parintele pipilica Reputație: 42 Postat Martie 28, 2018 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Martie 28, 2018 :pope Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 Prințesele lui sunt tanya, sasha și eu =))Nu trebuia sa dezvălui aceasta taina :) 1 5 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 28, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 28, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 28, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 28, 2018 Prințesele lui sunt tanya, sasha și eu =)) am observat ca o pupa-n fund si pe tanyachestia este ca voi trei bagaboantelor va purtati urat cu el: il inselati cu toate bancurile de clienti care cateva sutare-n buzunarN-aveti si voi un pic de respect fata de mosneagul asta care va adora? :laugh2 1 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 accepti persoane cu bile pa pula si 2 zaruri + in stare da ebrietate ? 1 8 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 29, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 29, 2018 Buna dimineața dragilor :girlyAstăzi țin sa va anunt ca începând de pe 7 Aprilie nu o sa ma mai găsiți la birou și este posibil sa nu îmi mai reluez activitatea in București. Nu știu sigur, dar o sa va anunt. ;)Sunt disponibilă pana târziu :callyou Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 29, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Martie 29, 2018 Buna dimineața dragilor :girlyAstăzi țin sa va anunt ca începând de pe 7 Aprilie nu o sa ma mai găsiți la birou și este posibil sa nu îmi mai reluez activitatea in București. Nu știu sigur, dar o sa va anunt. ;)Sunt disponibilă pana târziu :callyou97AABF70-640A-4A87-B9C1-93906E389704.jpegDaca nu o să-ti “reluezi†activitatea in București,doctoru’ căcat pangasius si crissyman o să facă infarct dă miocard!!😩😩 1 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Buna dimineața dragilor :girlyAstăzi țin sa va anunt ca începând de pe 7 Aprilie nu o sa ma mai găsiți la birou și este posibil sa nu îmi mai reluez activitatea in București. Nu știu sigur, dar o sa va anunt. ;)Sunt disponibilă pana târziu :callyou97AABF70-640A-4A87-B9C1-93906E389704.jpegDe ce ma întristezi? 1 5 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 29, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 29, 2018 Daca nu o să-ti “reluezi” activitatea in București,doctoru’ căcat pangasius si crissyman o să facă infarct dă miocard!!Măcar ei 2 țin la mine :girly :D 1 Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Daca nu o să-ti “reluezi” activitatea in București,doctoru’ căcat pangasius si crissyman o să facă infarct dă miocard!!Stai liniștit tipule.Dacă simt că mă ia cu înțepături la inima din cauza plecării ei, mă sui în avion și o vizitez, oriunde s-ar duce.Nu te îngrijora din cauza mea. 3 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 29, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Martie 29, 2018 Măcar ei 2 țin la mine :girly :DȘi noi,nu??😩😩 1 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 29, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Martie 29, 2018 Stai liniștit tipule.Dacă simt că mă ia cu înțepături la inima din cauza plecării ei, mă sui în avion și o vizitez, oriunde s-ar duce.Nu te îngrijora din cauza mea.Bravo baiatu’ meu,dragostea nu are limite,indiferent de timp sau distanțe😃👠2 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Dacă simt că mă ia cu înțepături la inima din cauza plecării ei, mă sui în avion și o vizitez, oriunde s-ar duce.Si eu 1 5 Link spre comentariu
fazancioglu Reputație: 65 Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Stai liniștit tipule.Dacă simt că mă ia cu înțepături la inima din cauza plecării ei, mă sui în avion și o vizitez, oriunde s-ar duce.Nu te îngrijora din cauza mea.Dacă te ia cu înțepături la inimă, eu zic să te duci la un doctor :no2 Psihiatru :D 1 Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Bravo baiatu’ meu,dragostea nu are limite,indiferent de timp sau distanțeTotal de acord cu tine (te-am recompensat cu + pentru afirmație, care probabil rezulta din experiența ta de viață). Dragostea (și nevoia as mai adăuga eu) trebuie satisfăcute indiferent de distanțe, timp și bani.Doar suntem o societate de consum, ce naiba. Banii trebuie sa circule. 2 Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Dacă te ia cu înțepături la inimă, eu zic să te duci la un doctor :no2Psihiatru :DVorbesti din experienta? Așa te-a mintit pe tine doctorul de te-a trecut pe antidepresive și timostabilizatoare ale receptorilor alpha?Te dezamăgesc dar nu-ți vor trece înțepăturile cu ele... 2 Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 DP 2 Link spre comentariu
fazancioglu Reputație: 65 Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Vorbesti din expetienta? Așa te-a mintit pe tine doctorul de te-a trecut pe antidepresive și timostabilizatoare ale receptorilor alpha?Te dezamăgesc dar nu-ți vor trece înțepăturile cu ele...Nu 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 29, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 29, 2018 Buna dimineața dragilor :girlyAstăzi țin sa va anunt ca începând de pe 7 Aprilie nu o sa ma mai găsiți la birou și este posibil sa nu îmi mai reluez activitatea in București. Nu știu sigur, dar o sa va anunt. ;)Sunt disponibilă pana târziu :callyou97AABF70-640A-4A87-B9C1-93906E389704.jpeg Da, e clar, te-ai saturat de lacheii din Buc si iti doresti sa mergi in alt oras.Unde anume? Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Da, e clar, te-ai saturat de lacheii din Buc si iti doresti sa mergi in alt oras.Unde anume?Tu n-ai avut acces la ea cât a fost în Bucuresti ...Ce te face sa crezi ca vei avea mai mult succes atunci când va pleca în alt oraș??? 2 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 29, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 29, 2018 Tu n-ai avut acces la ea cât a fost în Bucuresti ...Ce te face sa crezi ca vei avea mai mult succes atunci când va pleca în alt oraș??? ea s-a aratat dornica sa o vizitez, dar am zis pas... prestatia ei este mediocra Link spre comentariu
new bret Reputație: 259 Postat Martie 29, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 29, 2018 Bret taci te-am intrebat ! 1 Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 ea s-a aratat dornica sa o vizitez, dar am zis pas... prestatia ei este mediocraAm înțeles. Standardul tău e atât de ridicat, ca nu poate fi atins de nimeni.Rămâi atunci la stadiul de făcut laba. Mă întreb cum reacționezi când se întâmplă să nu-ți iasă. Îți dai cu minus si te injuri de unul singur? 2 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 29, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 29, 2018 Am înțeles. Standardul tău e atât de ridicat, ca nu poate fi atins de nimeni.Rămâi atunci la stadiul de făcut laba. Mă întreb cum reacționezi când se întâmplă să nu-ți iasă. Îți dai cu minus si te injuri de unul singur? ai inteles o pula. du-te ba tu la ea sa arunci 400 de lei pe o tarfa care nu stie sau nu vrea sa se futa 1 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 29, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 29, 2018 ai inteles o pula. du-te ba tu la ea sa arunci 400 de lei pe o tarfa care nu stie sau nu vrea sa se futaTârfă ești tu nebunule! 😡🤬 Link spre comentariu
Postări Recomandate