vallli109 Reputație: 12 Postat Februarie 2, 2013 Postat Februarie 2, 2013 DOAMNA matura, ofer companie intima oral si normal la domiciliul meu, poze reale, Muncii Decebal, 0730.938.154 Bucuresti http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/doamna-matura-ofer-companie-intima-oral-si-normal-la-domiciliul-meu-poze_5973171.html in urma cu doua seri, aflandu-ma pe raza capitalei, pe la miezul noptii imi vine chef de nebunii. deschid AT-ul si prima care mi s-a parut ok a fost duduia respectiva, care cu scuzele de rigoare, nu imi mai amintesc cum se numeste. o sun , imi spune locatia si in 15 min eram in zona muncii, acesata locuind in blocul cu un restaurant denumit ZORBA. urca la aceasta, si observ ca imi deschide chiar fata din poze. aceasta mi-a spus ca are 30 de ani, eu i-as fi dat cam 26-28, bruneta, inalta, slaba cu forme atragataoare , ce mai .... exact ca in foto. mi-a prezentat oferta 50 lei/fin, 150/h(face doar normal si oral , ambele protejat). am optat pt o finalizare si ne-am apucat de treaba. am pus balonul si a inceput cu un oral, pe care l-as incadra in limitele normalului, fara nimic deosebit, dupa care a aceasat a trecut peste mine, fiind destul de stramta am continuat apoi cu un misionar pozitie in care am si finalizat. la normal parca a fost ceva mai bn, aceasat s-a implicat mai mult chiar a si inceput sa gafaie putin (nu stiu daca juca teatru , dar parea destul de naturala). toata distractia a durat cam 15-20 de min. locatia este un aprt cu 2 camere, afland de la ea ca mai are o colega pe care insa nu am vazut-o. la final nu mi-a oferit posibilitatea sa fac dus ci mi-a dat servetele umede, aici as pune un minus. per total a fost destul de ok, avand in vedere ca am platit doar 50 de lei, iar fata arata destul de bine, corp frumos, fara celulita, carne tare, si miros placut al pielii.NOTEoral protejat 7normal protejat 8corp 9locatie 7,5 2
vallli109 Reputație: 12 Postat Februarie 2, 2013 Autor Postat Februarie 2, 2013 am verificat pozele acum si am vazut ca nu ii apartin. totusi la corp asemanarea este aproape perfecta. cu scuzele de rigoare rog un admin sa le stearga.
humax Reputație: -4 Postat Iunie 20, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 20, 2013 A mai fost cineva?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum