rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Martie 13, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 13, 2020 Un nr de tel...ÃŽl poți găsi pe site 😘 Link spre comentariu
marcusaureli Reputație: 802 Postat Martie 14, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Martie 14, 2020 Pe la cat pleci, Rebecel? Să știu dacă îți fac o vizită azi...pe la 11.30...pup Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Martie 14, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 14, 2020 Pe la cat pleci, Rebecel? Să știu dacă îți fac o vizită azi...pe la 11.30...pupAm plecat ieri 😠Link spre comentariu
matei cosmin Reputație: 280 Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Am plecat ieri ðŸ˜Ai fost cumva prin centru ieri pe la vreo 3 asa ?? Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Martie 15, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 15, 2020 Ai fost cumva prin centru ieri pe la vreo 3 asa ??Posibil 😠Link spre comentariu
matei cosmin Reputație: 280 Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Posibil ðŸ˜Da , ai venit prin spate pe la mc , ai traversat si te duceai spre hotel prahova , mai erai cu 3 fete probabil colegele tale , si erai intr un tricou alb 😊ðŸ‘. Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 15, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 15, 2020 Da , ai venit prin spate pe la mc , ai traversat si te duceai spre hotel prahova , mai erai cu 3 fete probabil colegele tale , si erai intr un tricou alb .Si ?Te-ai simtit bine ??Daca da, trebuie sa-i dai 100 de lei :) :) 2 Link spre comentariu
matei cosmin Reputație: 280 Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Si ?Te-ai simtit bine ??Daca da, trebuie sa-i dai 100 de lei :) :)Am uitat sa rad 🤣🤣 Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Martie 15, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 15, 2020 Am uitat sa rad Nu cred ca era o gluma, era o aluzie. :slap2 :laugh2 :laugh2 8 Link spre comentariu
Vizitator mr_clei Reputație: 0 Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Rebeca, cand revii in Ploiesti? Sau unde lucrezi acum? Bucuresti? Ai tel inchis. Multumesc Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Martie 17, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 17, 2020 Momentan nu lucrez .. sa se liniștească cu virusul asta 🤪 Când revin in oraș o sa vedeți anunțul meu 😘 Pupici și aveți grija de voi 🥰 3 Link spre comentariu
berege2 Reputație: 342 Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 vezi sa nu fi supt de zgarci vre-un italian din ala cu virus sa vii apoi sa bagi boala printre noi.. 2 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 18, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2020 Momentan nu lucrez .. sa se liniștească cu virusul asta Când revin in oraș o sa vedeți anunțul meu Pupici și aveți grija de voi am inteles, 100/finalizarecat iei pe o carantina de 14 zile ?in call sau out call.... :snap :slap2eu dau dezinfectantul ;) 4 Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Martie 19, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 19, 2020 am inteles, 100/finalizarecat iei pe o carantina de 14 zile ?in call sau out call.... :snap :slap2eu dau dezinfectantul ;)Haha 😠nu te pot ajuta momentan ... nu lucrez perioada asta 😊 1 Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Martie 19, 2020 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Martie 19, 2020 Haha 😠nu te pot ajuta momentan ... nu lucrez perioada asta 😊Ar trebui sa mai lucrezi la strategia de marketing, diversificare a business-ului. Adicatelea, sa profiti acum si sa introduci ceva gen: ofer servicii de asistenta medicala, cu tratament sexologic inclus ptr combaterea plictiselii din autoizolare. Testez rezistenta la posibila contaminare cu COVID-19. Daca dupa 1-2 ore de sex cu mine inca nu prezinti unele simptome (respiratie grea-gafaieli; probleme musculare-iti tremura tzurloaiele; dureri in gat-de la limbi :laugh2 etc) inseamna ca vei fi imun chiar daca te infectezi :laugh2 2 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 19, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 19, 2020 Haha nu te pot ajuta momentan ...nu lucrez perioada asta pai fata cine a zis ca lucram...doar petrecem carantina impreuna :snap :slap2 :blushing2 1 Link spre comentariu
Vizitator razvannebunu Reputație: 0 Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 scuze de offtopic da cu cine s-a luat Titus in gura de si-a luat ban? Ca in general facea recenzii pertinente.... Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Martie 19, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 19, 2020 Ar trebui sa mai lucrezi la strategia de marketing, diversificare a business-ului. Adicatelea, sa profiti acum si sa introduci ceva gen: ofer servicii de asistenta medicala, cu tratament sexologic inclus ptr combaterea plictiselii din autoizolare. Testez rezistenta la posibila contaminare cu COVID-19. Daca dupa 1-2 ore de sex cu mine inca nu prezinti unele simptome (respiratie grea-gafaieli; probleme musculare-iti tremura tzurloaiele; dureri in gat-de la limbi :laugh2 etc) inseamna ca vei fi imun chiar daca te infectezi :laugh2 Și asta este o idee buna 😃 😋 Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Martie 19, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 19, 2020 scuze de offtopic da cu cine s-a luat Titus in gura de si-a luat ban? Ca in general facea recenzii pertinente....N-am nici o idee ... eu sunt acasă nu lucrez momentan ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ¥° Link spre comentariu
Vizitator mr_clei Reputație: 0 Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 N-am nici o idee ... eu sunt acasă nu lucrez momentan ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ¥° Rebeca, cand reincepi activitatea? Ne este TARE dor de tine!! Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Mai 3, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 3, 2020 Rebeca, cand reincepi activitatea? Ne este TARE dor de tine!!Te pupici 😘 nu lucrez momentan ... când revin sigur voi anunța aici â¤ï¸ Link spre comentariu
adriantanase Reputație: 26 Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 Rebeca ai fost cumva prin Bournemouth Dorset? Am vazut poze cu tine pe viva Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Mai 4, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 4, 2020 Rebeca ai fost cumva prin Bournemouth Dorset? Am vazut poze cu tine pe vivaNup , sunt fete care îmi folosesc pozele 🤷â€â™€ï¸ N-ai ce sa le faci sunt peste tot 😘 Link spre comentariu
adriantanase Reputație: 26 Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 Pfff..m am gandit eu ca e prea frumos sa fie adevarat..numai nasoale pe aici... Link spre comentariu
rebecasweet0 Reputație: 63 Postat Mai 4, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 4, 2020 Pfff..m am gandit eu ca e prea frumos sa fie adevarat..numai nasoale pe aici... Poate găsești tu ceva pe inima ta pana ajung eu 🤪ðŸ˜ðŸ¥° Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum