Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2020 Postat Iulie 6, 2020 Salutari. Este prima mea recenzie asa ca scuzati greselile.Am fost ieri seara la sinthya dupa lungi si grele incercari de a ne potrivi programulEste de visApartment OK pat mare dar la misionar daca te ridici repede risti sa dai cu capul in mobila. Dar a avut ea grija de mine!Oralul este Foarte bun cu atentie la bijuteriiDoamna arata demential cand iti face oral si tu te poti juca cu cea mica a ei. Care e chiar micuta!))Iar normalul!!!... Ooo aici ii maestra. Am avut si EU parte de celebra sfoara. Apoi dogy cu privelistea fundului ala!Este asa de flexibila.mi as fi dorit sa dureze mai mult da atat s.a putut. Data viitoare ma razbun.))Note: 10 pe linie. Singurul inconvenient ca era cam intuneric in camera. Schimbat 5 pozitii LOT missionary pe la spate, Iar de aici cu ea pe burta, Apoi dintr.o parteAm terminat glorios pe sani si pe fata, si un pic pe mobila)) Pacat ca volumul Meu nu permite chestiile mai ample pe care mintea le vrea!! Multumesc sinthya pt sfatul cu apa cu lamaieDupa dus am stat imbratisati in pat si am povestit. Mi a complimentat ochii.Am promis ca revin Am stat mai muult de ora. Am si uitat ca trebui sa plec dar nu m.a grabit deloc. Cu siguranta de revenit. Din pacate pana in August nu sunt pe meleagurile asteaMultumesc pt clipele petrecute cu mine ;) abia astept razbunarea ta ceea ce va fi cam grea lectie pt tine;)sund deschisa ls orice aproape iar pt lumins am sa iti fac lumina luminii sa imi vezi toate părtile;)Hot Kisses😋😘💋💋💋
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2020 Postat Iulie 6, 2020 Buns printisorilor la ora 18:00 voi fi iar azi pana tarziu.va sarut dulce dulce dulce unde vreti doriti voi,Synthi😋😘😘😘😘😘
hulk02 Reputație: 12 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 6, 2020 Ai ajuns draga ?
lukkky Reputație: 85 Postat Iulie 7, 2020 Telefon: 0000000000 Oras:Cluj Telefon: 0000000000 Oras:Cluj Postat Iulie 7, 2020 Mâine ești in Oradea ? As vrea sa vin pe la tine.
nelufd Reputație: 8 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 Salutari. Este prima mea recenzie asa ca scuzati greselile.Am fost ieri seara la sinthya dupa lungi si grele incercari de a ne potrivi programulEste de visApartment OK pat mare dar la misionar daca te ridici repede risti sa dai cu capul in mobila. Dar a avut ea grija de mine!Oralul este Foarte bun cu atentie la bijuteriiDoamna arata demential cand iti face oral si tu te poti juca cu cea mica a ei. Care e chiar micuta!))Iar normalul!!!... Ooo aici ii maestra. Am avut si EU parte de celebra sfoara. Apoi dogy cu privelistea fundului ala!Este asa de flexibila.mi as fi dorit sa dureze mai mult da atat s.a putut. Data viitoare ma razbun.))Note: 10 pe linie. Singurul inconvenient ca era cam intuneric in camera. Schimbat 5 pozitii LOT missionary pe la spate, Iar de aici cu ea pe burta, Apoi dintr.o parteAm terminat glorios pe sani si pe fata, si un pic pe mobila)) Pacat ca volumul Meu nu permite chestiile mai ample pe care mintea le vrea!! Multumesc sinthya pt sfatul cu apa cu lamaieDupa dus am stat imbratisati in pat si am povestit. Mi a complimentat ochii.Am promis ca revin Am stat mai muult de ora. Am si uitat ca trebui sa plec dar nu m.a grabit deloc. Cu siguranta de revenit. Din pacate pana in August nu sunt pe meleagurile astea multumesc sinthya. Pana ma Intorc sa te gandesti ce tatuaj mi ai face. Am vorbit serios. In 24 August cum ajung in Tara sunt la tine. Te puup 1
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Buna synthi , lucrezi astazi?Buna printule da lucrez de la 14:17:00 ma opresc si reiau la ora 17:00.pupici dulci dulci💋💋💋
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 multumesc sinthya. Pana ma Intorc sa te gandesti ce tatuaj mi ai face. Am vorbit serios. In 24 August cum ajung in Tara sunt la tine. Te puupOk.am să mă gândesc la un tatuaj care să fie unicat.te pupăcesc unde iti place tie la maxim.💋💋💋💋💋O zi super minunată va doresc tuturor😘😉😊💗
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Bună printisotilor.azi am program un pic schimbat .azi lucrez pana la ora 19:00 fara pauza .dupa trebuie sa plec si ma intorc doar pe la ora 22-23 seara.vs sarut dulce dulce.o zo super minunata va doresc ,Synthi😘😉
nivod85 Reputație: 63 Postat Iulie 9, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 9, 2020 Si de la ora 22,lucrezi din nou?te pup!
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Si de la ora 22,lucrezi din nou?te pup! Ceau.da lucrez de la 22:00 iar doar scriemi mesaj ca sa vad cu programarile deja facute.pupici.iar maine lucrez intre orele 08:00-12:00 dupa plec in ungaria si dupamasa cand ma intorc iar voi fi disponibila doar nu stiu ora exacta cand ma voi intoarce.va pup dulce dulce si seara superba tuturor😉😘💋Synthi
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2020 Postat Iulie 10, 2020 Bună printisorilor.tin sa va anunt ca acuma m_a vizitat scufita rosie(ciclu)deci din pacate doar prin masaj si oral pot să vă satisfac plăcerile.va sarut dulce si va doresc veekend super minunat 😉😋💋Synthi
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3953 Postat Iulie 10, 2020 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Iulie 10, 2020 Bună printisorilor.tin sa va anunt ca acuma m_a vizitat scufita rosie(ciclu)deci din pacate doar prin masaj si oral pot să vă satisfac plăcerile.va sarut dulce si va doresc veekend super minunat 😉😋💋SynthiÃŽntotdeauna ai știut cum să ne abordezi, în așa fel încât să fii dorită.Săptămâna aceasta nu am reușit, erai la Penny și m-am programat la altă domniță, dar după ce pleacă Scufița Roșie ursulețul va mai face o încercare.Te sărut dulce! 1
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2020 Postat Iulie 13, 2020 ÃŽntotdeauna ai știut cum să ne abordezi, în așa fel încât să fii dorită.Săptămâna aceasta nu am reușit, erai la Penny și m-am programat la altă domniță, dar după ce pleacă Scufița Roșie ursulețul va mai face o încercare.Te sărut dulce!Vă ador.o femeie tot timpul va ști cum să se facă dorită de bărbați și poate nu numai de bărbați😉ðŸ˜ÃŽmi cer scuze dacà nu am reușit să te primesc dar fara dezinfectante eu nu continu nebuniile mele si erau pe terminate deci neaparat trebuia sa ies la penny sa le cumpar.te sărut dulce dulce.si o zi super minunată vă doresc tuturor😉😋💋💋💋â¤
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2020 Postat Iulie 16, 2020 Bună seara prințosorilor.mâine sunt disponibilă intre orele 8-14:00 după scap din Oradea si nici telefoane nu duc cu mineðŸ˜ðŸ˜‰ðŸ˜ŠðŸ˜‹ðŸ˜˜o să închid telefonul până mă întorc.nu vă speriați că nu scăpati de mine mult timp sâmbăta dupămasa mă intorc să vă mai stric aerul pe aici.doar am nevoie de relax că m_ati mâncat viuðŸ˜cine mă cunoaște stie de ce vb.vă ador si vă doresc seară super minunată tuturor deci și fetelor😘Synthi😘😘😘💋💋💋💋💋
rechinii77 Reputație: 50554 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 16, 2020 Bună seara prințosorilor.mâine sunt disponibilă intre orele 8-14:00 după scap din Oradea si nici telefoane nu duc cu mineo să închid telefonul până mă întorc.nu vă speriați că nu scăpati de mine mult timp sâmbăta dupămasa mă intorc să vă mai stric aerul pe aici.doar am nevoie de relax că m_ati mâncat viucine mă cunoaște stie de ce vb.vă ador si vă doresc seară super minunată tuturor deci și fetelorSynthiMultumesc :crazylove si tu sa ai o seara faina Synthi :kiss3 :hug1 1
loto69 Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2020 Postat Iulie 17, 2020 Am vazut doar recenzii pozitive la această, doamna insa din păcate eu nu pot spune același lucru. De 3 săptămâni încerc sa ajung la dânsa si pana acum pot spune ca nu a onorat cel puțin 5 programări ,pe lângă faptul ca am încercat aproape în fiecare zii sa o nimeresc la telefon când in final am reușit sa vorbesc cu ea și sa imi fac o programare m-am trezit ca de 4 ori când am sunat nu mi-a mai răspuns la telefon. Păcat chiar pare ca are potențial 🤣Poate la urmatoarea🤣🤷â€â™‚ï¸ Good Luck! Poate voi sunteti mai norocosi🤣
pitiu98 Reputație: 213 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 17, 2020 Si eu am incercat de multe ori sa dau de ea la telefon si nimic...o data am reusit sa dau de ea dar era la final de program si a zis ca nu mai ia pe nimeni....din cate vad cred ca si-a facut clientela....nu stiu daca mai incap si oameni noi...poate o sa mai incerc o data sau de doua ori...daca nici atunci...asta e...mergem la alta.
bmv Reputație: 143 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 17, 2020 Daca nu raspunde la tel scrieti mesaj cu ora/intervalul orar pana cand va poate raspunde. Puteti comunica asa cu ea. Femeia este super de treaba! 2
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Postat Iulie 19, 2020 Si eu am incercat de multe ori sa dau de ea la telefon si nimic...o data am reusit sa dau de ea dar era la final de program si a zis ca nu mai ia pe nimeni....din cate vad cred ca si-a facut clientela....nu stiu daca mai incap si oameni noi...poate o sa mai incerc o data sau de doua ori...daca nici atunci...asta e...mergem la alta. Bună.la mine oricine poate veni ,nu fac diferențe.Doar e ceva normal că dacă sunt ocipată nu am să stau cu telefonul în mână să mă .....,eu cum intră bărbatul in casă pun silentios telefonul si nu il mai ating pâna persoana nu iese de la mine din casă.asta inseamnă respect față de voi..iar dacă imi scrieti mii de mesaje si nu imi precizati in cat interval de timp ot răspunde Nu vă răspund si am explicat so de ce..Nu vreau sa creez probleme cu neveste sai iubite...mie mi-e indiferent dacă si vouă.vă răspund cu drag dar după să vă descurcați singuri dacă vă răsp poate după 2 ore cand termin cu clientul..v_am rugat de nșpe mii de ori precizați intervalul de timp pt a va putea raspunde si la mesaje sau și vă resun daca vreti ca nu mă costă o avere sa va resun dar doar si doar daca imi scrieti ca pot oricand linistită sau pana la ora cutare pot rasp la mes.Deci ei nu fac diferențe pt monr toti sunteti printisori.Nu pot din păcate să mă tau in mii de părti ca sa pot satisface pe fiecare dintre voi.mi_ar place credetimă.Iar când sunt obosită că doar mai obosesc și eu prefer sa ma opresc decat sa fiu ne educata cu voi din cauza oboselii.Eu ador sa va vad ca plecati fericiti so satisfacuti la maxim de la mine.😉😘Iar cei care nu au reusit sa ajungă la mine le aștept cu drag facem sa fie bine doar sctietimi in mesaj ..va sarut dulce si o seara minunata tuturor💋pt azi am tetminat.ne revedem maine de la ora 08:00.
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 19, 2020 Bună Sinthy fingering accepți?
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Postat Iulie 19, 2020 Bună Sinthy fingering accepți? ðŸ˜ðŸ˜‰ceau.scuze expicămi mai pe simplu ce să accept? și imi cer scuze pt greșelile din comentariul de mai sus dar am scris repede si cam am dat lângă litere.incă odată scuze.nb baieți.pupici Synthi
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Postat Iulie 19, 2020 Multumesc :crazylove si tu sa ai o seara faina Synthi :kiss3 :hug1Te sărut dulce si noapte bună prințule😘😉💋💋💋
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Postat Iulie 19, 2020 Am vazut doar recenzii pozitive la această, doamna insa din păcate eu nu pot spune același lucru. De 3 săptămâni încerc sa ajung la dânsa si pana acum pot spune ca nu a onorat cel puțin 5 programări ,pe lângă faptul ca am încercat aproape în fiecare zii sa o nimeresc la telefon când in final am reușit sa vorbesc cu ea și sa imi fac o programare m-am trezit ca de 4 ori când am sunat nu mi-a mai răspuns la telefon. Păcat chiar pare ca are potențial 🤣Poate la urmatoarea🤣🤷â€â™‚ï¸ Good Luck! Poate voi sunteti mai norocosi🤣Scuze că te intreb de 5 ori te_ai programat la mine și nici măcar odată nu te_am primit?sau poate am înteles eu gresit?pt că așa ceva nu pot să cred că de 5 ori nu te_am primit.na in fine.fiecare are dreptul de a se descărca in scris dacă la mine nu a putut ;) sper să intelegi gluma.poate data viitoare avem mai mult noroc la loto69.deși mie imi place să dăruiesc nu să primesc si aici mă refer la 69 😉💋te sarut dulce si sorry pt neplăcerile cauzate ;)
pitiu98 Reputație: 213 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 20, 2020 Bună.la mine oricine poate veni ,nu fac diferențe.Doar e ceva normal că dacă sunt ocipată nu am să stau cu telefonul în mână să mă .....,eu cum intră bărbatul in casă pun silentios telefonul si nu il mai ating pâna persoana nu iese de la mine din casă.asta inseamnă respect față de voi..iar dacă imi scrieti mii de mesaje si nu imi precizati in cat interval de timp ot răspunde Nu vă răspund si am explicat so de ce..Nu vreau sa creez probleme cu neveste sai iubite...mie mi-e indiferent dacă si vouă.vă răspund cu drag dar după să vă descurcați singuri dacă vă răsp poate după 2 ore cand termin cu clientul..v_am rugat de nșpe mii de ori precizați intervalul de timp pt a va putea raspunde si la mesaje sau și vă resun daca vreti ca nu mă costă o avere sa va resun dar doar si doar daca imi scrieti ca pot oricand linistită sau pana la ora cutare pot rasp la mes.Deci ei nu fac diferențe pt monr toti sunteti printisori.Nu pot din păcate să mă tau in mii de părti ca sa pot satisface pe fiecare dintre voi.mi_ar place credetimă.Iar când sunt obosită că doar mai obosesc și eu prefer sa ma opresc decat sa fiu ne educata cu voi din cauza oboselii.Eu ador sa va vad ca plecati fericiti so satisfacuti la maxim de la mine.Iar cei care nu au reusit sa ajungă la mine le aștept cu drag facem sa fie bine doar sctietimi in mesaj ..va sarut dulce si o seara minunata tuturorpt azi am tetminat.ne revedem maine de la ora 08:00.Apreciez raspunsul tau, la mine din pacate programul este aiurea si e mai greu cu programarea peste 2-3 ore :(...zi frumoasa sa ai.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum