Sari la conținut

TOP:0756683598 Sinthya

Postări Recomandate

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Ti-ai futut vreodata un pacient ?

La cât esti de sexy cred ca eram prin spital cu pula sculata dupa tine toata ziua 😂 !

• Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Felicitari Synthi pt Top! Nu stiam unde ai disparut, ca la sectiunea de top in Oradea nu m-am uitat de o vreme :slap2 :laugh2 

Deja ma simt cu musca pe caciula ca n-am participat la ascensiunea ta. Trebuie sa vin sa-mi repar greseala... :laugh2

tpc-cr.jpg

Vizitator synthi
Reputație: 0
Postat

Felicitari Synthi pt Top! Nu stiam unde ai disparut, ca la sectiunea de top in Oradea nu m-am uitat de o vreme :slap2 :laugh2

Deja ma simt cu musca pe caciula ca n-am participat la ascensiunea ta. Trebuie sa vin sa-mi repar greseala... :laugh2

Oricand te astept cu mare drag simpaticule😘😘😘te pup dulce😘
Vizitator synthi
Postat

Cum ai de obicei programul că pe publi nu vad tot timpul anuntul

De saptamana viitoare voi lucra de la ora 9:00 pana la ora 17:30 .pupici dulci 😘😉
Vizitator synthi
Postat

merci asistenta sexy.

Cu mare drag simpaticule.dar daca cineva doar seara poate veni se poate sincroniza ora.pupici dulci😘😘😘
Vizitator synthi
Postat

Buna printisorilor😉pt ca azi am inceput mai tarziu activitatea,am sa fiu disponibila pana la ora 22:00.va pup dulce dulce😘😘😘si va doresc o zi superba.

Postat

Sa te caut? sa gasesc?

Sa ating si sa iubesc?

Si sa nu ma mai feresc,

Sa ating,sau sa privesc?

Zambet cald, auz ceresc,

Il tot vreau , il tot cersesc,

Insa nu il implinesc,

Imi ajunge sa-l doresc.

Deci in noapte iti zambesc,

Si in vis te cuceresc,

Si doar sper sa te privesc,

De te_ating ma ofilesc.

Vizitator synthi
Postat

Sa te caut? sa gasesc?

Sa ating si sa iubesc?

Si sa nu ma mai feresc,

Sa ating,sau sa privesc?

Zambet cald, auz ceresc,

Il tot vreau , il tot cersesc,

Insa nu il implinesc,

Imi ajunge sa-l doresc.

Deci in noapte iti zambesc,

Si in vis te cuceresc,

Si doar sper sa te privesc,

De te_ating ma ofilesc.

😊😉😘â¤te ador.esti poetul meu preferat.noapte buna tuturor.pupici dulci.

Vizitator synthi
Postat

Buna printisorilor.va doresc sa va iubiti in fiecare zi nu doar in 14 februarie😉azi va astept pana seara tarzie sa ne iubim impreuna asa nebuneste😘â¤va sarut dulce dulce.Synthi😉

Vizitator breakingbad
Postat

Poze noi:

post-290467-0-29973200-1581702425_thumb.jpeg

post-290467-0-63753500-1581702439_thumb.jpeg

Vizitator synthi
Postat

Unde ai locația si ce tarif? Esti f sexi

Ceau .locatia este in capat nufaru pe Moisil.trarifere sunt 150-fin si 300 -ora.va pup dulce si va doresc weekend superba😘😘😘
  • Telefon: 0742781835
  • Oras:Oradea
  • Telefon: 0742781835
  • Oras:Oradea
Postat

Szia Cinty mâine de la ce oră pot să te sun pentru o programare?köszi,puszi

Vizitator synthi
Postat

Szia Cinty mâine de la ce oră pot să te sun pentru o programare?köszi,puszi

Buna.de obicei incep la ora 11 dimineata.pupici dulci😘
Vizitator synthi
Postat

buna printisorilor.azi ma reintorc in locatie la ora 18:00 si voi fi disponibila pana la ora 23:00.va pup dulce dulce😘Synthi

• Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

Pentru ca nu prea au mai apărut recenzii pe pagina asta, ma încumet eu sa fac una.

Programare prin telefon; raspunde o voce cu accent unguresc și stabilim întâlnirea.

Locația: apartament modern, spațios, curat; baie curată tot ce trebuie - nota 10

Doamna: e o MILF-a de nota 10, are un corp de invidiat (sunt o mulțime se fete de 20 de ani care nici nu se apropie)

Acțiunea: femeia e flexibila af, sincer eu nu am mai futut in picioare in sfoara și fk-ul e extraordinar ce sa mai .. știe sa te facă sa te simți bine

Cadoul: 150 fin/300 ora

De recomandat? Clar da

Își merita locul in top; eu cel puțin când o sa mai ajung in Oradea o sa o vizitez cu siguranța

• Like 5
Vizitator synthi
Postat

Pentru ca nu prea au mai apărut recenzii pe pagina asta, ma încumet eu sa fac una.

Programare prin telefon; raspunde o voce cu accent unguresc și stabilim întâlnirea.

Locația: apartament modern, spațios, curat; baie curată tot ce trebuie - nota 10

Doamna: e o MILF-a de nota 10, are un corp de invidiat (sunt o mulțime se fete de 20 de ani care nici nu se apropie)

Acțiunea: femeia e flexibila af, sincer eu nu am mai futut in picioare in sfoara și fk-ul e extraordinar ce sa mai .. știe sa te facă sa te simți bine

Cadoul: 150 fin/300 ora

De recomandat? Clar da

ÃŽși merita locul in top; eu cel puțin când o sa mai ajung in Oradea o sa o vizitez cu siguranța

Iti multumesc😉😘te sarut dulce si te mai astept cu picioarele deschise cum iti place tie .😘😘😘
Vizitator synthi
Postat

Printisorilor nu stiu de ce dar nu mai imi intra mesajele voastre.imi arata ca primesc mesaje dar nu intra..asa ca va rog sa ma sunati ca altfel nu pot comunica cu voi pt programari..va sarut dulce si va doresc o noapte super minunata.😘Synthi

Vizitator synthi
Postat

Buna dragilor.maine incep un pic mai tarziu.pe la ora 11:30-12.00.va sarut dulce dulce Synthi.😘😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...