Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2020 Postat Ianuarie 2, 2020 Buna Sinthya,azi esti disponibila?Buna dragutule.da dar doar de dupamasa pana tarziu.pupici dulci.😘💋
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2020 Postat Ianuarie 2, 2020 An Nou fericit și plin de realizări! 🥰💋🥳Multumesc😘💋 De maine voi fi iar disponibila pe Moisil capat Nufaru.va pup dulce printisorilor.Synthi😉
comisirom Reputație: 84 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 2, 2020 Ce tarife aveti cu Emma si servicii?
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2020 Postat Ianuarie 4, 2020 Buna printisorilor..de azi ma gasiti din nou pe Grigore Moisil.va sarut dulce😘o zi minunata va doresc.Synthi
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Ianuarie 4, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 4, 2020 Lucrezi la Auchan team văzut pe acolo
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2020 Postat Ianuarie 4, 2020 Lucrezi la Auchan team văzut pe acoloScuze ca rad,dar daca m-ai vazut atunci ai si vazut ca am cumparat carne si peste pt revelion.deci nu lucrez acolo.meseria mea adevarata este asistenta medicala si tatuatoare.sper ca ti-am calmat curiozitatea legata de meseria mea.pupici di seara faina sa aveti.😉😘
raul2774 Reputație: 837 Postat Ianuarie 5, 2020 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat Ianuarie 5, 2020 Hei,ciao dragutzo..multi idioti(inca)pe aiciðŸ˜ðŸ˜..lucrezi la auchan..😂😂😂
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2020 Postat Ianuarie 5, 2020 Hei,ciao dragutzo..multi idioti(inca)pe aiciðŸ˜ðŸ˜..lucrezi la auchan..😂😂😂[/quoteioiii Raul nu fi rau.m-o vazut la Auchan si na a crezut ca cucrez acolo.s-a confundat doar,nu inseamna ca e idiot.nu fi rau.te pup dulce dulce😘😉💋
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2020 Postat Ianuarie 5, 2020 Hei,ciao dragutzo..multi idioti(inca)pe aiciðŸ˜ðŸ˜..lucrezi la auchan..😂😂😂ioiii Raul nu fi rau.m-o vazut la Auchan si na a crezut ca cucrez acolo.s-a confundat doar,nu inseamna ca e idiot.nu fi rau.te pup dulce dulce😘😉💋
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Ianuarie 5, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 5, 2020 Raul labagiule ce viteaz ești la taste ce ușor arunci vorbele poate ne vedem în Auchan sa vezi ce peste îți dau peste bot.
georgica2112 Reputație: 3 Postat Ianuarie 5, 2020 Postat Ianuarie 5, 2020 Synthi,daca vrei vin sa te ajut sa postezi imagini..Pup jos :serenade
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2020 Postat Ianuarie 6, 2020 Synthi,daca vrei vin sa te ajut sa postezi imagini..Pup jos :serenadeEsti simpatic.multumesc pt intentia ta de a ma ajuta..vezi poate imi faci si cateva poze noi pt baieti dacă tot te-ai propus să mă ajuți cu pozele😉😘💋va sărut dulce dulce printisorilor💋💋💋
vladcarol Reputație: 30 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 7, 2020 Un nr de contact? 😘
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2020 Postat Ianuarie 7, 2020 Un nr de contact? 😘 Ceau Vlad.azi nu lucrez.iar nr de contact este 0756683598.Voi fi disponibila maina de la ora 11:00. pupici si seara minunata va doresctuturor 😘Synthi😉
Vizitator craciun ferice Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2020 Postat Ianuarie 8, 2020 Ar trebui mutata la top
hulk02 Reputație: 12 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 8, 2020 Ceau draga Synthi nu vii inapoi in rogerius tare te astept si aici :)
pokpok Reputație: 491 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 8, 2020 Ceau draga Synthi nu vii inapoi in rogerius tare te astept si aici :)PE BUNEEE??? Vezi ca ai legătura bună la tramvai, și cred că e și autobuz care merge direct până în Nufaru ,că mă gândesc că taxi poate e scump.Sau "dragă Synthi" fă bine si fa-i omului câte o vizită la domiciliu dacă te-ai mutat AȘA DEPARTE 😜😜😂😂😂 1
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2020 Postat Ianuarie 8, 2020 Ceau draga Synthi nu vii inapoi in rogerius tare te astept si aici :)Ceau dragutule.eu in rogerius nu am fost incă deci inapoi nu pot veni acolo.😊😘pupici dulci băieți 😘💋Deocamdată m-am mutat din nou pe Moisil unde ma simt chiar ok.😉
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2020 Postat Ianuarie 8, 2020 PE BUNEEE??? Vezi ca ai legătura bună la tramvai, și cred că e și autobuz care merge direct până în Nufaru ,că mă gândesc că taxi poate e scump.Sau "dragă Synthi" fă bine si fa-i omului câte o vizită la domiciliu dacă te-ai mutat AȘA DEPARTE 😜😜😂😂😂Vizita la domiciliu fac doar daca cunosc persoana deja.La necunoscuti fac deplasare doar in hotel😉deci nu fi rau :)) Dar imi place ca ma faceti sa zambesc citind replicile intre voi.imi sunteti tare simpatici 😉😘va pupacesc dulce dulce dulce.Synthiâ¤ðŸ’‹
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2020 Postat Ianuarie 8, 2020 Ar trebui mutata la topMultumesc😘dar cum am mai zis pe mine nu ma intereseaza sa fiu pe lista topurilor.Pe mine ma satisface sa va simtiti voi pe top in clipele petrecute cu mine.nu lista topurilor ma va face sa va vad plecand super satisfacuti de la mine.pupici dulci simpaticule😘😘😘
alcapone16 Reputație: 23 Postat Ianuarie 8, 2020 Postat Ianuarie 8, 2020 Multumesc😘dar cum am mai zis pe mine nu ma intereseaza sa fiu pe lista topurilor.Pe mine ma satisface sa va simtiti voi pe top in clipele petrecute cu mine.nu lista topurilor ma va face sa va vad plecand super satisfacuti de la mine.pupici dulci simpaticule😘😘😘daca s-ar muta in rogerius,prima Ioșia sau centru in zona magazinului crisul a-și fi client fidel la ea și eu a-și propune la top.
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2020 Postat Ianuarie 9, 2020 daca s-ar muta in rogerius,prima Ioșia sau centru in zona magazinului crisul a-și fi client fidel la ea și eu a-și propune la top.Dragul meu cine vrea sa ma cunoasca nu cred ca locatia este importanta.ATITUDINEA DA.si ceea ce iti ofer in momentele petrecute cu mine😉restu sunt doar scuze...te pup dulce si noapte buna iti doresc...😘😘😘
Vizitator craciun ferice Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2020 Postat Ianuarie 10, 2020 Daca esti de top apoi sa fi la top.Ca acol tie locu .Si pun pariu ca indeplinesti toate criteriile
pokpok Reputație: 491 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 10, 2020 Nu știu dacă are sau nu importanța dacă Sinthy e sau nu in top. Cine ajunge să meargă o dată la ea stie ca va găsi acolo întotdeauna ceea ce trebuie și ce are nevoie un bărbat pt a se simți bine si nu v-a fi dezamăgiți. Asta bineinteles dacă ești dotat in primul rând cu BUN SIMÈš. Apoi nici ea nu se prea da în vânt după o poziție oficială în top. Stie și e conștientă că este în topul preferințelor celor ce ii trec pragul. Eu unul am să descriu doar intr-un singur cuvânt ultima mea întâlnire cu ea. *ULTRASUPERMEGATARE*. P.S. dacă la majoritatea fetelor te duci să-ți satisfaci fanteziile personale, la Sinthy te duci să le satisfaci pe ale ei ( bineinteles dacă ești capabil).😉😉😘😘 Te sărut femeie minunată 😘😘😘🌹🌹🌹😜 1
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2020 Postat Ianuarie 10, 2020 Nu știu dacă are sau nu importanța dacă Sinthy e sau nu in top. Cine ajunge să meargă o dată la ea stie ca va găsi acolo întotdeauna ceea ce trebuie și ce are nevoie un bărbat pt a se simți bine si nu v-a fi dezamăgiți. Asta bineinteles dacă ești dotat in primul rând cu BUN SIMÈš. Apoi nici ea nu se prea da în vânt după o poziție oficială în top. Stie și e conștientă că este în topul preferințelor celor ce ii trec pragul. Eu unul am să descriu doar intr-un singur cuvânt ultima mea întâlnire cu ea. *ULTRASUPERMEGATARE*. P.S. dacă la majoritatea fetelor te duci să-ți satisfaci fanteziile personale, la Sinthy te duci să le satisfaci pe ale ei ( bineinteles dacă ești capabil).😉😉😘😘 Te sărut femeie minunată 😘😘😘🌹🌹🌹😜Multumeeeesc printule😘â¤ðŸ’‹Asa sunt eu mai nebunatica,vorbareata si stii ador sexul bun.😉la ceea ce nu a-si renunta pt nimic in lume este sexul 😊😉asa ca va astept cu mare drag cu otice fantezie nou sa ne simtim in super extaz😘saruturi dulci dulci unde doriti voi mai mult printisorilor.Synthi😘😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum