Vizitator hap-sanu Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Am fost si eu astazi la eaUn lucru e cert: Nu-mi pare rau deloc de bani, dar sigur se putea mai bine Modalitate de contact: WhatsappProgramare in jurul orei 1:00 AMMI-a dat un mesaj daca mai pot intarzia 15 min fata de cat am vorbit, eu cum de obicei vin cu 15 min mai devreme, am stat cam mult pe langa hotel, dar a meritat.Locatie 10/10 binecunoscutul RIN Am intrat in camera, m-a servit cu un pahar cu apa, am cerut la dus iar cand m-am intors am gasit-o intinsa pe pat in toata splendoarea.Aspect 10/10Poze reale, super buna la corp pt amatorii de pitzipoance tunate ca mineCu FK-ul a fost retinuta, mai mult pupici, si asa cum spune toata lumea pe aici, e putin absenta (GFE 5-6 maxim). Eu fiind mai timid de felul meu, nu prea stiam ce sa vorbim. In schimb zambeste tot timpul si incearca sa se faca placuta macar ochiului.Oral as da un 9/10, cu mentiunea ca buzele si jocul cu limba fac toti banii, maj ales asezonate cu CIM. Nu e cel mai bun insa.Normal doar o pozitie am stat, lady on top s-a miscat ea deasupra de aproape era sa ma faca sa termin a 2a finalizare, noroc ca am redresat-o si am finalizat oral, cum imi place. Ce sa zic, parerea mea e ca mai are putin de invatat pana cand o sa fie mai lipicioasa cu clientul. Per total un 9/10, din pacate pleaca in curand, e o varianta buna pt ce avem pe piata, dar intradevar inca nu face 100 euro/ora. Dar m-am simtit bine, si poate pe viitor ma gandesc la un trio cu ea si Sabrina pe la mare :) Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Da voi fi la mare toata vara incepand cu 7 iunie . Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Multumesc .Te mai asteptIn general nu sunt o persoana foarte vorbareata pana cunosc omul mai bine. Asa e felul meu . Link spre comentariu
dldandan Reputație: 515 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 as avea cateva intrebari te rog:finalizare faciala e permisa?fundul este natural sau e tunat si el?poti pastra tocurile (preferabil cat mai inalte, si pantofi daca se poate, nu cizme) in picioare pe tot parcursul actului?multumesc!PS: Oferi cumva servicii in 3 su sabrina? Adica voi doua si un client? Daca da in ce conditii, unde? Link spre comentariu
barroso Reputație: 1372 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 Eu am fost de doua ori la ea si mi-a placut.Daca o mai prind in Bucuresti am sa o mai vizitez cu placere!Chiar daca e tunata, e ceva deosebit pe piata! Link spre comentariu
anefsex Reputație: 778 Postat Mai 8, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 8, 2018 Da voi fi la mare toata vara incepand cu 7 iunie .si revii in toamna in Bucuresti? Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Nu fac finalizare facialăFundul e natural.Iar cu sabrina intru si impreuna cu clientii , facem si sowhuri impreuna , la vara Link spre comentariu
bird84 Reputație: 138 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 Eu la Sabrina am ajuns și îmi doresc sa te cunosc și pe tine dar se pare ca încă nu ne-am potrivit. Ea presta in hotel tu sa înțeleg ca ai locația in spate la blocurile Rin??? Poți sa ne spui de Giulia unde se desfășoară și daca mai ajunge in București pana va întâlniți la mare??? Crezi ca exista varianta unei întâlniri cu voi doua aici in București-daca exista aceasta posibilitate te rog doar sa îmi confirmi și te contactez imediat sa punem la punct detaliile. Multumesc! Kisss Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 as avea cateva intrebari te rog:finalizare faciala e permisa?fundul este natural sau e tunat si el?poti pastra tocurile (preferabil cat mai inalte, si pantofi daca se poate, nu cizme) in picioare pe tot parcursul actului?multumesc!PS: Oferi cumva servicii in 3 su sabrina? Adica voi doua si un client? Daca da in ce conditii, unde? Parca am pus eu intrebarile. 2 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 200 finalizarea ? Link spre comentariu
dldandan Reputație: 515 Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 Parca am pus eu intrebarile.:)) ai ajuns la ea, sau la sabrina pana acum? pe mine m-au prins mereu in contratimp, si as fi apreciat o parere avizata ;) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 Ultimele 3 zile in București ❤Pe urmă? :) Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 La mare din 7 iunie 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 bruneto.. de azi te las in pace sa moara franta Link spre comentariu
napoleon69 Reputație: 3 Postat Mai 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 11, 2018 Pana cand mai stai in Bucuresti? Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Doar maine mai sunt in București 1 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Am auzit ca vrei sa ma cunosti.Vezi ca Xoxo si-a facut deja programare.Te-a recomandat Ines. 3 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 de abia astept sa facem dragoste, bruneto Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 am auzit ca ai slabit 20 de kile, bravo, o sa poti fugi mai usor cand o sa te alerge Xoxo cu pula lui de 24. 2 Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Nu pot fugi de silicoane 😂😂😂😂 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 atunci te fut direct Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Nu m-aș fi gandit Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 evident, daca o faci rar Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 am auzit ca ai slabit 20 de kile, bravo, o sa poti fugi mai usor cand o sa te alerge Xoxo cu pula lui de 24 mm.Geez, gadilat. Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 vezi ca e panica daca te inhaitezi cu ines.. teroare electronica te asteapta 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum