Sari la conținut

Sexy Patricia ��💋💄👠0770743093👗🎀�💯

Postări Recomandate

Vizitator cryssman
Reputație: 0

Nu a spus nimeni sa nu faceti ce vreti. Ci am spus motivele pentru care aveti astfel de reactii si actiuni.

Adica nu aveti o viata implinita si va varsati frustrarile vietii pe unde apucati.

Nimic mai mult decat ce se stie deja :)))) sunteti praf.

Trebuie sa fim corecti si sa admitem ca si xoxointerlop are dreptatea lui.

Pai daca nu pe un forum, atunci unde ar putea si el sa-si verse toate remuscarile si frustrarile din viata de zi cu zi?

Din pacate pentru el, a ajuns la nivelul in care confunda viata reala cu mediul virtual de pe acest forum....

In momentul in care afirmi ca poti sa faci ce vrei pe forumul asta, inclusiv sa f*** si sa dai m*** !?... e clar ca a ajuns sa nu mai faca nicio distinctie intre realitate versus virtual.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Lasati vrajeala asta de forum , ca nu mai tine ;) mergi mai departe , nu te tine nimeni in loc. Si nici pe cei ca tine.

Important este ca v-ati dat arama pe fata si nu va mai crede nimeni. Sunteti niste oameni ieftini. Din toate punctele de vedere. Si cam atat...

Link spre comentariu

Trebuie sa fim corecti si sa admitem ca si xoxointerlop are dreptatea lui.

Pai daca nu pe un forum, atunci unde ar putea si el sa-si verse toate remuscarile si frustrarile din viata de zi cu zi?

Din pacate pentru el, a ajuns la nivelul in care confunda viata reala cu mediul virtual de pe acest forum....

In momentul in care afirmi ca poti sa faci ce vrei pe forumul asta, inclusiv sa f*** si sa dai m*** !?... e clar ca a ajuns sa nu mai faca nicio distinctie intre realitate versus virtual.

adica ? de pe forum trec in viata reala cu un telefon la ines si o fut si ii dau la muie ? nu face sens pentru tine ? vrei un desen ceva ?

Link spre comentariu
Vizitator

vezi cat esti de proasta ? sa nu mai faci una de un leu daca nu te-am futut ? FA TE FUTI PE BANI, E DE AJUNS UN SMS SA-TI DAU , VIN LA TINE, ZIC BUNA SI TE DEZBRAC SI DAU IN TINE CA IN BONUS =))

Link spre comentariu
Vizitator

fa sunt pa forum si imi bat pula de tine cand vreau. punct

Iti bati pula de timpul tau. :))))) nu de mine. Eu sunt la Londra , linistita. Si daca eram acasa , tot aia era.

Tot ce faci te reprezinta pe tine si te afecteaza doar pe tine in viitor. Eu nu traiesc in ura / frustrare / negativism / printre oameni josnici si cu vocabular infect. E problema ta ce faci . Eu doar spun ca esti bolnav.

Spiritual vorbind. Un om nelinistit face ce faci tu. Putin imi pasa mie de viata ta trista .

• Like 20
Link spre comentariu
Vizitator cryssman

adica ? de pe forum trec in viata reala cu un telefon la ines si o fut si ii dau la muie ? nu face sens pentru tine ? vrei un desen ceva ?

mai poti sa treci de pe forum in viata reala? 

nu prea mai cred.

• Like 2
Link spre comentariu

Iti bati pula de timpul tau. :))))) nu de mine. Eu sunt la Londra , linistita. Si daca eram acasa , tot aia era.

Tot ce faci te reprezinta pe tine si te afecteaza doar pe tine in viitor. Eu nu traiesc in ura / frustrare / negativism / printre oameni josnici si cu vocabular infect. E problema ta ce faci . Eu doar spun ca esti bolnav.

Spiritual vorbind. Un om nelinistit face ce faci tu. Putin imi pasa mie de viata ta trista .

Asa ca... KEEP GOING , DARLING :)))))

sterge-te fa la gura da engleza si poate intelegi ca suntem amandoi pe forum nu esti in nicio londra =))

spiritual vorbind, sa nu uiti ca te-am futut si ti-am dat la muie :X

restul e cancan. va las, saraciilor, ma duc sa colectez banii

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator cryssman

trebuie sa-ti desenez cum ridic telefonul da pa incarcatoru meu wireless si o sun pe ines si trec in viata reala si o fut ? spune draq ca esti retardat si-ti desenez

De la intentie pana la a actiona, e cale lunga.

Dar probabil desenul e singura alinare care-ti mai aduce aminte de copilarie si de clipele de calm.

Daca lucrul acesta te vindeca, iti dau voie sa-mi si desenezi.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras://
  • Oras://

Nu mai fi ipocrita sa vorbesti de filozofia zen. Daca ai fost fericita sa lucrezi pe 1 sau 2 mii de lei nu ai fi urmarit sa ai iubiti generosi.

De la asta pana la a te prostitua nu a mai fost decat un pas pe care l-ai facut cu usurinta.

• Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...