patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Nenicule,iar ai baut apa la caine??Esti sigur ca despre Patricia vb?Patricia ofera servicii de calitate?Este sexperta in arta amorului?WOW in ce film ai vazut tu astea?Iarta-ma ca iti spun dar ma faci sa cred ca nu ai vazut o pizda adevarata care ofera servicii de calitate si care este experta in arta amorului in viata ta.Hai sa fim seriosi si sa termini cu pupincureala asta ,cine a vizitat-o pe mandra stie bine ca nu este asa cum spui tu.Ps:nici vb de lux asa cum crede ea,mai degraba de un 100/fin cu 150/h,sa nu mai zic de atitudinea de cacao pe care o are fata de client.Am vrut să-ți dau minus, dar din păcate ți-am dat +... Și te rog mult sa ignori acest topic! 10 Link spre comentariu
mdnk17 Reputație: 2574 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:tennessee Oras:tennessee Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Nenicule,iar ai baut apa la caine??Esti sigur ca despre Patricia vb?Patricia ofera servicii de calitate?Este sexperta in arta amorului?WOW in ce film ai vazut tu astea?Iarta-ma ca iti spun dar ma faci sa cred ca nu ai vazut o pizda adevarata care ofera servicii de calitate si care este experta in arta amorului in viata ta.Hai sa fim seriosi si sa termini cu pupincureala asta ,cine a vizitat-o pe mandra stie bine ca nu este asa cum spui tu.Ps:nici vb de lux asa cum crede ea,mai degraba de un 100/fin cu 150/h,sa nu mai zic de atitudinea de cacao pe care o are fata de client.eu am vizitat-o si fata este ok ! 2 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Am vrut să-ți dau minus, dar din păcate ți-am dat +... Și te rog mult sa ignori acest topic!Ca ce chestie sa ignor acest topic?In calitate de fost client am tot dreptul sa comentez si tot in calitate de fost client am dreptul si la recenzie.Vb maine!Seara buna!! 5 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 eu am vizitat-o si fata este ok !eu nu spun ca fata nu este ok,doar ca prestatia si atitudinea ei lasa mult de dorit,maine daca am timp o sa fac si recenzia.seara buna! 6 Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Ca ce chestie sa ignor acest topic?In calitate de fost client am tot dreptul sa comentez si tot in calitate de fost client am dreptul si la recenzie.Vb maine!Seara buna!! Sa inteleg ca ai vizitat-o o singura data si consideri ca e corect sa-i faci mai mult de o recenzie? Din cate retin, parca ai mai avut o recenzie facuta pe topicul ei mai vechi. Ce pot sa mai zic...Ar fi pentru prima oara cand citesc pe acest forum doua recenzii facute pentru aceeasi vizita. Inseamna ca:- daca recenzia e pozitiva, atunci tu esti indragostit de ea insa domnita nu vrea sa te mai primeasca si atunci ai ramas cu o singura vizita la activ- daca recenzia e negativa, e clar ca intentionezi o denigrare cu un motiv anume. 2 1 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Sa inteleg ca ai vizitat-o o singura data si consideri ca e corect sa-i faci mai mult de o recenzie? Ce pot sa mai zic...Iar tu m-ai vizitat de 20 de ori cred sau mai mult și abia după a 3-a sau a 4-a întâlnire mi-ai lăsat o recenzie. You are the best baby â¤ï¸ðŸ˜ 9 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 eu am vizitat-o si fata este ok !Și tu ești foarte super. A fost o întâlnire foarte reușită ðŸ˜ðŸ˜˜ 11 Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Iar tu m-ai vizitat de 20 de ori cred sau mai mult și abia după a 3-a sau a 4-a întâlnire mi-ai lăsat o recenzie. You are the best baby ❤ 1. ti-am facut prima recenzie dupa mai multe vizite, tocmai pentru a fi convins ca intradevar ai toate acele calitati pe care eu mi le-as fi dorit la tine.2. probabil au fost 20 de vizite sau mai multe (nu le-am numarat). Si vor mai fi, atata timp cat ma voi simti la fel de bine in compania ta 2 1 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 1. ti-am facut prima recenzie dupa mai multe vizite, tocmai pentru a fi convins ca intradevar ai toate acele calitati pe care eu mi le-as fi dorit la tine.2. probabil au fost 20 de vizite sau mai multe (nu le-am numarat). Si vor mai fi, atata timp cat ma voi simti la fel de bine in compania taNu o sa ma schimb niciodată :girly :* 10 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Nu o sa ma schimb niciodată :girly :*... doar de lenjerie :laugh2 1 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Sa inteleg ca ai vizitat-o o singura data si consideri ca e corect sa-i faci mai mult de o recenzie? Din cate retin, parca ai mai avut o recenzie facuta pe topicul ei mai vechi. Ce pot sa mai zic...Ar fi pentru prima oara cand citesc pe acest forum doua recenzii facute pentru aceeasi vizita. Inseamna ca:- daca recenzia e pozitiva, atunci tu esti indragostit de ea insa domnita nu vrea sa te mai primeasca si atunci ai ramas cu o singura vizita la activ- daca recenzia e negativa, e clar ca intentionezi o denigrare cu un motiv anume.Sal!Hai sa o luam treptat.Unde scrie ca tre sa faci mai multe vizite unei fete ca sa ii poti face o recenzie?ce inseamna la tine:"mai mult decat o recenzie"?Daca nu esti sigur pe tine atunci eu zic mai bine sa taci ca pe urma se intelege altceva.NU AM SCRIS ALTA RECENZIE.In recenzie o sa se reflecte exact ce si cum s-a intamplat,eu nu prea stiu sa mint asa ca nu mai trage tu concluzii de genu'si lasa-o pe ea sa comenteze ceva daca crede ca ceea ce spun nu este adevarat.Ai o jumatate de an vechime pe forum si crezi ca le stii pe toate?Mai vb cand o sa ai si tu 4-5ani vechime.O zi buna si sper sa intelegi ce am vrut sa iti spun,daca vrei sa continuam discutia o facem in privat. 5 Link spre comentariu
bigg71 Reputație: 2 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Bună. Cupluri primești? 1 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Buna dragilor! Ma găsiți la birou pana târziu :callyou 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Puternica,si perseverenta,nu ceda,ai aturile tale,ai cu ce esti tanara,si draguta,te :kiss3 :hug1 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Salutare tuturor!! Cateva cuvinte despre domnisoara Patricia: Asa cum i-am promis am zis sa o vizitez si eu pe Patricia cu toate ca eram constient ca in proportie de 95%o sa fie o sexperienta esuata,dar aveam in plan sa fie si ceva bascalie daca raportul calitate pret era jalnic. Am pus mana pe tel de seara si mi-am rezervat o prog la prima ora a programului ei, aveam de gand sa imi iau costumul de Mos de acasa si cand ajungeam la ea ma schimbam la baie,restul vi-l imaginati :laugh2 . Si cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa cand sa plec spre ea,militia hop ca merge si ea cu mine in oras ,si uiteasa nu am mai putut sa iau costumul,Fuck :slap2 . Am scapat eu de militia pe drum si am incercat sa schimb planul dar nu am reusit sa fac in alta parte prog asa ca am ajuns la Patricia la ora stabilita si cu un mic cadou dulce si racoros sa o mai indulcesc ,dar degeaba :cry2 . Respectat ora la care aveam prog am intrat in garsoniera si vad o fata cu un corp frumos, bine proportionat cu o fata comuna cu ceva probleme la ten si dinti dar nu am venit sa o iau acasa ci sa o fut sa ii mearga fulgii asa cum i-am promis public. Nici una nici doua repede sa ii spun cat stau si sa ii dau bani,ca la un fast fuck veritabil,ne-am inteles la o fin cu tot cu poponet (250 ron)si mi-a zis ca poponetul il da in functie de marime si daca nu se poate imi da bani inapoi,dar am avertizat-o sa se poarte frumos cu gigel ca are o singura viata pe zi si daca il ia somnul o beleste :laugh2 :slap2 . Am mers la baie (ea nu a facut)dupa care a inceput cosmarul,fratilor nu am vazut in viata mea o curva mai stangace si mai lipsita de interes,tragea de pula de zici ca mulgea vaca,ea cica asa ma excita(acu inteleg prin ce chin trece o vaca cand este mulsa)nu am vazut nimic feminin,sensual,in comportametul ei,cum pula mea sa te excite astfel de comp,intr-un cuvant o necioplita cazut din varful muntelui care mai nou isi da aere de curva de LUX auzi tu LUX :rax2 pffff vai pula noastra,doar preturile sunt de lux ca prestatia este de centura. A terminat ea cu mulsu si dupa ce a supt putin la ea (protejat) am tras-o peste mine unde s-a infipt din prima,sarea in pula cu o viteza de ziceai ca vine sfarsitul lumii,am ramas putin surprins de ritmul alert dar daca asa a impus ea ritmul am zis sa tin pasul si dai la rame,am trecut eu deasupra unde am mentinut cadenta. Foloseste o tona de lubrifiant si este foarte larga sa nu mai zic ca are un stil de a geme (mai mult chitaie)de ma bufnit rasul de cateva ori,vazand cum sta treaba pe ala mic la luat somnul,ca prin minune am reusit sa fin pe unde am putut(in mana,prin pat)ca restul era contra cost(cand am iesit de la baie patul era asternut asa ca imi cer scuze daca urmatorul client a simtit ceva) Am mers din nou la baie m-am igienizat si cand am revenit imi spune:”:”Iti mai dau doar 50 de ron inapoi ca m-ai futut 40 de minute!!!” WTF ce tare sunt :slap2 :slap2 :laugh2 ASTA DA ATITUDINE DE SUPERMEGALUX,m-am uitat asa la ea si scarbit de gestul ei,am luat restul de bani m-am imbracat si am plecat. Asa ca pupincuristi care o tot ling in pizda sa ma scuze pt recenzie dar eu am un defect si acela ca nu pot sa mint.Pt Patricia,o rog sa modifice in semnatura si sa spuna ca analul este in functie de marime si tot ce trece peste 30 de min de la intrarea pe usa pana cand te dai jos de pe ea se taxeaza suplimentar si daca are ceva de comentat despre igiena sau comportamentul meu este libera sa comenteze, sa spuna daca ceea ce am spus mai sus este adevarat sau nu.Note nu cred ca merita dar trebuie:Oral: -6-protejat si de prosta calitateAspect -8-corp frumos(pozele spun totul)Atitudine-4-este chitita doar sa iti Ia bani,restul nu e treaba ei.GFK -3-cu indulgentaIgiena -10-cu toate ca nu a facut dus,nu am simtit nimic suspect.Normal -7-duce mult (se simte ca are km)dar nu are habar de nimic..Taxa -200 ron/OP,NP/40 de min door to door.Per total pot spune ca este cea mai proasta experienta din 2017.NU RECOMAND!!Toate cele bune!!!! 7 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Salutare tuturor!! Cateva cuvinte despre domnisoara Patricia: Asa cum i-am promis am zis sa o vizitez si eu pe Patricia cu toate ca eram constient ca in proportie de 95%o sa fie o sexperienta esuata,dar aveam in plan sa fie si ceva bascalie daca raportul calitate pret era jalnic. Am pus mana pe tel de seara si mi-am rezervat o prog la prima ora a programului ei, aveam de gand sa imi iau costumul de Mos de acasa si cand ajungeam la ea ma schimbam la baie,restul vi-l imaginati :laugh2 . Si cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa cand sa plec spre ea,militia hop ca merge si ea cu mine in oras ,si uiteasa nu am mai putut sa iau costumul,Fuck :slap2 . Am scapat eu de militia pe drum si am incercat sa schimb planul dar nu am reusit sa fac in alta parte prog asa ca am ajuns la Patricia la ora stabilita si cu un mic cadou dulce si racoros sa o mai indulcesc ,dar degeaba :cry2 . Respectat ora la care aveam prog am intrat in garsoniera si vad o fata cu un corp frumos, bine proportionat cu o fata comuna cu ceva probleme la ten si dinti dar nu am venit sa o iau acasa ci sa o fut sa ii mearga fulgii asa cum i-am promis public. Nici una nici doua repede sa ii spun cat stau si sa ii dau bani,ca la un fast fuck veritabil,ne-am inteles la o fin cu tot cu poponet (250 ron)si mi-a zis ca poponetul il da in functie de marime si daca nu se poate imi da bani inapoi,dar am avertizat-o sa se poarte frumos cu gigel ca are o singura viata pe zi si daca il ia somnul o beleste :laugh2 :slap2 . Am mers la baie (ea nu a facut)dupa care a inceput cosmarul,fratilor nu am vazut in viata mea o curva mai stangace si mai lipsita de interes,tragea de pula de zici ca mulgea vaca,ea cica asa ma excita(acu inteleg prin ce chin trece o vaca cand este mulsa)nu am vazut nimic feminin,sensual,in comportametul ei,cum pula mea sa te excite astfel de comp,intr-un cuvant o necioplita cazut din varful muntelui care mai nou isi da aere de curva de LUX auzi tu LUX :rax2 pffff vai pula noastra,doar preturile sunt de lux ca prestatia este de centura. A terminat ea cu mulsu si dupa ce a supt putin la ea (protejat) am tras-o peste mine unde s-a infipt din prima,sarea in pula cu o viteza de ziceai ca vine sfarsitul lumii,am ramas putin surprins de ritmul alert dar daca asa a impus ea ritmul am zis sa tin pasul si dai la rame,am trecut eu deasupra unde am mentinut cadenta. Foloseste o tona de lubrifiant si este foarte larga sa nu mai zic ca are un stil de a geme (mai mult chitaie)de ma bufnit rasul de cateva ori,vazand cum sta treaba pe ala mic la luat somnul,ca prin minune am reusit sa fin pe unde am putut(in mana,prin pat)ca restul era contra cost(cand am iesit de la baie patul era asternut asa ca imi cer scuze daca urmatorul client a simtit ceva) Am mers din nou la baie m-am igienizat si cand am revenit imi spune:”:”Iti mai dau doar 50 de ron inapoi ca m-ai futut 40 de minute!!!” WTF ce tare sunt :slap2 :slap2 :laugh2 ASTA DA ATITUDINE DE SUPERMEGALUX,m-am uitat asa la ea si scarbit de gestul ei,am luat restul de bani m-am imbracat si am plecat. Asa ca pupincuristi care o tot ling in pizda sa ma scuze pt recenzie dar eu am un defect si acela ca nu pot sa mint.Pt Patricia,o rog sa modifice in semnatura si sa spuna ca analul este in functie de marime si tot ce trece peste 30 de min de la intrarea pe usa pana cand te dai jos de pe ea se taxeaza suplimentar si daca are ceva de comentat despre igiena sau comportamentul meu este libera sa comenteze, sa spuna daca ceea ce am spus mai sus este adevarat sau nu.Note nu cred ca merita dar trebuie:Oral: -6-protejat si de prosta calitateAspect -8-corp frumos(pozele spun totul)Atitudine-4-este chitita doar sa iti Ia bani,restul nu e treaba ei.GFK -3-cu indulgentaIgiena -10-cu toate ca nu a facut dus,nu am simtit nimic suspect.Normal -7-duce mult (se simte ca are km)dar nu are habar de nimic..Taxa -200 ron/OP,NP/40 de min door to door.Per total pot spune ca este cea mai proasta experienta din 2017.NU RECOMAND!!Toate cele bune!!!! 18 Link spre comentariu
jamall Reputație: 2517 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Salutare tuturor!! Cateva cuvinte despre domnisoara Patricia: Asa cum i-am promis am zis sa o vizitez si eu pe Patricia cu toate ca eram constient ca in proportie de 95%o sa fie o sexperienta esuata,dar aveam in plan sa fie si ceva bascalie daca raportul calitate pret era jalnic. Am pus mana pe tel de seara si mi-am rezervat o prog la prima ora a programului ei, aveam de gand sa imi iau costumul de Mos de acasa si cand ajungeam la ea ma schimbam la baie,restul vi-l imaginati :laugh2 . Si cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa cand sa plec spre ea,militia hop ca merge si ea cu mine in oras ,si uiteasa nu am mai putut sa iau costumul,Fuck :slap2 . Am scapat eu de militia pe drum si am incercat sa schimb planul dar nu am reusit sa fac in alta parte prog asa ca am ajuns la Patricia la ora stabilita si cu un mic cadou dulce si racoros sa o mai indulcesc ,dar degeaba :cry2 . Respectat ora la care aveam prog am intrat in garsoniera si vad o fata cu un corp frumos, bine proportionat cu o fata comuna cu ceva probleme la ten si dinti dar nu am venit sa o iau acasa ci sa o fut sa ii mearga fulgii asa cum i-am promis public. Nici una nici doua repede sa ii spun cat stau si sa ii dau bani,ca la un fast fuck veritabil,ne-am inteles la o fin cu tot cu poponet (250 ron)si mi-a zis ca poponetul il da in functie de marime si daca nu se poate imi da bani inapoi,dar am avertizat-o sa se poarte frumos cu gigel ca are o singura viata pe zi si daca il ia somnul o beleste :laugh2 :slap2 . Am mers la baie (ea nu a facut)dupa care a inceput cosmarul,fratilor nu am vazut in viata mea o curva mai stangace si mai lipsita de interes,tragea de pula de zici ca mulgea vaca,ea cica asa ma excita(acu inteleg prin ce chin trece o vaca cand este mulsa)nu am vazut nimic feminin,sensual,in comportametul ei,cum pula mea sa te excite astfel de comp,intr-un cuvant o necioplita cazut din varful muntelui care mai nou isi da aere de curva de LUX auzi tu LUX :rax2 pffff vai pula noastra,doar preturile sunt de lux ca prestatia este de centura. A terminat ea cu mulsu si dupa ce a supt putin la ea (protejat) am tras-o peste mine unde s-a infipt din prima,sarea in pula cu o viteza de ziceai ca vine sfarsitul lumii,am ramas putin surprins de ritmul alert dar daca asa a impus ea ritmul am zis sa tin pasul si dai la rame,am trecut eu deasupra unde am mentinut cadenta. Foloseste o tona de lubrifiant si este foarte larga sa nu mai zic ca are un stil de a geme (mai mult chitaie)de ma bufnit rasul de cateva ori,vazand cum sta treaba pe ala mic la luat somnul,ca prin minune am reusit sa fin pe unde am putut(in mana,prin pat)ca restul era contra cost(cand am iesit de la baie patul era asternut asa ca imi cer scuze daca urmatorul client a simtit ceva) Am mers din nou la baie m-am igienizat si cand am revenit imi spune:”:”Iti mai dau doar 50 de ron inapoi ca m-ai futut 40 de minute!!!” WTF ce tare sunt :slap2 :slap2 :laugh2 ASTA DA ATITUDINE DE SUPERMEGALUX,m-am uitat asa la ea si scarbit de gestul ei,am luat restul de bani m-am imbracat si am plecat. Asa ca pupincuristi care o tot ling in pizda sa ma scuze pt recenzie dar eu am un defect si acela ca nu pot sa mint.Pt Patricia,o rog sa modifice in semnatura si sa spuna ca analul este in functie de marime si tot ce trece peste 30 de min de la intrarea pe usa pana cand te dai jos de pe ea se taxeaza suplimentar si daca are ceva de comentat despre igiena sau comportamentul meu este libera sa comenteze, sa spuna daca ceea ce am spus mai sus este adevarat sau nu.Note nu cred ca merita dar trebuie:Oral: -6-protejat si de prosta calitateAspect -8-corp frumos(pozele spun totul)Atitudine-4-este chitita doar sa iti Ia bani,restul nu e treaba ei.GFK -3-cu indulgentaIgiena -10-cu toate ca nu a facut dus,nu am simtit nimic suspect.Normal -7-duce mult (se simte ca are km)dar nu are habar de nimic..Taxa -200 ron/OP,NP/40 de min door to door.Per total pot spune ca este cea mai proasta experienta din 2017.NU RECOMAND!!Toate cele bune!!!!Sa traiesti ! In sfarsit cineva care face o recenzie adevarata..... deci, crede-ma nu mai suport lingaii astia care se tot gudura pe langa ea https://i.imgur.com/FvRcME0.gif 7 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 In primul rând, eu nu am vrut sa te primesc. Nu mi-ai plăcut deloc și poate de aceea nici întâlnirea nu a fost reușită. Dar mi-am zis in gând, ca poate aparentele inseala. Nu vreau sa te jignesc, nu sunt rasista. Dar ca și caracter, la fel aspect fizic, îmbrăcăminte, am crezut ca ești vre-un ...nebun după străzi. Nu am vrut sa te primesc, jur! Plus ca m-ai futut cam aproape o ora și ma dureau ovarele rău de tot, ma uscam in continuu și dădeam cu lubrifiant, dar degeaba.Întâlnirea nu a fost reușită pentru ca nu ne-am plăcut reciproc. Oricum, nu ma plâng. Am clienți fideli, oameni calumea. Ca și caracter, eu nu te-am primit cu vorbe spurcate fata de cum mi-ai vorbit tu “Aa, pai ce pla mea”. Eu nu vorbesc absolut deloc cu pla, fa, bă, prostule. Nu îmi sta in caracter sa jignesc pe cineva. Dar jur, ca cea mai mare prostie pe care am făcut-o vreodată a fost aceea de a te primi pe tine in casa.Fiecare avem dreptul de a ne da cu părerea, dar tu ai exagerat enorm. Cică “40 de minute” și tu defapt ai stat aproape o ora. Nu îmi place sa profit de nimeni și nici sa profite cineva de mine. PS:Acum, sper sa nu imi sariti in cap. Și el, și eu ne-am dat cu părerea. Mi-ar plăcea ca topicul sa fie numai pentru recenzi. Mâine încep după ora 13:00. O sa va scriu eu exact când o sa încep. Va pupacesc dulce :* 12 1 Link spre comentariu
tarfu Reputație: 245 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Salutare tuturor!! Cateva cuvinte despre domnisoara Patricia: Asa cum i-am promis am zis sa o vizitez si eu pe Patricia cu toate ca eram constient ca in proportie de 95%o sa fie o sexperienta esuata,dar aveam in plan sa fie si ceva bascalie daca raportul calitate pret era jalnic. Am pus mana pe tel de seara si mi-am rezervat o prog la prima ora a programului ei, aveam de gand sa imi iau costumul de Mos de acasa si cand ajungeam la ea ma schimbam la baie,restul vi-l imaginati :laugh2 . Si cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa cand sa plec spre ea,militia hop ca merge si ea cu mine in oras ,si uiteasa nu am mai putut sa iau costumul,Fuck :slap2 . Am scapat eu de militia pe drum si am incercat sa schimb planul dar nu am reusit sa fac in alta parte prog asa ca am ajuns la Patricia la ora stabilita si cu un mic cadou dulce si racoros sa o mai indulcesc ,dar degeaba :cry2 . Respectat ora la care aveam prog am intrat in garsoniera si vad o fata cu un corp frumos, bine proportionat cu o fata comuna cu ceva probleme la ten si dinti dar nu am venit sa o iau acasa ci sa o fut sa ii mearga fulgii asa cum i-am promis public. Nici una nici doua repede sa ii spun cat stau si sa ii dau bani,ca la un fast fuck veritabil,ne-am inteles la o fin cu tot cu poponet (250 ron)si mi-a zis ca poponetul il da in functie de marime si daca nu se poate imi da bani inapoi,dar am avertizat-o sa se poarte frumos cu gigel ca are o singura viata pe zi si daca il ia somnul o beleste :laugh2 :slap2 . Am mers la baie (ea nu a facut)dupa care a inceput cosmarul,fratilor nu am vazut in viata mea o curva mai stangace si mai lipsita de interes,tragea de pula de zici ca mulgea vaca,ea cica asa ma excita(acu inteleg prin ce chin trece o vaca cand este mulsa)nu am vazut nimic feminin,sensual,in comportametul ei,cum pula mea sa te excite astfel de comp,intr-un cuvant o necioplita cazut din varful muntelui care mai nou isi da aere de curva de LUX auzi tu LUX :rax2 pffff vai pula noastra,doar preturile sunt de lux ca prestatia este de centura. A terminat ea cu mulsu si dupa ce a supt putin la ea (protejat) am tras-o peste mine unde s-a infipt din prima,sarea in pula cu o viteza de ziceai ca vine sfarsitul lumii,am ramas putin surprins de ritmul alert dar daca asa a impus ea ritmul am zis sa tin pasul si dai la rame,am trecut eu deasupra unde am mentinut cadenta. Foloseste o tona de lubrifiant si este foarte larga sa nu mai zic ca are un stil de a geme (mai mult chitaie)de ma bufnit rasul de cateva ori,vazand cum sta treaba pe ala mic la luat somnul,ca prin minune am reusit sa fin pe unde am putut(in mana,prin pat)ca restul era contra cost(cand am iesit de la baie patul era asternut asa ca imi cer scuze daca urmatorul client a simtit ceva) Am mers din nou la baie m-am igienizat si cand am revenit imi spune:”:”Iti mai dau doar 50 de ron inapoi [/size]ca m-ai futut 40 de minute!!!” WTF ce tare sunt :slap2 :slap2[/size] [/size] :laugh2 ASTA DA ATITUDINE DE SUPERMEGALUX[/size],m-am uitat asa la ea si scarbit de gestul ei,am luat restul de bani m-am imbracat si am plecat.[/size] Asa ca pupincuristi care o tot ling in pizda sa ma scuze pt recenzie dar eu am un defect si acela ca nu pot sa mint.Pt Patricia,o rog sa modifice in semnatura si sa spuna ca analul este in functie de marime si tot ce trece peste 30 de min de la intrarea pe usa pana cand te dai jos de pe ea se taxeaza suplimentar si daca are ceva de comentat despre igiena sau comportamentul meu este libera sa comenteze, sa spuna daca ceea ce am spus mai sus este adevarat sau nu.Note nu cred ca merita dar trebuie:Oral: -6-protejat si de prosta calitateAspect -8-corp frumos(pozele spun totul)Atitudine-4-este chitita doar sa iti Ia bani,restul nu e treaba ei.GFK -3-cu indulgentaIgiena -10-cu toate ca nu a facut dus,nu am simtit nimic suspect.Normal -7-duce mult (se simte ca are km)dar nu are habar de nimic..Taxa -200 ron/OP,NP/40 de min door to door.Per total pot spune ca este cea mai proasta experienta din 2017.NU RECOMAND!!Toate cele bune!!!!Schimba fontul asta ca e greu de citit! 3 1 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Disponibilă pentru programări :callyou 🎀ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤—ðŸ”🔛🔠13 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Buna dimineața dragilor! :girly Sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 11:00-21:00 :callyouPentru programări va rog sa ma contactați prin gmail,apel sau PM 📞☎ï¸ðŸ“±Va pupacesc dulce :* :* :* 13 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 ðŸ”🔛🔠12 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Va pupacesc și aștept programările voastre prin gmail, apel sau PM :callyou🙈🎀🎀😊 13 1 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 ðŸ”🔛ðŸ”Dacă îți place funduletul meu apetisant, suna-ma.. 🙈ðŸ˜â¤ï¸ 11 2 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 In primul rând, eu nu am vrut sa te primesc. Nu mi-ai plăcut deloc și poate de aceea nici întâlnirea nu a fost reușită. Dar mi-am zis in gând, ca poate aparentele inseala. Nu vreau sa te jignesc, nu sunt rasista. Dar ca și caracter, la fel aspect fizic, îmbrăcăminte, am crezut ca ești vre-un ...nebun după străzi. Nu am vrut sa te primesc, jur!Plus ca m-ai futut cam aproape o ora și ma dureau ovarele rău de tot, ma uscam in continuu și dădeam cu lubrifiant, dar degeaba.Întâlnirea nu a fost reușită pentru ca nu ne-am plăcut reciproc. Oricum, nu ma plâng. Am clienți fideli, oameni calumea. Ca și caracter, eu nu te-am primit cu vorbe spurcate fata de cum mi-ai vorbit tu “Aa, pai ce pla mea”. Eu nu vorbesc absolut deloc cu pla, fa, bă, prostule. Nu îmi sta in caracter sa jignesc pe cineva. Dar jur, ca cea mai mare prostie pe care am făcut-o vreodată a fost aceea de a te primi pe tine in casa.Fiecare avem dreptul de a ne da cu părerea, dar tu ai exagerat enorm.Cică “40 de minute” și tu defapt ai stat aproape o ora. Nu îmi place sa profit de nimeni și nici sa profite cineva de mine. PS:Acum, sper sa nu imi sariti in cap. Și el, și eu ne-am dat cu părerea. Mi-ar plăcea ca topicul sa fie numai pentru recenzi.Mâine încep după ora 13:00. O sa va scriu eu exact când o sa încep. Va pupacesc dulce :*E88C8413-4EE5-444A-827D-2B8391E58D8C.jpegBuna!!Hai sa lamurim putin ceea ce ai spus.Cineva mai acu o luna imi trimetea urmatorul mesaj:"Am văzut ca tu cam frecventezi la escorte și ești foarte de treaba. Abia aștept sa treci și pe mine, te aștept cu drag :*"Oare de unde si-a dat seama acea persoana de cum sunt eu?(cunosti persoana?)oare din spusele altor fete la care eu am fost?Hmmm :hmmm nu crezi ca ti sa inrosit nasu?Explica te rog mai cu amanuntul,ce am facut (ca si caracter)te-am injurat,ti-am vb urat,am tras de tine,am negociat pretul,am intrat incaltat in casa? nu am avut o igiena corespunzatoare ?spune tu ca eu chiar nu imi dau seama,spune despre haine,ce aveau? erau rupte,murdare,sau avea eticheta pe ele? :laugh2App, mai stii cum eram imbracat?O ORA???LOL mai sa fie oare chiar asa de pizdos sunt? :hmmm Iti aduci aminte cum am inceput?tu deasupra te-ai infipt si sareai ca o capra(probabil ca sa ma termini repede,dar nu prea ti-a mers)Cum calumea? batran scarboss si libidinoss care pe deasupra mai este si obssedat? cel de care iti este frica ca nu poti scapa si care te asteapta cat o sa fie nevoie?Ore se regaseste careva din descriere?Stii bine ca ti-am spus sa ai mare grija cu astfel de oameni ca a fost un caz celebru pe aici(Monica Moldoveanca).Niciodata nu am vb asa in fata unei fete ,exceptand cazurile cand pers de fata vb asa vulgar,si acu eu nu o sa spun :proasto!?.De cand te-am sunat sa imi spui care este scara si pana am iesit afara din bloc au trecut fix 47 de min,m-am uitat expre sa vad cat am stat la tine,din timpul asta scade urcat si coborat cu liftul +un etaj pe jos pe ambele sensuri,doua dusiri ,telefonul pe care l-am primit cand eram la tine,plus ce am mai vb ,dupa care iti vei da seama ca actiunea a durat aprox 20-25 de min.Acu cine vrea sa te creada,sa te creada dar tu ai intrat in mai multe discutii de genu:http://nimfomane.com/forum/topic/98077-sexy-patricia-%F0%9F%94%9D%F0%9F%94%9D%EF%BF%BD-0770743093/page-9Cat despre mine a mai vb cineva care are o credibilitate mai mare ca a ta http://nimfomane.com/forum/topic/99723-only-me/Sa ai o zi buna si sper din toata inima ca atunci cand mai faci un compromis sa iti asumi si consecintele.PS:oare de ai topicul de la testate inchis?oare se incearca sa e ascunda ceva?http://nimfomane.com/forum/topic/98077-sexy-patricia-%F0%9F%94%9D%F0%9F%94%9D%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-0770743093/page-90 8 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate