Administrator Soluție pisicuts Reputație: 114224 Postat Iulie 25, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Soluție Partajează Postat Iulie 25, 2013 11 Link spre comentariu
radualex1313 Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2013 filmele sunt aici :nu e bun linkul .Va rog care aveti linkul sau filmul cu lori poate il puneti.Macar sa o vedem si noi daca nu putem ajunge curand la ea. Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Iulie 25, 2013 Buna seara. Voi fi scurt deoarece scriu depe tel. Locatia o cunoasteti, iar la telefon fata a fost amabila si clara in explicatii. Fata este draguta, cu un corp sexy atletic. Se remarca prin bun simt deosebit, rar intalnit. Locatia este modesta, dar ok curata. Baia mica dar dotata cu cu trebuie. M-am dusat si am inceput cu saruturi peste tot amandoi, oral umed, placut, delicat, cu atentie la adiacente, de foarte buna calitate. Am oprit-o de nenumarate ori ca explodam. Fk la greu. Am intors serviciul pina la orgasmul fetei. Pasa dulce si curata. Apoj misionar si ecplozie in balon. Igienizare, chat si suc.NoteAspect9.5Gfe 10Igiena 10Oral 10Atitudine 10Recomand cu caldura 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114224 Postat Iulie 28, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 28, 2013 xxx Link spre comentariu
doggy Reputație: 1 Postat Iulie 29, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2013 arzate-ar focu Link spre comentariu
tommmy Reputație: 82 Postat Iulie 29, 2013 Oras:Oriunde - Oricand Oras:Oriunde - Oricand Partajează Postat Iulie 29, 2013 Buna seara ! Sa va povestesc cum a decurs vizita mea la Domnisoara Amelia Acum aproximativ 10 zile sunt in jurul orei 21, imi raspunde domnisoara , ma prezint ca asa e frumos si o intreb daca e disponibila.Ma roaga sa o sun dupaora 23.probababil nu era in locatie ca auzeam zgmot de masini pe fundal. Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat Iulie 29, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat Iulie 29, 2013 cea mai tare vizita care am citit-o pana acum.................interesant ti-as da +1 dar am terminat punctele pe ziua de azi PS sper ca va fi si o continuare Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114224 Postat Iulie 29, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 29, 2013 xxxx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum