Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Apropo de iubire, Ralu, te-ai impacat cu catalin sau cum plm il cheama? esti sigur ca vorbesti cu mine ? =)))) 107
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Are de invatat multe puletele ala terminat despre futere de minte si santaj :))Daca Tu esti marean vanghelie . Care a trimis poze cu activitatea mea in Romania dp Nimfo . Tin Sa Te anunt : 1. Nu Il chema catalin2. Mi -Ai facut un bine. Nu Mai trebuie Sa ma ascund de nimeni acum ;) 106
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 esti sigur ca vorbesti cu mine ? =))))Lasa-l, e obosit ! 27 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 3. Oricum m-a iertat . :) hai. FA un print screen. Dar nu Mai Ai la CE .ca nu Mai activez =))))) 106
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Ba chiar m-Ai ajutat Sa am constiinta impacata. Singura nu aveam curaj Sa ii spun ca muncesc. Dar pentru orice greseala recunoscuta . Inesuka e iertata :)Happy new year :))))) 106
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Apropo de iubire, Ralu, te-ai impacat cu catalin sau cum plm il cheama?Nu Ai avut tehnici prea bune . Oricum. Se vedea intentia ta negativa din start. Cf coaie? Ai vazut o pe iubita ta ? E la bucuresti se fute pe bani. Plm. Aiurea formulare. :))) trebuia Sa o gandesti altfel. Acum tot EU am picat aia nevinovata :)))) 106
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 eu nu am nici o gasca, vad ca tu ai 5 stele o gramada de la conturi fantomaTrebuie să-mi pun in semnătura ? Sunteți atât de idioți încât nu puteți pricepe ? Dacă tu îmi dai o stea ,îți dau înapoi tot o stea , dacă îmi dai 5 ,îți dau 5 . Pe mulți nu ii cunosc , dar așa se face , ai înțeles ? Sau trebuie să-ți desenez ? 30 1
alesandrasimiki Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 In fața cui? In a ta? Mă faci să rad . Mai întâi du-te și te caca,ca sa dezumfli burta aia uriașă, și după mai stăm de vorbă. Auzi alessandro, am o mare curiozitate la tine, tu cand i-ai dat parola de la cont lui miki, macar v-ati cunoscut, de futut nu are rost sa intreb, ala nu e in stare sa isi faca nici laba
alesandrasimiki Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Nu Ai avut tehnici prea bune . Oricum. Se vedea intentia ta negativa din start. Cf coaie? Ai vazut o pe iubita ta ? E la bucuresti se fute pe bani. Plm. Aiurea formulare. :))) trebuia Sa o gandesti altfel. Acum tot EU am picat aia nevinovata :)))) Dar tu cu cine vorbesti acum?habar nu aveam, multumim ca ne-ai lamurit oricum. PS: pisicut nu poate vedea IP-urile, stiu din surse bune, asa ca bafta la clone baieti!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Apropo de iubire, Ralu, te-ai impacat cu catalin sau cum plm il cheama? dar adevarata identitate de CE nu ti-o arati ? :) 106
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Dar tu cu cine vorbesti acum?habar nu aveam, multumim ca ne-ai lamurit oricum. Nu Il chema Catalin. Mai gandeste-Te. IMI spui Maine. 106
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Postat Ianuarie 5, 2018 Boss, ai de gand sa o mai labaresti mult ? Stim cu totii cine esti. 2 5
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Postat Ianuarie 5, 2018 Trebuie să-mi pun in semnătura ? Sunteți atât de idioți încât nu puteți pricepe ?Dacă tu îmi dai o stea ,îți dau înapoi tot o stea , dacă îmi dai 5 ,îți dau 5 .Pe mulți nu ii cunosc , dar așa se face , ai înțeles ? Sau trebuie să-ți desenez ?Nu mai baga in seama toti idiotii din spatele conturilor SP. Asta tot zice de 2,3 luni acelasi lucru,e debil sclavul.Peseu: Te pup frumoaso. 1 5
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Postat Ianuarie 5, 2018 Bine ai venit la Circ, 10 lei intrarea.Ieftin ca braga. 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Auzi alessandro, am o mare curiozitate la tine, tu cand i-ai dat parola de la cont lui miki, macar v-ati cunoscut, de futut nu are rost sa intreb, ala nu e in stare sa isi faca nici labaTe las sa mori de curiozitate . 26 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Daca erai așa de realizată în viața,nu te mai futeai cu necunoscuți pe bani până la vârsta asta .Tot cu chirie stai la "Bucale" ,așa că nu ai realizat nimic.Și vă mai plângeți de ce va jignesc unii . Ce rea e asta mica :laugh2 PS. Arata-ne ce ai realizat tu pana acum :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Te las sa mori de curiozitate . :))))) curiosii oricum mor repede. 106
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Nu mai baga in seama toti idiotii din spatele conturilor SP. Asta tot zice de 2,3 luni acelasi lucru,e debil sclavul.Peseu: Te pup frumoaso.:* :x 27 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Ce rea e asta mica :laugh2 PS. Arata-ne ce ai realizat tu pana acum :laugh2 Dar tu cine ești să mă întrebi pe mine ce am realizat? Tu ce ai realizat ? 27 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 :))))) curiosii oricum mor repede.Sa moara liniștit 😂😂 27 1
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Postat Ianuarie 5, 2018 Ca sa se stie alui cui sunt clonele SP care dau rating NEGATIV la Inesuka, Delia si restul. De puncte negative nu mai zic, Inesuka a primit o serie de minusuri de la pizdele astea. 1 6
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Postat Ianuarie 5, 2018 Intrebarea este : Ce facem acum ? 1 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Ca sa se stie alui cui sunt clonele SP care dau rating NEGATIV la Inesuka, Delia si restul. De puncte negative nu mai zic, Inesuka a primit o serie de minusuri de la pizdele astea. Screenshot_1.jpg Screenshot_2.jpgSi de la christiano primeam.mereu :))) dar mi-a fost lene Sa anunt. 105
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Intrebarea este : Ce facem acum ? mor de rasss 😂oo din partea mea sa le faceti ce vreti. Mie imi e egal si de minusuri cat si de stelutele lor . Eu am alte interese. Moderari. Promovari. Plm.. Astea sunt nimic ce fac ele pe aici. Pe mine ma amuza maxim. 102
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Postat Ianuarie 5, 2018 mor de rasss oo iti zic pe PM ce putem face. 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum