Vizitator barzadoi Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 Trecând prin orașul de pe malurile Begai satul de “fripturica”de acasă si ” având nevoie de putina nebunie in viata....sa simt ca trăiesc...''(expresia nu-mi aparține..)ma hotărăsc sa încerc o partida de sex nebun. Buun..: Studiez forumul și sârguincios ca un tocilar îmi fac un rezumat cu cele mai bune adrese, bineînțeles Top 5 in cap de lista(de fapt 4 ca silicoanele nu ma atrag..) și purced la drum. Deja salivam și ma vedeam cum zbor din floare în floare.N-a fost sa fie.Telefoane închise,voci acre, erori de transcriere(si asta tocmai la vedetele autohtone Loredana si Denisa…), m-au făcut sa ajung la ultima de pe lista: Bianka. Cu o voce plăcuta îmi transmite ca regreta dar programul ei nu coincide cu sosirea mea si imi sugerează sa încerc la alte colege din PubliTim. Oftez, reîncep cu telefoanele,si cu chiu cu vai obțin o programare pentru ora 22 la altcineva.(programare neonorata de acea distinsa domnita) Aproape de Timișoara,remarc ca am o ora și ceva avans si îmi reîncerc norocul la Bianka. Odată,de doua ori, răspunde la a treia tentativa. Sincer, ma așteptam sa ma repeadă dar surpriza: neagasata deloc a încercat sa-mi explice ca este la capătul puterilor. Fiind genul de om care dat afara pe usa, intra pe geam,insist,insist,pana când aduce argumentul final: 12. 12 bărbați sunt prea multi și pentru mine sa-i imaginez, dara minte pentru ea. Cu toate acestea si-a păstrat bunul simt,buna dispoziție,a mai avut puterea sa glumească si sa stea cu mine la telefon un sfert de ora. Sfert de ora in care a incercat sa ma consilieze in alegerea mea,sa-mi dea sfaturi despre viata de noapte din Timișoara etc. Ideea era ca picasem într-un moment unde totul era mort. Ii sugerez sa-mi recomande pe oricare din colegele ei dar iarăși ghinion: Toate aveau telefoanele inchise. O rog sa-mi găsească ceva,orice.Ma refuza politicos, si așteaptă sa închid telefonul. Dupa,la nici 5 minute, primesc un SMS cu 2 numere de telefon:0752350313-pisicuta fierbinte și 0733622464-bruneta.,numere culese probabil de pe PubliTim . M-am simțit ca un înecat care a primit un colac de salvare. Aveam sa regret pe urma ca nu m-am auto-invitat la o cafea la Bianca. Probabil nu m-ar fi refuzat la cât bun simt a avut.Știu ca nu e o recenzie in adevăratul sens al cuvântului dar pentru mine,asta e adevăratul GFE.Nu săruturi false,nu complimente deplasate ci pur si simplu omenie, naturalețe, și simplitate. Deci un 10 pentru GFE. Poate nu voi avea niciodată ocazia sa încerc altceva la ea,dar pentru o cafea tot o sa o caut.Continuarea maine in Pisicuta Fierbinte: 0752350313. Merita.Pentru ca a fost cea mai oribila posta la care am’’ participat” vreodata 1
Administrator pisicuts Reputație: 114350 Postat Februarie 2, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 2, 2013 offtopic de la bianca de aici : http://nimfomane.com/forum/topic/4257-bianka-0760535404/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum