Sari la conținut

0726875868 ana

Postări Recomandate

Postat

am sunat-o si eu anul trecut pe domnisoara in speta galanta surazatoare pana cand am intrebat-o " spui ca esti studenta " zice ca da , iar cand o intreb la ce facultate este mi-a aruncat un " dute-n morti ma-ti cu facultatea ma-ti " probleme cu mansarda ? :) :) :) 

• Like 2
  • Oras:giurgiu
  • Oras:giurgiu
Postat

Voiai sincer sa o fuți sau sa o pui la un test din materia de facultate?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

am sunat-o si eu anul trecut pe domnisoara in speta galanta surazatoare pana cand am intrebat-o " spui ca esti studenta " zice ca da , iar cand o intreb la ce facultate este mi-a aruncat un " dute-n morti ma-ti cu facultatea ma-ti " probleme cu mansarda ? :) :) :)

Multe fac asa. Am intanlit si eu genul asta. Astea merita impuscate in pizda. Au un intelect prabusit...au o copilarie plina de cartofi prajiti si balegar de vaca... ma rog unele au crescut in tiganie...carne prajita si seminte 24/24. . . Intr.o buna zi...adun in rond la alba iulia toate pizdele astea infecte si aduc toti boschetarii din Ro sa le futa :))) paaan le ies harfele.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.