Sari la conținut

Bruneta care se vede inalta 0768958803 TITAN

Vizitator cactusjack

Postări Recomandate

Vizitator cactusjack
Reputație: 0
Postat

IRINA, bruneta inalta, superba, ofer sex normal si oral, oral neprotejat cu finalizare in gura unde vrei, zona metrou Titan,

0768958803  ....pozele nu le atasez deoarece nu au nicio legatura cu realitatea.

Duduia in cauza locuieste in celebrul bloc din spatele restaurantului `Paunita`,in nu mai putin celebra garsoniera de la etajul 9(confratii futaciosi cunoscatori ai zonei stiu depre ce vorbesc....este o locatie in care de-a lungul timpului s-au perindat zeci de domnite).

Intr-o seara fiind cu chef de nebunii, si neraspunzandu-mi fetitele mele favorite din zona Titan(sunt comod,batran si cu nevoi ...ma urnesc mai greu de la mine din zona :no2 ) ,am zis hai sa incerc la duduia,cu toate ca in acea garsoniera de-a lungul timpului,in afara Biancai(care a prestat in locatie vara trecuta...in ultimul timp presta prin Berceni,acum vad ca nu mai are anunturi in AT)au prestat doar fete  submediocre sau cel mult mediocre...dar hai,mi-am zis in gandul meu de nebun si de dracos,ca poate m-o procopsi Bunul si Inteleptul cu vreo  bunaciune,avand in vedere cele mentionate in anuntul postat de duduita in cauza....de unde taica,vise....ajung in locatie si soc, imi deschide  usa,Dumnezeule Mare si Bun,o duduita,da` chiar duduita,in adevaratul sens al cuvantului....inalta rau,maximum 1,55,hai cu indulgenta ,(sa-i dau eu bonus 5 cm)1,60,vreo 60 de kg si o frizura de ziceai ca s-a tuns la cizmarie :laugh2 ...in fine,neavand timp si nici chef de deplasari(v-am spus ca-mi place sa ma iinvart ca gaina-n jurul casei),am zis hai sa raman....ii inmanez punguta cu cola si ciucalata de rigoare,dau sa-mi desfac o cola si sa-mi aprind o tigara,ca omul venit dupa drum si deja m-a luat....ai venit aici sa fumezi sau sa futi?!?....am zis,gataaaa,mama mea Doamne,m-a luat....daca nu raspund corespunzator ma si smardoieste duduia....ajutand-o si fizicul bineinteles...parerea mea sincera si total dezinteresata,dar seamana a `butoias atomic` :slap2 M-am dezechipat la urgenta,spalat ciucurelul la ghiuveta si trecut la fapte....a trecut direct la `subiect`,(n-are rost sa aduc in discutie vorba de FK,GFE si alte nebuneli d-astea cu care ea clar e paralela)....un oral care semana mai mult a o laba trista si posomorata,incerca sa scuipe pe ciucurel,dar mai mult ma scuipa pe mine(se vedea clar ca are mare boala pe mine :laugh2 )...am lasat-o cateva minute sa se ia in gura cu asta mic al meu(mai mult de frica) dupa care am RUGAT-O  sa-mi puna caciulita si sa trecem la normal ca sa incercam sa scapam mai repede unul de celalalt....aici la fel,a zis ca ei doar capra ii place....in fine,chiar nu mai era o problema pt mine,o futeam si tzap si ied si oaie..............oricum ar fi fost,numai sa scap de `necaz` mai repede :doggystyle am dat la pompa vreo 10 minutele interminabile din punctul meu de vedere,ma punea sa-i dau palme pe cur,sa-i vorbesc porcos.....au militia,am zis....imi venea sa sun la 22 22 22 :crazylove ...am batut-o la cur,am jargonizat-o un pic,timp in care eu ma incordam din toate puterile sa-mi dau `obstesecul sfarsit`....mi s-au pus carcei la picioare,mi se uscase gura,creierul,toate cele.....eram epuizat maxim,dar de .....cand te mananca-n....???

Intr-un final,care nu mai venea,termin,ma duc la ghiuveta ,spal ciucurelul ,inmanat cadoul,100 ron pt o ora,dar am stat doar o finalizare care a durat cam 25 de minutele(foarte lungi si chinuitoare pt mine) :angry 

APRECIERI:

Locatie-7 cu indulgenta(baia infecta)

Oral-6,asta pt buna intentie de a scuipa pe ciucurel :laugh2

Normal-6,doar o pozitie....si aia cu batai :laugh2

FK-nici pomeneala

GFE-intrebati-o voi daca stie ce-i ala sau cu ce se mananca :laugh2

Avand in vedere prestatia jalnica si faptul ca nu are nici o treaba cu pozele,las la latitudinea si aprecierea dvs stimati confutaciosi,unde si cum sa o incadrati :snap

Una dintre pozele ei o gasiti si aici:

DELIA si Cristina, inalte, sanii, mari funduri bombate, oferim sex normal, oral, anal neprotejat, cu finalizare orala, pe sani, normal in orice pozitie, dus asistat, masaj, zona Berceni, spitalul Bagdasar, 01 Feb 11:00

0765.754.746/ 0734.465.288

Sper ca v-am fost de ajutor cu aceasta postare,fiind ea si negativa.

Cu mult respect va saluta  jack....cactusjack!

• Like 8

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

IRINA, bruneta inalta, superba, ofer sex normal si oral, oral neprotejat cu finalizare in gura unde vrei, zona metrou Titan, 01 Feb 11:00
0768.958.803
Bucuresti

post-2-0-12590800-1359732511_thumb.jpg

post-2-0-46140400-1359732512_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...