brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 31, 2018 Eu nu sunt curva nimănui ce zici tu ca esti?! p.s: am zis-o cu intentii bune Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Te pup dragule :*ti-am trimis email :kiss3 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Martie 31, 2018 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 31, 2018 ti-a raspuns ? 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 ti-a raspuns ? nu-i graba Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Martie 31, 2018 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 31, 2018 poate iti dai seama ca postarile tale ii FAc tot atat "bine" Patriciei, cat cele ale lui interlop sau bret.. alte cuvinte, acelasi efect ! am inteles toti ca te simti bine cu ea, dar ai telefon.. poti discuta cu ea ce vrei, aici, asa, nu ajuta cu nimic nici pe Patricia si nici pe ceilalti ca sa nu mai vb despre tine :hihat esti copil ?! 2 2 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 :hihat poate iti dai seama ca postarile tale ii FAc tot atat "bine" Patriciei, cat cele ale lui interlop sau bret.. alte cuvinte, acelasi efect ! am inteles toti ca te simti bine cu ea, dar ai telefon.. poti discuta cu ea ce vrei, aici, asa, nu ajuta cu nimic nici pe Patricia si nici pe ceilalti ca sa nu mai vb despre tine esti copil ?! Ea mi-a zis ca sunt "copil". A mai zis ca sunt "nebun", etc Si nici n-am apucat s-o punctez cu 10+ De ce sa-mi pese de voi toti, Cand lumea-ntreaga e-n chiloti? :hihat 1 5 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Martie 31, 2018 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 31, 2018 Ea mi-a zis ca sunt "copil". A mai zis ca sunt "nebun", etc De ce sa-mi pese de voi toti, Cand lumea-ntreaga e-n chiloti? ce te intreb eu, ce-mi raspunzi tu ! :blushing2\ spor ! 2 2 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 ce te intreb eu, ce-mi raspunzi tu ! :blushing2\ spor ! Treaba e ca ne simtim bine Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Martie 31, 2018 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 31, 2018 ASA, SI.. ? asta a inteles toata lumea (nu esti cu nimic mai altfel decat bret.. ) 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 ASA, SI.. ? asta a inteles toata lumea (nu esti cu nimic mai altfel decat bret.. )Suntem nevinovati Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 ASA, SI.. ? asta a inteles toata lumea (nu esti cu nimic mai altfel decat bret.. ). Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Martie 31, 2018 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 31, 2018 Suntem nevinovati daca te referi la Paricia si tine, LUATI-VA ! cazi in penibil.. 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 31, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 31, 2018 poate iti dai seama ca postarile tale ii FAc tot atat "bine" Patriciei, cat cele ale lui interlop sau bret.. alte cuvinte, acelasi efect ! am inteles toti ca te simti bine cu ea, dar ai telefon.. poti discuta cu ea ce vrei, aici, asa, nu ajuta cu nimic nici pe Patricia si nici pe ceilalti ca sa nu mai vb despre tine :hihat esti copil ?!ASA, SI.. ? asta a inteles toata lumea (nu esti cu nimic mai altfel decat bret.. )Manu-ule, tu îi faci ”morală” doctorului...dar cam aceleași lucruri pe care i le reproșezi doctorului în prima postare citată ți se puteau reproșa ție, până de curând, când postai numai dulcegării pe topicul domnișoarei Deea din Galați...pe care le-ai fi putut transmite, mult mai bine, în privat. 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 daca te referi la Paricia si tine, LUATI-VA ! cazi in penibil..Penibil sunt ca niciodata, Pentru c-am iubit asa o fata 1 11 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 31, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Martie 31, 2018 poate iti dai seama ca postarile tale ii FAc tot atat "bine" Patriciei, cat cele ale lui interlop sau bret.. alte cuvinte, acelasi efect ! am inteles toti ca te simti bine cu ea, dar ai telefon.. poti discuta cu ea ce vrei, aici, asa, nu ajuta cu nimic nici pe Patricia si nici pe ceilalti ca sa nu mai vb despre tine :hihat esti copil ?! ce te intreb eu, ce-mi raspunzi tu ! :blushing2\ spor ! ASA, SI.. ? asta a inteles toata lumea (nu esti cu nimic mai altfel decat bret.. ) daca te referi la Paricia si tine, LUATI-VA ! cazi in penibil..Lasa-l,e un sclav si un cretin irecuperabil :slap2 :slap2 ....i-a stricat topicul fetei cu dulcegariile lui infecte,idiotul nu isi da seama ca ii face mai mult rau decat bine Patriciei :slap2 :slap2 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Lasa-l,e un sclav si un cretin irecuperabil :slap2 :slap2 ....i-a stricat topicul fetei cu dulcegariile lui infecte,idiotul nu isi da seama ca ii face mai mult rau decat bine Patriciei :slap2 :slap2Simtiti-va bine dragi manulatori! Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Cainii latra caravana trece. 2 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 31, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 ce zici tu ca esti?! p.s: am zis-o cu intentii buneȘtiu :D :* Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 31, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 Dragii mei, eu v-am rugat de la început sa lăsam topicul doar pentru recenzii. Dar nu m-a ascultat nimeni. Acum puteți sa ii faceti off cât mai puteți, pentru ca eu începând de vineri, nu o sa îmi mai reluez activitatea in BUC. Deci, distrați-vă pe topicul meu =)) Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 31, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Martie 31, 2018 Dragii mei, eu v-am rugat de la început sa lăsam topicul doar pentru recenzii. Dar nu m-a ascultat nimeni. Acum puteți sa ii faceti off cât mai puteți, pentru ca eu începând de vineri, nu o sa îmi mai reluez activitatea in BUC. Deci, distrați-vă pe topicul meu =))La ce refera cuvantul "reluez"??PS:L-am mai intalnit in postarile tale..... 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 La ce refera cuvantul "reluez"??PS:L-am mai intalnit in postarile tale.....Nu rulez, doar refulez, Alaturi de un dog danez, Si impreuna cu Parnassus, Batand din aripioare-n sus,Ma cam retrg, am presupus 11 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 31, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 La ce refera cuvantul "reluez"??PS:L-am mai intalnit in postarile tale.....Nu o sa mai lucrez un timp in București, poate chiar niciodată. Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 31, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Martie 31, 2018 Nu o sa mai lucrez un timp in București, poate chiar niciodată.Of,Of Patricia,hai ca te ajut eu,"reluez"=reiauDa' unde pleci draga mea,peste mari si tari? 1 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 sper sa nu iti mai reluezi niciodata activitatea, mai bine mergi la scoala ca e grava treaba, stii ce zic ?? 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Dragii mei, eu v-am rugat de la început sa lăsam topicul doar pentru recenzii. Dar nu m-a ascultat nimeni. Acum puteți sa ii faceti off cât mai puteți, pentru ca eu începând de vineri, nu o sa îmi mai reluez activitatea in BUC. Deci, distrați-vă pe topicul meu =))căca-ne-am ăn reluare pă tine, că proastă te-a făcut natura... cu tot cu susținătorii tei dă vârsta a 3iea. 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate