PM) iti las adresa mea de e-mail: [email protected] ✌Dacă ai bunăvoință astept un semnal din parte ta pe aceasta adresa.Stima ✌
eugentod Reputație: 6 Postat Februarie 13, 2018 Oras:România Oras:România Postat Februarie 13, 2018 Bună! Pentru detalii în privat (pentru ca pe forum inca nu ai PM) iti las adresa mea de e-mail: [email protected] ✌Dacă ai bunăvoință astept un semnal din parte ta pe aceasta adresa.Stima ✌
eugentod Reputație: 6 Postat Februarie 13, 2018 Oras:România Oras:România Postat Februarie 13, 2018 Bună! Pentru detalii în privat (pentru ca pe forum inca nu ai PM) iti las adresa mea de e-mail: [email protected] ✌Dacă ai bunăvoință astept un semnal din parte ta pe aceasta adresa.Stima ✌să verifici ți-am trimis
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum