Sari la conținut

Rebeca- 0731095462 / 0736893020

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Bai oameni buni, nu răspunde nimeni la nr ala, sunteți nebuni

Chiar nu poti sa dormi la noapte din cauza ei?! Iti zic ca apare cat de curand, daca te ajuta cu ceva...

Vad ca investeste serios in look, n-ar fi rau sa-si imbunatateasca si prestatia. :)

• Like 7
Postat

Cu ea da, cu mare drag as lua-o. E superba

=)))

Iti urez succes. Fă rost de bani si va fi a ta (cel putin pentru o perioadă de timp).

• Like 6
Postat

Nu fiți cârcotași, este feblețea mea. Superba mea

Casă de piatră, dar mai las-o pe aici o vreme. Ne mai spălăm si noi carasul in ea ðŸŸ

• Like 2
Postat

Și mie îmi place de muista asta mică! Iar faza cu coada de mătură. Să nu exagerăm. Flăcăul de și-a luat-o și-a dorit-o. Ar și repeta-o tot din dorința lui. Una peste alta nu i-aș face ei nici o vină. Chiar e bună de pulă! Oricum cu mult peste japițele  penale care se afișează cu fotografii false sau închid telefonul după ce stabilești o programare.

• Like 4
Postat

Nu spune nimeni nimic de păpușă asta frumoasă. Pe dominare e super

Esti pe prafuri? N-are treaba cu dominarea, nici cu sexul de altfel, singurul ei noroc este ca a inzestrat-o natura cu un aspect drăguț. Si ce nu a facut natura, a mai facut ea cu solarul, botox si alte chestii. Arata foarte bine ca altfel nu cred ca mai mergeau prea multi la ea. :p

• Like 9
  • Oras:PeTron
  • Oras:PeTron
Postat

am fost eu ieri la ea 200 lei ora dar am dat un futai 60 min cu o pauza de 5 min  e si frumoasa si rezistenta fute bine o data nu am plecat nefinalizat de la ea spre deosebire de altele, eu o recomand merita 

ps : eu i-am rupt patul ieri daia era inclinat intr-o parte 

• Like 2
Postat

Ma da chiar nu vrea sa stea locului și ea. Fuge asa repede, nici nu am apucat sa o vad și eu. Știți ceva pe unde e?

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Hahaaahahahhaha leșin 🤣😂🤣😂

Lasa bre omu' sa-si verse amaru' si doru'😂😂😂

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...