Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Mi-ai futut topicul vrei sa spui :)))) pe mine in nici un caz... 20 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Tu nu vezi ca esti un copil fara un scop in viata? Pot citi un om si in functie de postarile de pe Nimfomane.com 20 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Mi-ai futut topicul vrei sa spui :)))) pe mine in nici un caz... vezi cat esti de proasta ? sa nu mai faci una de un leu daca nu te-am futut ? FA TE FUTI PE BANI, E DE AJUNS UN SMS SA-TI DAU , VIN LA TINE, ZIC BUNA SI TE DEZBRAC SI DAU IN TINE CA IN BONUS =)) Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Nu a spus nimeni sa nu faceti ce vreti. Ci am spus motivele pentru care aveti astfel de reactii si actiuni.Adica nu aveti o viata implinita si va varsati frustrarile vietii pe unde apucati. Nimic mai mult decat ce se stie deja :)))) sunteti praf. Trebuie sa fim corecti si sa admitem ca si xoxointerlop are dreptatea lui.Pai daca nu pe un forum, atunci unde ar putea si el sa-si verse toate remuscarile si frustrarile din viata de zi cu zi?Din pacate pentru el, a ajuns la nivelul in care confunda viata reala cu mediul virtual de pe acest forum....In momentul in care afirmi ca poti sa faci ce vrei pe forumul asta, inclusiv sa f*** si sa dai m*** !?... e clar ca a ajuns sa nu mai faca nicio distinctie intre realitate versus virtual. 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Tu nu vezi ca esti un copil fara un scop in viata? Pot citi un om si in functie de postarile de pe Nimfomane.com mai bine citesti o carte ca esti rupta da pula =)) scopu meu e sa fac bani si sa te fut, intelegi ???? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Lasati vrajeala asta de forum , ca nu mai tine ;) mergi mai departe , nu te tine nimeni in loc. Si nici pe cei ca tine.Important este ca v-ati dat arama pe fata si nu va mai crede nimeni. Sunteti niste oameni ieftini. Din toate punctele de vedere. Si cam atat... Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Trebuie sa fim corecti si sa admitem ca si xoxointerlop are dreptatea lui.Pai daca nu pe un forum, atunci unde ar putea si el sa-si verse toate remuscarile si frustrarile din viata de zi cu zi?Din pacate pentru el, a ajuns la nivelul in care confunda viata reala cu mediul virtual de pe acest forum....In momentul in care afirmi ca poti sa faci ce vrei pe forumul asta, inclusiv sa f*** si sa dai m*** !?... e clar ca a ajuns sa nu mai faca nicio distinctie intre realitate versus virtual. adica ? de pe forum trec in viata reala cu un telefon la ines si o fut si ii dau la muie ? nu face sens pentru tine ? vrei un desen ceva ? Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 fa sunt pa forum si imi bat pula de tine cand vreau. punct Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 vezi cat esti de proasta ? sa nu mai faci una de un leu daca nu te-am futut ? FA TE FUTI PE BANI, E DE AJUNS UN SMS SA-TI DAU , VIN LA TINE, ZIC BUNA SI TE DEZBRAC SI DAU IN TINE CA IN BONUS =)) Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 ... Pot citi un om si in functie de postarile de pe Nimfomane.comInesis, suntem tot mai putini :) 11 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 ATI GRESIT FORUMU BAIETII MEI 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 fa sunt pa forum si imi bat pula de tine cand vreau. punctIti bati pula de timpul tau. :))))) nu de mine. Eu sunt la Londra , linistita. Si daca eram acasa , tot aia era.Tot ce faci te reprezinta pe tine si te afecteaza doar pe tine in viitor. Eu nu traiesc in ura / frustrare / negativism / printre oameni josnici si cu vocabular infect. E problema ta ce faci . Eu doar spun ca esti bolnav. Spiritual vorbind. Un om nelinistit face ce faci tu. Putin imi pasa mie de viata ta trista . 20 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Asa ca... KEEP GOING , DARLING :))))) Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 adica ? de pe forum trec in viata reala cu un telefon la ines si o fut si ii dau la muie ? nu face sens pentru tine ? vrei un desen ceva ? mai poti sa treci de pe forum in viata reala? nu prea mai cred. 2 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 trebuie sa-ti desenez cum ridic telefonul da pa incarcatoru meu wireless si o sun pe ines si trec in viata reala si o fut ? spune draq ca esti retardat si-ti desenez mai poti sa treci de pe forum in viata reala? nu prea mai cred. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Replici de copil fara logica. Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Iti bati pula de timpul tau. :))))) nu de mine. Eu sunt la Londra , linistita. Si daca eram acasa , tot aia era.Tot ce faci te reprezinta pe tine si te afecteaza doar pe tine in viitor. Eu nu traiesc in ura / frustrare / negativism / printre oameni josnici si cu vocabular infect. E problema ta ce faci . Eu doar spun ca esti bolnav.Spiritual vorbind. Un om nelinistit face ce faci tu. Putin imi pasa mie de viata ta trista . Asa ca... KEEP GOING , DARLING :))))) sterge-te fa la gura da engleza si poate intelegi ca suntem amandoi pe forum nu esti in nicio londra =)) spiritual vorbind, sa nu uiti ca te-am futut si ti-am dat la muie :Xrestul e cancan. va las, saraciilor, ma duc sa colectez banii 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 don draper, ai legatura 1 Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 trebuie sa-ti desenez cum ridic telefonul da pa incarcatoru meu wireless si o sun pe ines si trec in viata reala si o fut ? spune draq ca esti retardat si-ti desenez De la intentie pana la a actiona, e cale lunga.Dar probabil desenul e singura alinare care-ti mai aduce aminte de copilarie si de clipele de calm. Daca lucrul acesta te vindeca, iti dau voie sa-mi si desenezi. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Asa dupa mintea ta aia limitata, cam unde te incadrezi? Noi stim deja. Sa vad daca esti capabil sa recunosti. 23 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 don draper, ai legaturanu stiu spiritual cum stau ines si patricia, dar deontologic sug pula =))) =))))) 1 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Rog un moderator sa îmi închidă topicul! Va doresc un paste fericit tuturor! Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Drum bun si sarbatori fericite draga mea! :kiss2 :flowers2 1 11 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Nu mai fi ipocrita sa vorbesti de filozofia zen. Daca ai fost fericita sa lucrezi pe 1 sau 2 mii de lei nu ai fi urmarit sa ai iubiti generosi.De la asta pana la a te prostitua nu a mai fost decat un pas pe care l-ai facut cu usurinta. 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Yc4_JCC2CaY&feature=youtu.be 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate