Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Postat Aprilie 3, 2018 Iti multumesc Patricia! 1 11
patriciabella Reputație: 16677 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Aprilie 3, 2018 Patri, la ce cur ai, cui ii mai pasa de silicoane? Oricum ai niste sani de fecioara! :-)Îți mulțumesc ptr complimente, ești foarte dragut :*Iti multumesc Patricia! Cu drag :*
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Postat Aprilie 3, 2018 Am vizitat-o astazi pe Patricia, pentru ultima oara.Avand in vedere iminenta ei plecare, o recenzie nu-si mai are rostul. Ii multumesc insa pentru clipele minunate petrecute impreuna si ii doresc numai de bine. :bye 2
patriciabella Reputație: 16677 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Aprilie 3, 2018 Am vizitat-o astazi pe Patricia, pentru ultima oara.Avand in vedere iminenta ei plecare, o recenzie nu-si mai are rostul. Ii multumesc insa pentru clipele minunate petrecute impreuna si ii doresc numai de bine. :byeȘi eu îți mulțumesc pentru aprecierile tale, susținerea, clipele frumoase petrecute, tot ceea ce m-ai învățat. Nu o sa uit niciodată nimic din tot ce sa întâmplat :girly. Ținem legătura dragule. Te puuuuup :* :* :*
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 3, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor! Joi este ultima mea zi in București! :callyou in ce oras te muti cu fututu? sa radem ca intre prieteni 1 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Aprilie 4, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor! Joi este ultima mea zi in București! :callyou
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 4, 2018 Postat Aprilie 4, 2018 O s-o visezi zi si noapte, o s-o strigi in somn, o sa ai cosmaruri din cauza ei, o sa te uiti in oglinda si-o sa te certi singur, o sa te spovedesti, o sa ceri iertare celui de sus, o sa delirezi, vei vorbi singur pe strada si vei repeta la nesfarsit : Patricia, Patricia. Intr-un final, nu vei mai rezista. Te duci la manastire si te calugaresti. Sa fie primit. Amin ! 2
patriciabella Reputație: 16677 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Aprilie 5, 2018 O s-o visezi zi si noapte, o s-o strigi in somn, o sa ai cosmaruri din cauza ei, o sa te uiti in oglinda si-o sa te certi singur, o sa te spovedesti, o sa ceri iertare celui de sus, o sa delirezi, vei vorbi singur pe strada si vei repeta la nesfarsit : Patricia, Patricia. Intr-un final, nu vei mai rezista. Te duci la manastire si te calugaresti. Sa fie primit. Amin !😂😂😂😂😂😂ðŸ‘ðŸ»
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 Abia astept sa te revad 1 11
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 O s-o visezi zi si noapte, o s-o strigi in somn, o sa ai cosmaruri din cauza ei, o sa te uiti in oglinda si-o sa te certi singur, o sa te spovedesti, o sa ceri iertare celui de sus, o sa delirezi, vei vorbi singur pe strada si vei repeta la nesfarsit : Patricia, Patricia. Intr-un final, nu vei mai rezista. Te duci la manastire si te calugaresti. Sa fie primit. Amin !Si după ce va trece prin toate aceste chinuri, în semn de omagiu suprem pentru Patricia, se va castra și își va înghiți madularul, în speranța că se va sufoca și va sfârși ca un martir. Nu va reuși însă, asa cum nu i-a reușit nimic în viața... 3
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 Si după ce va trece prin toate aceste chinuri, în semn de omagiu suprem pentru Patricia, se va castra și își va înghiți madularul, în speranța că se va sufoca și va sfârși ca un martir. Nu va reuși însă, asa cum nu i-a reușit nimic în viața...Unul dintre nemernicii din cauza căruia pleaca Patriciana cea draga. Toti ăștia ar merita asa ceva! 1 11
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 Unul dintre nemernicii din cauza căruia pleaca Patriciana cea draga. Toti ăștia ar merita asa ceva! Tipul ăsta e un nimeni. Imposibil ca Patricia sa fie influențată în decizii de un asemenea specimen. A fost exclusiv alegerea ei și nu putem decât sa o intelegem. 2
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 Abia astept sa te revadIti recomand sa te grabesti dacă vrei sa o vizitezi. Nu-Ți pot spune însă de ce.:D 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 Iti recomand sa te grabesti dacă vrei sa o vizitezi. Nu-Ți pot spune însă de ce. :DCunosc. Imtalnirea e stabilita. 1 11
patriciabella Reputație: 16677 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Aprilie 5, 2018 Si după ce va trece prin toate aceste chinuri, în semn de omagiu suprem pentru Patricia, se va castra și își va înghiți madularul, în speranța că se va sufoca și va sfârși ca un martir. Nu va reuși însă, asa cum nu i-a reușit nimic în viața...Moooooor =)) :*
patriciabella Reputație: 16677 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Aprilie 5, 2018 Disponibilă pebtru programări dragilor. Astăzi este ultima mea zi in București :callyou :feet
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 Mandra Patricia, printesa draga, Niciun descânt nu ne desleaga Tandretea ta cu ochi frumosi, Noi fiind usor gadaliciosi, Tandretea ta cu sani ca mura, Am sarutat-o, chiar cu toata gura. Eu te doresc la mine-n piept, Nu ca te-as merita de drept. 1 11
patriciabella Reputație: 16677 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Aprilie 5, 2018 Mandra Patricia, printesa draga, Niciun descânt nu ne desleaga Tandretea ta cu ochi frumosi, Noi fiind usor gadaliciosi, Tandretea ta cu sani ca mura, Am sarutat-o, chiar cu toata gura. Eu te doresc la mine-n piept, Nu ca te-as merita de drept. Poetul meu dragut :girly :*
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 Iti multumesc pentru tot draga si frumoasa mea Patriciana. Te astept cu drag. Paste fericit alaturi de cei dragi! :kiss2 :flowers2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 5, 2018 Abia astept sa te revadBagă o ședință :snapCât mai ai timp.Și se poate.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2018 Bagă o ședință :snapCât mai ai timp.Și se poate.de dimineata cred ca a bagat ... cate sa mai bage? ... ca doar nu se baga zilier la ea ... :laugh2 3 3
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 Bagă o ședință :snapCât mai ai timp.Și se poate.S-a intamplat deja :)
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 5, 2018 Disponibilă pebtru programări dragilor. Astăzi este ultima mea zi in București :callyou :feet Labus sigur va veni dupa tine sa te platesca, ca de futut iti da limbi 1
Postări Recomandate