titusenior Reputație: 1692 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:PeTron Oras:PeTron Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 ;) Link spre comentariu
emma-emma Reputație: 79 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:Pe undeva pe aici Oras:Pe undeva pe aici Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Ploiesti - Deva : 371 kmSper sa nu fiu nevoit sa ii parcurg prea curand :)Stiam ca Mos Craciun o sa ne aduca ceva bun daca suntem cuminti :D am fost si la deva.... 🤗 1 Link spre comentariu
emma-emma Reputație: 79 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:Pe undeva pe aici Oras:Pe undeva pe aici Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 probabil pe timisoara are numai recenzi bunehttps://nimfomane.com/forum/topic/102242-hello-am-ajuns-si-la-timisoara-%F0%9F%98%99%F0%9F%98%99%F0%9F%98%99%F0%9F%92%8B%F0%9F%92/?do=findComment&comment=3180714La timisoare am gasit oameni cu bun simt ... care nu te suna sa te injure sau sa faca misto de tine , care te respecta si iti vorbesc frumos ...spre deosebire de pitesti ... 1 Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Spre binele comunitatii noastre, sper ca nu ai gresit si chiar despre Pitesti voiai sa spui ca nu a fost ok. Si nu despre al nostru Ploiesti. Si la noi sunt destule "uscaturi", din pacate, dar sper ca oamenii de calitate sa primeze si sa te faca sa mai stai pe aici...Printre "picaturi"... o sa incerc si eu sa te cunosc...La timisoare am gasit oameni cu bun simt ... care nu te suna sa te injure sau sa faca misto de tine , care te respecta si iti vorbesc frumos ...spre deosebire de pitesti ... 2 Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 La timisoare am gasit oameni cu bun simt ... care nu te suna sa te injure sau sa faca misto de tine , care te respecta si iti vorbesc frumos ...spre deosebire de pitesti ...Diferența mare intre Olteni si Ardeleni... Dar zi sincer nu era mai greu cu finalizarea la Ardeleni!? =))La Ploiesti numai băieți extraordinari. Lapte si miere :DEu sincer de-abia aștept sa te cunosc. 3 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Timisoara-Ploiesti; Ardeal-Oltenia????????Wtf? Care e similitudinea? Link spre comentariu
emma-emma Reputație: 79 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:Pe undeva pe aici Oras:Pe undeva pe aici Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Diferența mare intre Olteni si Ardeleni... Dar zi sincer nu era mai greu cu finalizarea la Ardeleni!? =))La Ploiesti numai băieți extraordinari. Lapte si miere :DEu sincer de-abia aștept sa te cunosc.Nu .. la fel ca peste tot fiecare om in felul lui ... si la pitesti am intalnit baieti/barbati ok dar si multi cu un comportament/limbaj urat sper ca aici sa nu am ocazia sa intalnesc persoane de genul😊 2 Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Timisoara-Ploiesti; Ardeal-Oltenia????????Wtf? Care e similitudinea?Hai sa-ti desenez:Fata vine de la Pitești (Oltenia) acum unde a avut o experiența mai “neplăcuta” dar dacă te uiti la locație încă scrie Deva ... Domnișoara declara ca a fost si pe la Timișoara (Ardeal) unde a fost “Ok”.Noi cum suntem mai educați decât oltenii ii spunem bine ai venit si speram sa ne ofere servicii pe măsura ospitalității noastre (eventual mai bune :D) ;) 4 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Hai sa-ti desenez:Fata vine de la Pitești (Oltenia Muntenia) acum unde a avut o experiența mai “neplăcuta” dar dacă te uiti la locație încă scrie Deva (Ardeal)... Domnișoara declara ca a fost si pe la Timișoara (Ardeal Banat) unde a fost “Ok”.Noi cum suntem mai educați decât oltenii ii spunem bine ai venit si speram sa ne ofere servicii pe măsura ospitalității noastre (eventual mai bune :D) ;) 3 Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 :offtopic :offtopic :offtopic :offtopic :offtopic 7 Link spre comentariu
emma-emma Reputație: 79 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:Pe undeva pe aici Oras:Pe undeva pe aici Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Hai sa-ti desenez:Fata vine de la Pitești (Oltenia) acum unde a avut o experiența mai “neplăcuta” dar dacă te uiti la locație încă scrie Deva ... Domnișoara declara ca a fost si pe la Timișoara (Ardeal) unde a fost “Ok”.Noi cum suntem mai educați decât oltenii ii spunem bine ai venit si speram sa ne ofere servicii pe măsura ospitalității noastre (eventual mai bune :D) ;) De fapt am fost in pitesti...apoi in deva...apoi inapoi la pitesti ...dupa la timisoara ...si acum la ploiesti... nu sunt din deva nu stiam ce oras sa pun acolo(adica altul decat cel din care provin) 3 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Era vorba despre Ploiești(clar Muntenia) și Timișoara(mai mult decât clar Banat). Multumesc pentru desen. 1 Link spre comentariu
themendis Reputație: 58 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Sfatul meu este sa nu mai raspunzi la toate discutiile offtopic si anapoda. Astia care trag de preturi si servicii in general dau lipsa de maturitate. Asa ca lasa-i si ignora-i. 2 Link spre comentariu
emma-emma Reputație: 79 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Pe undeva pe aici Oras:Pe undeva pe aici Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Sfatul meu este sa nu mai raspunzi la toate discutiile offtopic si anapoda. Astia care trag de preturi si servicii in general dau lipsa de maturitate. Asa ca lasa-i si ignora-i.🤗😙 Link spre comentariu
cubacigar Reputație: 1161 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 si sa va asteptati clientii imbracate si aranjate cum trebuie ... nu ca la piata :snap:))) 2 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 A mai fost cineva la ea? Link spre comentariu
emma-emma Reputație: 79 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Pe undeva pe aici Oras:Pe undeva pe aici Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 si sa va asteptati clientii imbracate si aranjate cum trebuie ... nu ca la piata :snap:))) Nu stiu cred ca am sa va citesc comentariile dar nu mai raspund ... adica ... daca aveam un profil fake sau eram vreo ...schioapa...handicapata ...chioara ... chiar atat de urata incat sa nu ma poti f**e ... era ok un comentariu aiurea sau rautacios ... daca vorbesc urat sunt curva ... daca vorbesc frumos tot curva sunt pentru ca nu va convine voua ca ... eram dezbracata si nu aveam nush ce tinuta pe mine ..ba sunt aroganta ...ba sunt nush cumNumai comentarii aiurea... frate daca ai fost la mine ... ca ai ramas sau ... fa o recenzie si gata ce tot atatea pareri din ce am scris ...sau mai stiu eu ce Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Nu stiu cred ca am sa va citesc comentariile dar nu mai raspund ... adica ... daca aveam un profil fake sau eram vreo ...schioapa...handicapata ...chioara ... chiar atat de urata incat sa nu ma poti f**e ... era ok un comentariu aiurea sau rautacios ... daca vorbesc urat sunt curva ... daca vorbesc frumos tot curva sunt pentru ca nu va convine voua ca ... eram dezbracata si nu aveam nush ce tinuta pe mine ..ba sunt aroganta ...ba sunt nush cumNumai comentarii aiurea... frate daca ai fost la mine ... ca ai ramas sau ... fa o recenzie si gata ce tot atatea pareri din ce am scris ...sau mai stiu eu ce Pai determina-i tu sa iti faca recenzie, ca altfel nu vor... :no2 2 Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Pai determina-i tu sa iti faca recenzie, ca altfel nu vor... :no2sa i plateasca ! ;) 2 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 sa i plateasca ! ;) Da. In natura. 2 Link spre comentariu
sorin202004 Reputație: 35 Postat Ianuarie 17, 2018 Telefon: 0727206342 Oras:Ploiesti Telefon: 0727206342 Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Daca te trezesti maine la 10 vin eu e la tine si iti fac o recenzie ;) 2 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Daca te trezesti maine la 10 vin eu e la tine si iti fac o recenzie ;) Bravo, coae. Asa sa faci. 3 1 Link spre comentariu
emma-emma Reputație: 79 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Pe undeva pe aici Oras:Pe undeva pe aici Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Daca te trezesti maine la 10 vin eu e la tine si iti fac o recenzie ;) La 12 ma trezesc de obicei... imi beau cafeaua ... apoi incep sa lucrez ... 1 Link spre comentariu
sorin202004 Reputație: 35 Postat Ianuarie 17, 2018 Telefon: 0727206342 Oras:Ploiesti Telefon: 0727206342 Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Ok te sun la 11:30 Link spre comentariu
alexandro82 Reputație: -361 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Brazilia Oras:Brazilia Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Nu stiu cred ca am sa va citesc comentariile dar nu mai raspund ... adica ... daca aveam un profil fake sau eram vreo ...schioapa...handicapata ...chioara ... chiar atat de urata incat sa nu ma poti f**e ... era ok un comentariu aiurea sau rautacios ... daca vorbesc urat sunt curva ... daca vorbesc frumos tot curva sunt pentru ca nu va convine voua ca ... eram dezbracata si nu aveam nush ce tinuta pe mine ..ba sunt aroganta ...ba sunt nush cumNumai comentarii aiurea... frate daca ai fost la mine ... ca ai ramas sau ... fa o recenzie si gata ce tot atatea pareri din ce am scris ...sau mai stiu eu ceSa clarificam un aspect. Oricum vorbesti, orice vorbesti, oricata scoala ai, oricat de inteligenta esti, oricum arati, fie ca esti aroganta sau nu, fie ca esti nus cum etc. Curva tot esti si nu ai cum sa schimbi asta. Faci sex pe bani = curva, tarfa, prostituata si alte sinonime.Eu nu inteleg de ce va e rusine ca sunteti curve ca doar voi ati ales sa faceti asta, nu va forteaza nimeni. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum