Sari la conținut

Sexy Patricia ��💋💄👠0770743093👗🎀�💯

Postări Recomandate

• Oras:.
  • Oras:.

poate iti dai seama ca postarile tale ii FAc tot atat "bine" Patriciei, cat cele ale lui interlop sau bret.. 

alte cuvinte, acelasi efect ! 

am inteles toti ca te simti bine cu ea, dar ai telefon.. poti discuta cu ea ce vrei, aici, asa, nu ajuta cu nimic nici pe Patricia si nici pe ceilalti ca sa nu mai vb despre tine

:hihat

esti copil ?! 

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0

:hihat poate iti dai seama ca postarile tale ii FAc tot atat "bine" Patriciei, cat cele ale lui interlop sau bret.. 

am inteles toti ca te simti bine cu ea, dar ai telefon.. poti discuta cu ea ce vrei, aici, asa, nu ajuta cu nimic nici pe Patricia si nici pe ceilalti ca sa nu mai vb despre tine

esti copil ?! 

Ea mi-a zis ca sunt "copil". 

A mai zis ca sunt "nebun", etc 

Si nici n-am apucat s-o punctez cu 10+ 

De ce sa-mi pese de voi toti, 

Cand lumea-ntreaga e-n chiloti? 

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie

poate iti dai seama ca postarile tale ii FAc tot atat "bine" Patriciei, cat cele ale lui interlop sau bret.. 

esti copil ?!

ASA, SI.. ? 

asta a inteles toata lumea

(nu esti cu nimic mai altfel decat bret.. )

Manu-ule, tu îi faci ”morală” doctorului...dar cam aceleași lucruri pe care i le reproșezi doctorului în prima postare citată ți se puteau reproșa ție, până de curând, când postai numai dulcegării pe topicul domnișoarei Deea din Galați...pe care  le-ai fi putut transmite, mult mai bine, în privat.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus

daca te referi la Paricia si tine, LUATI-VA ! 

cazi in penibil..

Penibil sunt ca niciodata, 

Pentru c-am iubit asa o fata 

• Like 1
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

esti copil ?! 

ce te intreb eu, ce-mi raspunzi tu ! 

:blushing2

\

spor ! 

ASA, SI.. ? 

asta a inteles toata lumea

(nu esti cu nimic mai altfel decat bret.. )

daca te referi la Paricia si tine, LUATI-VA ! 

cazi in penibil..

Lasa-l,e un sclav si un cretin irecuperabil :slap2 :slap2 ....i-a stricat topicul fetei cu dulcegariile lui infecte,idiotul nu isi da seama ca ii face mai mult rau decat bine Patriciei :slap2 :slap2

Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus

Lasa-l,e un sclav si un cretin irecuperabil :slap2 :slap2 ....i-a stricat topicul fetei cu dulcegariile lui infecte,idiotul nu isi da seama ca ii face mai mult rau decat bine Patriciei :slap2 :slap2

Simtiti-va bine dragi manulatori! 

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!
  • Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!

Dragii mei, eu v-am rugat de la început sa lăsam topicul doar pentru recenzii. Dar nu m-a ascultat nimeni. Acum puteți sa ii faceti off cât mai puteți, pentru ca eu începând de vineri, nu o sa îmi mai reluez activitatea in BUC. Deci, distrați-vă pe topicul meu =))

Link spre comentariu

Dragii mei, eu v-am rugat de la început sa lăsam topicul doar pentru recenzii. Dar nu m-a ascultat nimeni. Acum puteți sa ii faceti off cât mai puteți, pentru ca eu începând de vineri, nu o sa îmi mai reluez activitatea in BUC. Deci, distrați-vă pe topicul meu =))

La ce refera cuvantul "reluez"??

PS:L-am mai intalnit in postarile tale.....

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus

La ce refera cuvantul "reluez"??

PS:L-am mai intalnit in postarile tale.....

Nu rulez, doar refulez, 

Alaturi de un dog danez, 

Si impreuna cu Parnassus, 

Batand din aripioare-n sus,

Ma cam retrg, am presupus 

• Minus 11
Link spre comentariu

Vizitator

căca-ne-am ăn reluare pă tine, că proastă te-a făcut natura... cu tot cu susținătorii tei dă vârsta a 3iea. :giggle:

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...