patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 3, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 HAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHA ASTA A FOST MAXIMA CU DUMNEZEU VEDE TOT, O SA AIBA GRIJA INVATA FA SA SUGI PULA SI TACI DRAQ DE SLUTA =))Sluta? Ma faci sa rad 😂. Tu chiar crezi ca îmi pasa de tine? Nici flegma mea nu merita sa fie pe obrazul tău! Acesta este ultimul meu răspuns pentru un maniac ca tine! 🖕ðŸ»ðŸ¤ Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 sa-l iei pe maniac in gura =)) 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 HAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHA ASTA A FOST MAXIMA CU DUMNEZEU VEDE TOT, O SA AIBA GRIJA INVATA FA SA SUGI PULA SI TACI DRAQ DE SLUTA =))Esti bolnav greu! Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Îngeraș drag, hai sa-l ignoram pe dobitoc! :kiss2 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Patricia, esti îngerașul suprem :kiss2 Link spre comentariu
lottt Reputație: 352 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2018 Unu dus cu pluta își bate joc, altul e îndrăgostit, dacă să-i adunăm pe toți într-o cameră ar ieși o comedie absurdă :))) 1 Link spre comentariu
k3nny Reputație: 230 Postat Martie 4, 2018 Oras:BUC & CTA Oras:BUC & CTA Partajează Postat Martie 4, 2018 Patricia, esti îngerașul suprem :kiss2 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 hahhahaah Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 hahhahaahAi clientela aleasă vărule =)) =)) Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 4, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 4, 2018 Ce melodie haioasa =)) Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 mi-a dat doctor parnaie reputatie minus si mi-am adus aminte de domnisoara lux =)) tot lux a ramas a ? muie tot nu stie sa faca ? vrea bani multi ?Ti-a dat doctorul reputatie minus si te-a trezit din hibernare?Culca-te la loc, nu vezi ce e afara? 2 1 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 4, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 4, 2018 Disponibilă dragilor :callyou 1 Link spre comentariu
cityoflove Reputație: 14 Postat Martie 4, 2018 Oras:Private Club Oras:Private Club Partajează Postat Martie 4, 2018 Tii post? Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2018 ... nu tine, ca pune gura pe "carnita". :laugh2Sorry de offtopic ... dar nu m-am putut abtine... :hihat 4 1 Link spre comentariu
fazancioglu Reputație: 65 Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 Topic mai libidinos și cu atâția lingăi pe cm pătrat nu am văzut în viața mea, tare mi-e teama că doctorul pârnaie chiar există in realitate și nu este doar o creatură concepută special pentru lins talpa de la pantof 2 1 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 5, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 5, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 5, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 5, 2018 ... nu tine, ca pune gura pe "carnita". :laugh2Sorry de offtopic ... dar nu m-am putut abtine... :hihat:girly 1 Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 Topic mai libidinos și cu atâția lingăi pe cm pătrat nu am văzut în viața mea, tare mi-e teama că doctorul pârnaie chiar există in realitate și nu este doar o creatură concepută special pentru lins talpa de la pantof Ti-ai facut cont de cateva ore si ai avut deja timp sa citesti toate topicele de pe forum, de ai ajuns la concluzia asta? Ai timp liber nu gluma...Mai bine ti l-ai ocupa cu ceva mai util. 3 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 6, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 6, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou 3 Link spre comentariu
famous2013 Reputație: 54 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2018 Care este mărimea maxima pentru anal? Nu ca as fii vreun zeu... 18 cm este ok...grosime normală Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Martie 7, 2018 Care este mărimea maxima pentru anal? Nu ca as fii vreun zeu... 18 cm este ok...grosime normalăNu ai nici o sansa!!😂😂😂😂 3 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 7, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Care este mărimea maxima pentru anal? Nu ca as fii vreun zeu... 18 cm este ok...grosime normală 18 cm? Hai ca mi-a venit inima la loc. In sfarsit am gasit pe unul care are p**a mai mica ca a mea... 2 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 18 cm? Hai ca mi-a venit inima la loc. In sfarsit am gasit pe unul cu p**a mai mica ca a mea...A mea e mai mica :) 1 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 7, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 18 cm? Hai ca mi-a venit inima la loc. In sfarsit am gasit pe unul care are p**a mai mica ca a mea...A mea e mai mica :)=)) moor, ce nebunatici sunteți =)) Link spre comentariu
Postări Recomandate